Отговори
# 90
Може би ще бъда по-различна стратегията от тази на Пера, не знам…
Все пак смятам, че когато пуснат сериала, тогава ще има бум на кадри, отнася се и за двата проекта.
Иначе партньорско селфи🤨 тя партньорката още не се е появила изобщо😆… Както някой попита, Мирай Данер знае ли изобщо, че ще играе в този сериал 🤣🤣🤣🤣

# 91
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Добро утро Hug

Добро утро, дами!
Според Бирса снимките на BBSO ще започнат в неделя.

Супер. Може от BBSO повече да ни пускат снимки Stuck Out Tongue Winking Eye. Няма събота, няма неделя - ще започват да работят Grinning

Дано като започнат да снимат да пускат снимки и информация, като съм съгласна и на партньорско селфи.😄

Лилиа аз на всякакво селфи съм съгласна JoyJoy
Иначе партньорско селфи🤨 тя партньорката още не се е появила изобщо😆… Както някой попита, Мирай Данер знае ли изобщо, че ще играе в този сериал 🤣🤣🤣🤣

аз не съм видяла реално нито да е потвърдила, нито да е отрекла някъде Thinking да се надяваме че знае JoyJoy
Колегите й вече се видяха, нея никаква я няма, ааа срамота Smile

# 92
Мисля, че в тази тема четох, че този продуцент позволява да се качват снимки.

# 93
  • София
Аз знам как процедираха с Вратата и предвид, че е взел актьора с най-голямо взаимодействие, би трябвало да го използва. Със сигурност 3 пъти някой е викал журналистите там.

# 94
Жълтурите сигурно са опънали палатка пред офиса.😁

# 95
според мен, щом почнат снимките на Мерт ще има много, които ще загатват за интимност зад кадър с партньорките. Ще гледаме два сериала.

# 96
“Няма такова нещо” - така казват, нали?!

# 97
Забравих да отбележа, че на репортажа от понеделник летящия таблет се е върнал в ръцете му…💪🤣
Успял е да го убеди да не се разхожда сам! 😂

# 98
Забравих да отбележа, че на репортажа от понеделник летящия таблет се е върнал в ръцете му…💪🤣

😂😂😂

# 99
  • Сърцето ми остана в Истанбул...

bruja_piruja нещо съм пропуснала за таблета Thinking къде се е разхождал сам Rolling EyesJoy

# 100
Котелина, в началото на клиповете от плажа с новата, на първите клипове, таблетът на Рамо левитираше из пространството доста неестествено. Демек пипано е, рязано или нещо е правено.
Явно сега са оправили тоз бъг Simple Smile
Ако нещо бъркам поправете ме

# 101
  • София

bruja_piruja нещо съм пропуснала за таблета Thinking къде се е разхождал сам Rolling EyesJoy

Излязоха едни снимки, правени с изкуствен интелект, на които Мерт се прегръща и целува с каката. Но на едната, която изглеждаше по-истинска, таблетът хвърчеше до тях.

# 102
# 103
  • Яко в Матрицата...

Wink

# 104
  • София
Сема не ни излъга за 30-ти, Пера се мести в Чанаккале

Общи условия

Активация на акаунт