Отговори
# 60
Само да не е Джемрето! Smirk

+1 не я харесвам изобщо, нито като актриса нито като визия. Не знам някои какво и харесват толкова, съжалявам ако във форума има хора които я харесват

# 61
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Аз май ще съм единствената, която не иска да гледа отново Мерт и Афра заедно Joy Поне не и в следващите 5-6 години.

Рени, аз също смятам че не е добре сега отново да ги съберат в нов проект.
Иначе целия маскарад за разделянето  на Афрам от Сейфер ще е излезе излишен Grinning

От изброените в анкетата аз също бих искала да го видя с Пънар, но тя сега ще си гледа сина Heart Eyes
Иначе може би с Бахар Шахин Rolling Eyes

# 62
аз пък нямам притеснения ако Афи и Мерт отново играят заедно, дори ако не е като двойка. Така дори биха показали своя талант. Ричарт Гиър и Джулия Робъртс как играха няколко филма заедно без проблем.

# 63
  • София
Чета сега коментари, вероятно са още от вчера, че Мерт направил това изказване за да защити девойката, а аксесоарите са да си върне АфРам-ския фендом 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
Както една девойка в Х написа - той направо ги уби с този репортаж, а сега искал да си ги върне 🤣. Логиката при Мердовите солота не съществува.
Иначе да знаете, че Афра му е върнала очилата, защото са подарък от него и сега той лази пред нея да й се извинява, затова ги носи 🤣

# 64
Чета сега коментари, вероятно са още от вчера, че Мерт направил това изказване за да защити девойката, а аксесоарите са да си върне АфРам-ския фендом 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
Както една девойка в Х написа - той направо ги уби с този репортаж, а сега искал да си ги върне 🤣. Логиката при Мердовите солота не съществува.
Иначе да знаете, че Афра му е върнала очилата, защото са подарък от него и сега той лази пред нея да й се извинява, затова ги носи 🤣

И аз вчера си помислих че е за да я зашити, но като осмислих нещата осъзнах че така няма да я защити, а ще стане по-зле ще изглежда пред хората че тя е глупава и Мерт я е използвал за цели и я е разкарал веднага, а и все някъде нали ще ги видят заедно

# 65
  • София

И аз вчера си помислих че е за да я зашити, но като осмислих нещата осъзнах че така няма да я защити, а ще стане по-зле ще изглежда пред хората че тя е глупава и Мерт я е използвал за цели и я е разкарал веднага, а и все някъде нали ще ги видят заедно

Те това със защитата доста хора май го решиха първоначално, но наистина като се замисли малко човек не вижда смисъл. Мен повече ме втрещи това за аксесоарите.
Иначе грешно се изказах, следвам доста нормални Мердови солота, те не мислят такива неща. Мислят ги тези крайните, дето мразят Афра повече, отколкото харесват Мерт.

# 66
Ако Мерт е искал да защити жената нямаше да отиде на "почивка" с нея на място, където ще бъдат снимани безпроблемно. 😁 Перфектно знаеше, че Афрамските фенове ще ги изядат с парцалите и ако той имаше някакви чувства към нея не би я подложил на всичко това.

Мистери, понеже Афра като го види само с очилата може да не му прости, затова за по-сигурно е сложил и гривната и часовника белким измоли прошката.🤣🤣🤣

# 67
Коментарите ви са топ, момичета!
Лилия🫶😘 големи попадения наистина🤣
Честно да ви кажа, за мен това с очилата е от най-малко значение от всичко. Не знам каква му е целта и защо се появи с тях. Истина е, че са дамски очила, проверих, няма мъжки вариант, а дали ги намери в жабката на колата или му върнаха подаръка, той само знае!
За мен беше важно и бомбастично казаното! Той наистина изчака за въпроса и се спря, за да отговори. Лицето му стана сериозно. За каква защита говорят тези хора, не ми е точно ясно. Защитата е “всичко е наред”, но няма да говоря за личния си живот! Защита е да отидеш на най-скрито и неизвестно място, където никой няма да те намери и да си прекараш почивката без никой нищо да разбере! (Както по принцип правят с колежката)
В никакъв случай не е това, което видяхме! Ела, застани тук, къпи се, позирай, лежи, чакай да те целуна, ама все пак стой надалеч! Смях в залата!
Да започват да снимат, че да се прекрати малко и това!🧿🫰🏻

# 68
  • Яко в Матрицата...
Поздрав с една песен. Като я чуя, все за 34 епизод се сещам Sunglasses🧿

https://youtu.be/6dOwHzCHfgA?si=Kjop7JVvCIOQq8xX

# 69
Мерт каза три думи "Няма такова нещо" и преобърна всичко. Joy

За защита и дума не може да става, поне не и по този начин и след тези думи. Поне по моите разбирания. Живеем във времена където и да отидеш веднага могат да те щракнат, във всяка една точка на света, така че ще се разбере рано или късно.

Ааа да обърнем внимание и на още един детайл, който е символичен и някой искаха да е зачеркнат

Оха Рени, добро много добро ! Heart Eyes

# 70
Рени, наистина страхотно попадение, много благодаря! Страхотна песен! ❤
Подробностите за заличената татуировка, превърната в какво ли не, за кучето Лиз или и двете кучета, които бяха дадени в приют, подарени или какво ли още не, не си заслужава даже да се споменават! После ние сме били делулу… А тези дето това разправят са направо ку-ку-ку-ку….🤦♀😵💫😏

# 71
Рени, благодаря за поздрава с тази хубава песен Simple Smile
Афра се превърна от едно дете в красива млада жена, много красива

# 72
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
За мен беше важно и бомбастично казаното! Той наистина изчака за въпроса и се спря, за да отговори. Лицето му стана сериозно. За каква защита говорят тези хора, не ми е точно ясно. Защитата е “всичко е наред”, но няма да говоря за личния си живот! Защита е да отидеш на най-скрито и неизвестно място, където никой няма да те намери и да си прекараш почивката без никой нищо да разбере! (Както по принцип правят с колежката)
В никакъв случай не е това, което видяхме! Ела, застани тук, къпи се, позирай, лежи, чакай да те целуна, ама все пак стой надалеч! Смях в залата!
+1
Няколко пъти гледах видеото Blush. През цялото време като че ли се срамуваше Rolling Eyes или на мен така ми се е сторило, но когато отричаше нямаше и следа от смущението му Thinking или отново на мен така ми се е искало да видя Grinning

# 73
  • София
Човекът дойде пеш, знаеше, че има журналисти, изчака си въпросите и влезе в сградата. Това кога за последно го е правил Simple Smile
А този хотел в който ги снимаха доста време трябва да са го търсили, че да е толкова удобен Joy

В Х очакват утре фраг за филма, аз мисля, че ще е на първи, но при всички случаи се надявам да е тази седмица.

# 74
Последно си спомням такова интервю с Рамо, когато се връщаше от Индонезия. Даже снимки от самолета пусна тогава,че да го чакат на летището журналистите.
Не знам какво са тръгнали да съжаляват жената, тя няма нужда от защита. Много добре знае на какво хоро се е хванала да играе. Колко пъти гледа право в камерата и знаеше, че е там.
Рамо като обяснява, че личния живот е личен, защо така изперчи всичко. Щяха да се крият. Всичко явно е един голям театър, въпросът е за какво Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт