Отговори
# 600
Здравейте момичета  Kissing Heart
Сладки Афра и Мерт бе ,душички милички  са те Heart  Heart  Heart
От тия изтритите снимки само за тая с Мерт и Лизбончето се ядосвам ,че я  е махнал. Cry Но нищо дано нови да направи с Лиз ,с Арки ,с котетата,а може и с едно друго кученце дето името му почва с Н и завършва на аги ,а най-ще е добре да има много снимки с едно много красиво зеленооко момиче  Simple Smile

Попадна ми ето това видео в Х  от "Децата на сестрите" и си припомних отново защо не можах да го изгледам този сериал-много ме бяха разтроили началните епизоди и реших да не си я причинявам тази мъка нататък Cry.Страхотно ,разтърсващо и наистина е като за помагало за студенти по актъорско майсторство това изпълнение Hands Clap

https://x.com/Crm7md7King/status/1955991593330082080

и още малко любими СейФерчета  Heart

Последна редакция: чт, 14 авг 2025, 19:51 от Eny87

# 601
bruja_piruja, да и са от хубави, по-хубави! И Афито с усмивка до уши на тях! Ето няколко! 😜

🧿🪬♾🤍🧄

# 602
Наистина Бел!
Прекрасни са и тя е прекрасна! Щастие му се вика на това в наше село! В чуждите, не знам 😏😈

# 603
  • Яко в Матрицата...
Ей тука е прелест Heart EyesHeart EyesHeart Eyes🧿🧿🧿

# 604
Четох днес Джансуто в Х. Тя върло възмутена как можело да си помислим, че Афра щяла да прости на Мерт това, което бил направил.🤪😄 Обмислям да й напиша да помисли върху варианта, че може пък да няма за какво да му прощава Афра. 😉😜

# 605
И в чуждите села е щастие, ама не признават! 🤣🤣🤣 Много важно пък!🤣
Новата профилна снимка на Мердо в инста е от тоя период! ✌🏻

# 606
  • Яко в Матрицата...

Не знам как Афра се излъга навремето да пусне това селфи Heart Eyes

# 607

Не знам как Афра се излъга навремето да пусне това селфи Heart Eyes

Рени, аз нали късно ви намерих, каква е историята около това селфи?

# 608
Мердо си прибира Афито от сета на Пера! 🤣

# 609
  • София
Още една снимка от сета на Пера

# 610
Ей, обичам ги Афра и Мерт Simple Smile Такива неперфектни,луди,диви, млади. Това им е чарът. Нешлифованите диаманти са по-ценни.
Вярно правят ме дива и щастлива като фен обаче какво от това. То пък иначе щеше да е скучно Wink

# 611
От гостите на сета на Пера и от сета на Пера! 😘 😜🤐

# 612
  • Яко в Матрицата...
Лили, покрай някой от епизодите в първи сезон го пусна, не помня точно, но е било след заметресението. Тогава още споделяха партньорски селфита, за да подгряват феновете за новата серия...

# 613
Рени, благодаря!🌹

Мерт и Мирай на снимките на сериала.

https://x.com/mrdupdates/status/1956095083251687716?t=YafMsk34c-5fsi1JLeyxKQ&s=19

Последна редакция: пт, 15 авг 2025, 00:05 от Lilia*

# 614
Огън е Мердо! 🔥🔥🔥

Общи условия

Активация на акаунт