Отговори
# 630
Здравейте, момичета!😊

Честита Богородица! Нека закриля вас и семействата ви!🙏 Честит празник на моята прекрасна Варна!🤗

За Мерт не знам кое ще е по-страшно, да го докопат латинките или рускините. 😂😂😂 А след тези снимки вече и туркините са развяли бялото знаме.🤪

# 631
  • Яко в Матрицата...
https://x.com/busrassb/status/1956245471296675952

Рускините са много упорити Joy

# 632
Те са нахални, упорити и имат финикийски знаци, което е доста важно в случая…
🤡🤨

# 633
Честит празник на всички празнуващи!
Разбрах, че се готви още един сериал с Мерт и Афра?

# 634
Те са нахални, упорити и имат финикийски знаци, което е доста важно в случая…
🤡🤨

....и са многобройни и на всякъде, но пък толкова пъти са ни радвали с инфо. Simple Smile

# 635
  • Яко в Матрицата...
Честит празник на всички празнуващи!
Разбрах, че се готви още един сериал с Мерт и Афра?
Според мен, за момента това са фенски желания…  Официално няма нищо, но всички ще се радват, ако се окаже истина Simple Smile

# 636
Юххххх! Уникален Мердо! 🔥🧿🤍🪬♾🧄

# 637
Клипът от рускините вече е с над 1 милион и 200 хиляди гледания.😄

# 638
Тази година май е годината на Мерт Simple Smile Подлуди всичко живо и то не само в Х. Тези от Пера да вземат да покажат Афра най-накрая,че иначе не знам Wink Там стана трета глуха.
Ще се върна и малко назад, че вчера не можах да коментирам. Тези, които в момента пишат как Афра не трябва или трябва да прощава на Мерт. Как той ходел по жени,а тя пак го приемала обратно. Какъв изневерник и т.н. Същите тези хора да вземат да си припомнят какво са писали и какво пишат. Явно паметта им е краткосрочна. Нали Афрам не са заедно и са разделени. Е тогава защо да не може Мерт да ходи по жени и Афра по мъже. На мен ли нещо ми куца логиката. За какво има да му прощава Афра на Мерт? И защо веднага се решава,че Афра има да прощава? Ако е обратното - Мерт трябва да прощава на Афра?
И двамата са в кюпа. Все ще се оправят. Бъдещето е пред тях. Трябва да се прояви някакво уважение към тези хора, личности - и към Афра и към Мерт. И те имат семейства. И те са хора преди всичко. Едва ли на нас щеше да ни е приятно някой да обижда нашите близки и да ги нарича с имена. Грозно е.

# 639
Много обичат дъвка нашите!

🧿🤍♾🪬🧄

# 640
Днес на мода е черното Sunglasses

# 641
Мерт и Мирай на сета ❤️.....
Интересно ми е коя стратегия ще работи по-добре - без снимки на главните (Пера) или със снимки на главните (Нищо няма да ни се случи)😁🫣.

# 642
С кой ли чати нашият красив?! 🫠

🧿🤍🪬♾🧄

Последна редакция: пт, 15 авг 2025, 17:34 от BELL-

# 643
# 644
Прекрасен е Мердо, невероятен, талантлив, красив!По-добро на турската сцена няма за сега! 🧿

🧿🤍🪬♾🧄

Общи условия

Активация на акаунт