Боледуване на децата ни-тема 91

• 14 706
  • 532
  •   4
Отговори
# 480
Изписа и на двете деца Зентел за профилактика. Каза, че не всеки път се откриват глистите с изследвания. Отделно ни даде направление за детски хирург, можело да е някоя фисура, която не се вижда. Та следобяд ще я водя.
Странното е, че само вечер се оплаква, през деня нищо и няма.

Нашата педиатърка твърди същото.

При моето дете, когато имаше, също само вечер се оплакваше.

# 481
danaeka , с направление от личния през ЛКК със задна дата издават срещу потребителска такса

# 482
  • shumen
Щефи,то реално се отнася за един ден назад.Ако я изпишат утре ще е до обяд,а нейния личен работи само сутрин и ще мога да стигна до него в Петък най-рано.
Хоуп,и аз знам,че глисти може и да не се видят всеки път само с изследвания.

# 483
Здравейте какво мислите за ваксината Varivax?
Пише че от 2026 влиза в календара.

# 484
  • София
И Бексеро ще влиза в календара ама от кога не зная. И тъй като е почти неоткриваема надявам се това да е вярно.
Лично мен ми писна да ги чакам и просто им я бих точно когато в групата имаше доста болни деца. С една доза не се зарази. Успяхме да бием после и втората.

# 485

Мисля, че трябваше да я вкарат много по-рано в календара.
Щяхме да водим да му я слагат на синът ми и на мъжът ми също, но се заразиха и двамата. Детето я изкара супер леко с 30 пъпки....Обаче мъжът ми с 3000 сигурно. Той беше много зле. Ама много.

# 486
И аз я изкарах зле преди няколко години.

# 487

Мисля че доста закъсняха с вкарването на ваксината.

# 488
Дани, гъгне малката, нищо особено.
Момичета, каже нещо превантивно за въшки...дочувам че са налазили съседния клас, а те се познават и се бутат често заедно.

# 489
Ваня на мен ми препоръчаха Hedrin, а доста познати казват,че ползват лавандулово масло.

# 490
Лавандула не бих пробвала, не понасям миризмата. И аз на Хедрин се спрях като гледах из нета, благодаря.

# 491
Здравейте,  някой знае ли със сигурност колко отрицателни теста и през колко време се изискват след доказана салмонела ?

Детето на 15.09 започна с висока температура,  на следващият ден диария.  Пуснахме микробиология на 17,  а на 19 вече имаше положителен резултат, потвърден и от Инфекциозна болница. На места чета 2/3 отрицателни теста, от различни лаборатории и тотално се обърках.

# 492
  • shumen
Ваня,Хедрин.Лавандулата мирише ужасно.
Лисичке,мисля,че доста закъсняха с вкарването на ваксината.

# 493
3 отрицателни теста, но не помня през колко време. Също и цялото семейство трябва да се тества. За всички ви се полагат направления за тези изследвания, но някои лекари се правят на ударени.

# 494
  • София
Почти съм сигурна, че имам Ковидче вкъщи. Някой има ли идеята вече каква е процедурата? Лекарят ни е от обяд и още не съм звъннала.

Общи условия

Активация на акаунт