Боледуване на децата ни-тема 91

• 24 310
  • 776
  •   1
Отговори
# 210
  • shumen
Frozen,дано това е било при детето.А теб той да те е заразил.
Моя е добре засега,но мен нещо гърлото ми дращи днес.Дано не се разболея точно преди Трявна,че ще се гръмна.

# 211
Ходила съм няколко пъти при д-р Демирев, миии сякаш не е моя доктор.

# 212
  • София
Мами, корона върлува в момента, да.
Онзи ден бяхме на профилактичен ли как се водеше, детска консултация ли Grinning и личната говореше по телефона точно, че има корона и то доста.
При децата била само с Т.

П.П Водили ли сте малчуганите на зъболекар до момента(ние сме на 3г) и от кой сте доволни?

# 213
  • Пловдив
Да, два пъти при двама различни. Моето дете също е на 3 г. Първия път мина с рев - Стоян Джоглев, Пловдив.
Второто ходене бяхме при Станимира Топчиева (Пловдив) - така и не се осъществи преглед - детето не пожела даже да седне на стола, а на третото ходене (при същата зъболекарка) беше много послушна и изпълняваше инструкции. Следващия път пак ще сме при Топчиева.
Ние често четем и книжката за Чук и Пук и обясняваме как зъболекарката ще погледне да види дали са там. Надявам се и това да е дало принос за успешния преглед.

# 214
Аз съм го водила като беше на 2г. Във Варна сме - др Димова.
Четем Коте Кате в зъболерския кабинет.

# 215
Моят мъж и той с вируса ..цяла нощ повръща ..днес е с т. ...

# 216
И ние хванахме доста гаден вирус. Детето с температура до 39, много трудно я свалихме първите дни, болка в стомаха но нито червено гърло, нито нищо друго. Само висока температура и оплаквания от стомах. Мъжа ми леко болно гърло, лека хрема,без температура, но от днес и той се оплаква от стомах ..

# 217
Моята е с бронхит и за сега на ердомед и пулмикорт докато излязат изследвания. И аз вървя на там😮‍💨🤧

# 218
  • shumen
Да се оправят болните.
Мимчо,няма край и при вас.
Ликеуинд,trzy,тоя вирус с повръщането е ужасен.
Моя е добре,но мен оса ме ужили по пръста на крака отдолу днес.Четох,че се търка с чесън или лимон,но под ръка нямах чесън и отрязох резенче лимон и съм наложила крака сега.Пих и един Алергозан за всеки случай.То много боляло като те ужили.

# 219
Няма край наистина, на база тези изследвания лекарката каза че няма нужда от АБ за сега, в четвъртък сме на контролен. Но ме притеснява сега и друго че чу шум около сърцето и ще трябва да ходим на кардиолог, а преди 2 години бяхме и казаха че всичко е наред но сега пак се притесних.

# 220
  • София
Трябва педиатрите да престанат да се бъркат там където не им е работата. Има шум когато детето е болно и при възрастен има. “Шумът” отшумява като оздравее детето. Идете все пак, но се съмнявам кардиолог да каже, че му има нещо. Мен така ми беше изкарала акъла педиатърката на дъщеря ми едно време.

# 221
Е чак пък да не им е работа.....
Но да, може при боледуване. Най-добре да се провери щом са го чули.
За изследванията не е за АБ, ама явно сте с някакъв много гаден вирус. Едни приятели и те са с такъв цялото семейство - на АБ са, но не са правили изследвания и майката каза че според нея е излишен.

# 222
Няма край наистина, на база тези изследвания лекарката каза че няма нужда от АБ за сега, в четвъртък сме на контролен. Но ме притеснява сега и друго че чу шум около сърцето и ще трябва да ходим на кардиолог, а преди 2 години бяхме и казаха че всичко е наред но сега пак се притесних.

При доста деца има физиологичен шум на сърцето. И при моята дъщеря има. Откриха го миналата година, беше на 4 г. Бяхме после на кардиолог, каза че всичко е наред. Обясни ни, че щом се чува шум са длъжни да проверят. Не се притеснявайте.

# 223
  • София
Е чак пък да не им е работа.....
Но да, може при боледуване. Най-добре да се провери щом са го чули.
За изследванията не е за АБ, ама явно сте с някакъв много гаден вирус. Едни приятели и те са с такъв цялото семейство - на АБ са, но не са правили изследвания и майката каза че според нея е излишен.
Не им е, защото лесно могат да ти изкарат акъла за нещо, което даже не се води шум според кардиолозите.
Иначе ако сте от София препоръчвам Маринов. За съжаление нито работи със ЗК нито пък с допълнително здравно, но пък си заслужава!

# 224
И какво предлагаш? Ако чуят нещо да премълчат ли? 🙄

Мимчо, сигурно знаеш ама Др Христов в МЦ за детето е невероятен.

Общи условия

Активация на акаунт