Боледуване на децата ни-тема 91

• 19 176
  • 667
  •   1
Отговори
# 630
И моята е със сополи  вероятно бактерия отново, на 21 ви сме на преглед и евентуално определяне на дата за премахване на тая сливица че ми писна с тия бактерии. Бял или черен бъз? Знам за черен, даже мисля да взема от някой здравен магазин че домашен трудно ще намеря.

# 631
Здравейте, момичета!И аз одавна не бях писала, но тръгнахме на градина ииии!Малката кашля от две седмици, имаше хрема, но спря!Сутринта пуснахме изследвания и левкоцитите са 21,направо се разплаках и съм много притеснена. Педиатърката каза утре да ги повторим в друга лаборатория и още да не почваме антибиотик, защото са високи лимфоцитите а те били основно при вируси!И сега ще чакаме до утре!

# 632
Здравейте, момичета!И аз одавна не бях писала, но тръгнахме на градина ииии!Малката кашля от две седмици, имаше хрема, но спря!Сутринта пуснахме изследвания и левкоцитите са 21,направо се разплаках и съм много притеснена. Педиатърката каза утре да ги повторим в друга лаборатория и още да не почваме антибиотик, защото са високи лимфоцитите а те били основно при вируси!И сега ще чакаме до утре!

ЦРП как е?

# 633

ЦРП как е?
В норма- 1,1

# 634
  • shumen
Мимчо,да се оправя скоро твоята.Дано си остане само с това.
Vlasi,пусни утре още в една лаборатория.Моя само с кашлица е бил и с бронхит и с пневмония.
Моя му се запуши и носа.Легна си тая вечер и след малко стана да търси капки за нос.Пръснах му Африн и дадох витамин С и Нурофен за всеки случай.Дано успея да го пресека и остане само с това.

# 635
Сподели моля те бял или черен, че за черен съм чувала и от къде взехте домашен?

Момичета, забравих да Ви споделя нещо. След едномесечното боледуване на детето по времето на зъбоникненето той откри случайно (покрай баща си) домашна лимонада от бял бъз (купихме от една ферма сироп от бял бъз и моят мъж я смеси с газирана вода и лимон). Става и с обикновенна вода. От как то го пие това нещо вече 2 месеца е бил само с лек сопол 2 пъти по 3 дни....Сега му взех сироп от бъз, смесен с мед, пак домашен.
От месец и половина ходи на градина без прекъсване, което е рекорд за него.

Та препоръчвам го. Може да пробвате.

# 636
Мимчо, бял бъз.

# 637
Давам черен бъз за имунната система от години. Има и в аптеката,но е скъп. Купувам от фермерския пазар на римската стена,домашен и на добра цена.

# 638
Белия бъз наистина е много добър за имунитет! Баба прави домашен и имаме доста. Кофтито е, че е със захар. Да, концентрат е и се разрежда ама…

# 639
Оня ден  по време на визитация в болницата една майка заразпитва доктора има ли нещо препоръчително за имунитет. Отговори и, че може да потърси евентуално продукт с бъз

# 640
  • shumen
Белият бъз е чудесен за имунитет.Аз обаче съм давала какво ли не и от нищо ефект не съм видяла.То не бе Самбукус,коластра и какво ли не,но ефект нямаше.
Тони,то щом се разрежда не е проблем,че има захар.

# 641
И аз не виждам ефект от бъза. Миналата зима бях взела желирани витамини с черен бъз. В последствие бабата и дядото правиха сиропи от бял бъз и цяло лято си ги пием. Със захар са и нашите и разреждаме, но не виждам драма в това. Обаче и ефект няма. Естествено, то не е панацея.

Да се оплача и аз. На 27.09 вечерта запуши носа. За 2 дни станаха жълтакави сополите. Вторника (30.09) го заведох и му изписа някакви неща + АБ капки, защото според доктора бяха гнойни. Не помогнаха и сменихме с други за 5 дни. Веднага се видя ефект от тях,дори на градина тръгна. Като само вечер имаше малко прозрачно секрет. Точно 2 дни нямаше нищо и хоп снощи пак се запуши, а тази сутрин гъсти жълто-зелени сополи. Отчаяна съм вече. Кой ще го гледа? Как ще го лекуваме?
Мисля утре да ида да пусна кръвни и секрет. Обикновено докторката му пуска, но този път може би избърза, защото знае че прави отити. Имаше и замъгляване на тъпанчетата при прегледа.

Наистина съм отчаяна вече..... моят близък лекар и той вече вдига ръце от нас.... Sad

# 642
Ще пробвам вече и бъз че се отчайвам, но от кой, от белия ли или от черния ли?

# 643
За нас белия си е за сокче,тук за първи път чувам,че е за имунната система. Знам,че е полезен но ползвам черния,цял сезон по лъжица на гладно и като сме болни-3 пъти на ден. Както си прецените,разбира се Wink

# 644
Ще пробвам вече и бъз че се отчайвам, но от кой, от белия ли или от черния ли?

Белия, да пие сок всеки ден от него.

Общи условия

Активация на акаунт