Отговори
# 585
  • София
Сет Пера от днес

Тази вечер ще пуснат видео зад кадър на Мерт и Мирай. Рускинята освен това е писала, че Рамо е с охраната от Рибарчето. Много интересно, друг продуцент, но асистента и охраната са същите.

# 586
Охаааа! Браво на тях! 🧿

# 587
  • София
От Х припомнят, че новата профилна на Мерт е свързана и с едно стори на Афра, което тя изтрила, защото са мислили, че по това време е с Лютфие. Малко ми е объркано, не помня, но било първото им разследване на някои от фендома Simple Smile

# 588
Постовете и снимките, които останаха в историята. Многоооо харесвах тази с книгата, както и снимката на Рамо с Лиз.🥺 Но сме в очакване на нови, надявам се още по-добри.

Последна редакция: чт, 14 авг 2025, 19:25 от Iv32

# 589
Нещо, което ме усмихна 😁🧿

Супер е Ив! 🤣🤣🤣
И още нещо в същия дух! 🤣

Последна редакция: чт, 14 авг 2025, 16:53 от BELL-

# 590
  • Яко в Матрицата...
Мерт обича да трие и архивира. Нека... щом го влече. Няма лошо.
Феновете също правят архиви, така че няма драма.

# 591
Тия анимета много са сполучливи! 😜

# 592
Здравейте дами!
Както е казал мислителя “всичко е добре щом свършва добре”… При нас не е свършило, надали ще свърши скоро, но се случват хубави неща, поне според мен!
Наистина профилите са си техни и те са тези, които решават какво да има в тях и какво не… На мен лично не ми пречеха дъмповете, но имайки предвид, че той се мъчи да направи профила си професионален, явно е решил, че са множко. Така или иначе имаше, много хора, включително и Циала, които твърдяха, че след известно време последните снимки от Лондон най-вече ще бъдат изтрити… Ами познаха!
И пак призовавам, вземете семките и пуканките и се наслаждавайте! 🧿😈🧿

# 593
Перата нали 47 дни сет щеше да има, от два дни 48 станаха?!

# 594
Перата нали 47 дни сет щеше да има, от два дни 48 станаха?!

Пристигна Мерт и "пострада" дисциплината. JoyJoy

Последна редакция: чт, 14 авг 2025, 17:34 от teya123

# 595
  • Яко в Матрицата...
Бруха, слага повечко дъмпове, че после да има какво да трие. Изглежда процесът на триене му харесва повече JoySunglasses

# 596
Сигурно ще се потретя Simple Smile Но да си кажа.
Каквото и да е Афрам изключително много си повлияха един на друг. Адски много си приличат за някои неща, както и интересът им е сходен. Някой път направо си мисля, че са един и същ човек.
Не случайно хората са казали - двете страни на една монета. Та Афрам са така за мен. Две половини на едно цяло.

# 597
🤣🤣🤣🤣🤣 права си, Рени…
Бруха, слага повечко дъмпове, че после да има какво да трие. Изглежда процесът на триене му харесва повече JoySunglasses

# 598
Обаче и Мердовите снимки направени от Афито са най-хубави! 😜

🧿🤍♾🪬🧄

# 599
Ама наистина са хубави!
Само дето малко сме виждали, за разлика от нейните направени от него…
Там е фотосесия 🥹😎🫦

Общи условия

Активация на акаунт