Нашите цветя - тема 29

• 24 818
  • 752
  •   1
Отговори
# 690
Значи ще си ги прибера и засадя , че почват да жълтеят .

# 691
Видях днес в Била саксия с хризантени, много красиви, но миналата година не ми се хванаха и не си купих.

# 692
Здравейте,  първо ще покажа калуната на мястото на кученцата. Преместих ги с цялата туфа на друго място и ще видим ще се появят ли и догодина.

Имам обаче проблем. Преди 2 или 3 седмици посадих луковиците на лалетата в градината и днес открих, че са поникнали на около 10тина сантиметра. Имам компост,  с него ли да ги затрупам, със стърготини... дървени ли, или и двете?. Изцяло ли трябва да са покрити?

# 693
Аз по никакъв начин не покривам луковици, които покарват. Мисля са създадени за това.

# 694
Здравейте! Ще бодна коренището божур и едни малинко-къпинки. Някакви съвети за малинките?

# 695
  • Бургас
...
Имам обаче проблем. Преди 2 или 3 седмици посадих луковиците на лалетата в градината и днес открих, че са поникнали на около 10тина сантиметра. Имам компост,  с него ли да ги затрупам, със стърготини... дървени ли, или и двете?. Изцяло ли трябва да са покрити?
И аз днес бях при селската си градинка и имам същото притеснение, рано им е още... Позатрупах ги със поотлежали смлени клони. Да им е топличко и завет като се застуди.

# 696
Хризантемите ми в двора прецъфтяха. Как да действам от тук нататък? Да ги изрежа до дъно?

# 697
Коледничето ми цъфна

и моите луковици на зюмбюлите покараха.

# 698
  • оттам, откъдето започва България
Красотички! Heartbeat
И моите коледничета са напъпили.

# 699
  • София
Коледничето ми цъфна

и моите луковици на зюмбюлите покараха.
Ей такова мушкато като на втората Ви снимка си търся, много ми харесва.
Прекрасни са Ви цветята.

# 700
Яна, ще пробвам да Ви захвана Simple Smile!

# 701
Ако не успеете, аз съм си купила от Home Max - води се Rose ..., нещо такова.

# 702
  • Бургас
Големи красотички, Натти! Радост и блаженство за очите ми!

# 703
За покълналите луковици - засипах ги с компост, а после и с окосена трева. Да видим какъв ще е резултата напролет.
Много съм доволна как изглежда кукуряка. Гледам разни ютубърки и си го харесах от техните градини.

# 704
Хризантемите ми в двора прецъфтяха. Как да действам от тук нататък? Да ги изрежа до дъно?
Махни само прецъфтелите цветове.
На пролет ги поизрежи хубаво. Остави 20см, за да се разлисти добре🤗

Общи условия

Активация на акаунт