Отговори
# 615
Мдааа всичките тия дето се смееха на шкембето на Мерт сега ще имат ли какво да кажат Thinking
А на Афито хич да не и берат грижата ,че нямало как да му прости и бла бла бла други такива глупости.Напълно одобрявам ,че му е простила ,естествено ако изобщо се е налагало да му прощава де .Хич не изглежда зле човека ,Афра трябва да се възползва напълно от това му състояние в което е в момента . Simple Smile Ми няма да го остава на разни там хищници ха ма ха,айде да си прибира мъжа и да свършва тая мъка вече. Simple Smile

И Мирай изглежда супер и доста е отслабнала .
Много интересно какво снимат.Героя на Мерт мокър,героинята на Мирай в булчинска рокля Thinking

Последна редакция: пт, 15 авг 2025, 00:21 от Eny87

# 616
# 617

🧿🤍♾🪬🧄

# 618
  • София
И аз ще го кача пак 🤩🤩🤩

Лили, селфито трябва да е около 23-ти епизод. Говореше се, че са отишли двамата някъде за една вечер, след като са заснели серията и е правено тогава.

Последна редакция: пт, 15 авг 2025, 11:05 от MysteryG

# 619
има хора в морето, Мерт мокър, явно е бил във водата. Мирай да не го е бутнала? Мерт в тоя момент не е младоженец. Ако Мирай бе мокра, щях да кажа, че Мерт я е спасявал, но тя е суха. Интересно...

Мерт изглежда закръглен тук, а на снимката от преди няколко дни с децата изглеждаше много слаб, дори в лице. Тези снимки да не са стари?

# 620
  • София
Клиповете трябва да са от сряда, това е линк към още един от тях, доста по-дълъг

https://x.com/TeamMertRD/status/1956133601382425002

Голям смях с латиноамериканските, попаднах на коментар на турски фен, мъж, писал, че вече само бразилки ще чете, че там няма драми. Влязох да погледна - оле мале е положението, но коментарите не са за тук 🤣 Малък пример

https://x.com/favskaramel/status/1956141101922050561

Снощи пак стаи отваряли да коментират ситуацията, тази жена май беше един от говорителите.

Последна редакция: пт, 15 авг 2025, 07:23 от MysteryG

# 621
Добро утро, момичета! 🫶

🧿🤍🪬♾🧄

# 622
Добро утро на Голяма Богородица!❤️🍀🌼 Честит празник на всички!

Прекрасен Мерт!😁🥰

# 623
Честит празник и от мен на всички, които празнуват днес!

# 624
А,най-после имаме малко открехване на завесата поне за единия сериал.И то не като разни козички и магаренца,а доста интересно.Най-сетне видяхме и Мирай,докато Афра и Фуркан са в "дълбока нелегалност",но пък знаем името на другата главна героиня Мистик.Да си призная,много исках да видя как изглежда Фуркан,има ли го оня мустак дето въобще не му отива или си е небрежно елегантен с леко набола брада,което страшно му отива.Но разни продуценти,разни идеали.

# 625
Добро утро и честит празник и от мен.
Наистина добре, че поне покрай сериала на Мерт ще имаме малко повече снимки от сета. Дано Афи също ни зарадва с някой кадър.
Bell, плагиатствам твоя гиф, но как да не го повторя 😎🧿.

# 626
Между другото искам да честитя празника на варненци.Днес е деня на Варна,но за съжаление аз ще работя.Нека бъде весел за всички които ще го отпразнуват.

# 627
  • Яко в Матрицата...
Заболяха ме очите 🤣🧿

Актан ще е бомба 💃

Честит празник на Варна! На всички именици! 💗

# 628
Добро утро, момичета!
Честит празник, честита Богородица!
Честит празник на Варна, на Несебър и на всички Мимита! Ако пропускам някой моля за извинение 🌹🧿
Да се събуди човек с тези видеа си е направо празник! Актан много хубав😍!
Мистери, латиното му е майката! Те си мислят и му мислят същото, което и ние и почти всички туркини, но не си мълчат и си го пишат, както трябва! Ако имате нужда от малко смях, четете латинките! 😎🤣🤣🤣

# 629
Добро утро! Честит празник на всички празнуващи и на Варна!
Страхотен Мерт, такъв сексапил. Огън.
Ох, от рано сутринта се разгорещих Wink

Общи условия

Активация на акаунт