МБАЛ Надежда - тема 26

• 27 320
  • 618
  •   2
Отговори
# 150
Включвам се малко към по-старите коментари, аз се следих и родих при доктор Михайлович, и преди съм писала също за него- страхотен е. 🩷 Следващата ми бременност отново ще бъде проследена от него, живот и здраве.

# 151
Здравейте момичета, само да споделя като скоро родила мама в надежда, че има промени за посещенията от таткото - може да влиза в отделението от 16:00 до 20:00 и да си стои при вас, също да гушка и бебчето. Това е нещо ново, което изключително се радвам, че хванах. Дочух Надеждс Стаменова да казва, че ще го направи даже да могат по всяко време дс си влизат.

# 152
А как се случват нещата с другите родилки в стаите като идва бащата? Иначе е страхотно бащата да може да вижда и гушка бебето, браво!

# 153
Въпреки че бих се радвала да ме посети таткото в болницата, аз като раждах не можеше, не би ми било приятно съответно чужди хора(роднини на друга родилка в стаята) да ми нарушават спокойствието, да влизат при новороденото ми бебе и т.н. Като смятам, че на повечето жени няма да им е приятно също, за мен или трябва да има отделно помещение за това нещо или да си сам в стая. Аз лично не бих си викнала мъжа, ако има друга жена с мен в стая. Ако предложат тази среща да стане някъде другаде в отделението-да, но ако трябва да притеснявам жената, която е с мен в стая, по-скоро бих изтърпяла таткото да не вижда бебето 3 дни, което не е хич много като време, все пак има снимки, видеоразговори и т.н.

# 154
Здравейте момичета, само да споделя като скоро родила мама в надежда, че има промени за посещенията от таткото - може да влиза в отделението от 16:00 до 20:00 и да си стои при вас, също да гушка и бебчето. Това е нещо ново, което изключително се радвам, че хванах. Дочух Надеждс Стаменова да казва, че ще го направи даже да могат по всяко време дс си влизат.
Една прекрасна новина! Със сигурност ли е ?Къде в отделението може да се гушкат и виждаме?

Аз питах приди 1 месец и ми казаха чи всички майки слизали в столова и през стъклото се виждат с бащата...което ми звучеше абсурдно все пак сме 4 дни разделени.Имайки предвид как са нещата в чужбина нали трябва да прогресира българското здравеопазвоне като се стреми за здравословни връзка на бебе баща майка отначалото!!Говоря за бащата а родата да идва на изписването ако иска.

# 155
Аз се радвам, защото ми се искаше по-дълги часове на свиждане.
Но знаейки здравната култура на българина и как все е "настинал" и все не се ваксинира нито за грип, нито си стои вкъщи като подсмърча, ще се притеснявам за  здравето на детето си.

# 156
Наистина не звучи ок това, освен ако не е някъде извън общите стаи.
Аз например ще раждам края на ноември, сезон на вируси и не искам да имам досег с чужди хора там.
Дано не е истина.

# 157
  • Melmak
Ужас, дано не е в стаите. Не ми се искаше да взимам вип, но явно ще се наложи.

# 158
Направо ме отказват, ако пак забременея да раждам там.
Сегашните условия за виждане за мен бяха напълно окей. Някак си не мога и не искам да си представям постоянно да обикалят външни хора около родилките. Коя кърми, коя има нужда от почивка. Да не говорим за потенциалните зарази. То ще стане като хан.

# 159
Здравейте. Бременна съм в 5 г.с. Преди 2 дни имах леко зацапване и ходих в дежурния кабинет за преглед. На смяна беше  д-р Михайлович (разбрах от амбулаторния лист, който ми издаде) и ми се стори много студен, но тук чета добри отзиви за него. Първа бременност ми е и за първи път влизам в болницата. Като цяло тя ми е най-удобна от към логистична гледна точка и мисля да пробвам в нея. Михайлович ми каза след около 10тина дни да отида на лекар за установяване на пулс. След 10 дни за час няма голям избор на лекари и избрах да се запиша при д-р Данаил Илиев. Първа бременност ми е съм на 33 г. Поради тази причина ми се иска лекаря да подходи сериозно към мен и с внимание. Според вас да отида ли на този преглед при него с някакви предварителни изследвания? Витамини,  хормони, коагулация? Наскоро ми откриха и бъбречен проблем, който все още не е изяснен. В семейството ми имам близки със сърдечни проблеми и за това се притеснявам от тромбофилии и т.н. Не съм правила генетични тестове. Чувала съм доста добри отзиви за д-р Павлова и д-р Арабаджикова, но как се стига до тях за записване на час и следене? Ако не ми допадне този д-р Илиев? Вие от първия път ли се доверихте на някой специалист и болница? Всякакви съвети ще са ми от полза. Благодаря!

# 160
Здравей, този доктор Илиев е от добрите специалисти там, също следи и рискови, и многоплодни бременности.
С първата бременност и аз така случайно попаднах при него, с втората вече абсолютно държах да съм при него.
Така, че според мен си отиди при него, почти съм сигурна, че ще ти допадне, и прецени дали да запишеш женска консултация на по-късен етап при него. Той ще ти каже ако е необходимо да си пуснеш изследвания.
Успех!

# 161
Здравейте, прочетох че само в Надежда се извършва външно верзио. Има ли запознати?

# 162
Здравейте. Бременна съм в 5 г.с. Преди 2 дни имах леко зацапване и ходих в дежурния кабинет за преглед. На смяна беше  д-р Михайлович (разбрах от амбулаторния лист, който ми издаде) и ми се стори много студен, но тук чета добри отзиви за него. Първа бременност ми е и за първи път влизам в болницата. Като цяло тя ми е най-удобна от към логистична гледна точка и мисля да пробвам в нея. Михайлович ми каза след около 10тина дни да отида на лекар за установяване на пулс. След 10 дни за час няма голям избор на лекари и избрах да се запиша при д-р Данаил Илиев. Първа бременност ми е съм на 33 г. Поради тази причина ми се иска лекаря да подходи сериозно към мен и с внимание. Според вас да отида ли на този преглед при него с някакви предварителни изследвания? Витамини,  хормони, коагулация? Наскоро ми откриха и бъбречен проблем, който все още не е изяснен. В семейството ми имам близки със сърдечни проблеми и за това се притеснявам от тромбофилии и т.н. Не съм правила генетични тестове. Чувала съм доста добри отзиви за д-р Павлова и д-р Арабаджикова, но как се стига до тях за записване на час и следене? Ако не ми допадне този д-р Илиев? Вие от първия път ли се доверихте на някой специалист и болница? Всякакви съвети ще са ми от полза. Благодаря!
Аз раждах при него, живот и здраве съм намислила след 24 седмица да се запиша пак при него, тъй като в момента си се следя в града, където живеем. Мисля, че ще останеш доволна от него, знам че следи рискови бременности също, няма да е лошо да си вземеш изследванията и да споделиш притесненията си и вече той ще прецени какво допълнително да направите.

# 163
Здравейте,

Бих искала да попитам в коя седмица според вас трябва да запиша час за консултация с акушер Надежда Стаменова? Имам едно секцио от преди 14 години и бих искала консултация дали може този път да е нормално раждане или отново секцио. Да прецени ширина на таза също и да даде препоръка.

# 164
Здравейте !

Имах два ранни аборта и оттогава посещавам болница Надежда, сега съм отново бременна и ми правиха изследване А1, има ли някой, който го е правил и са му казали, че няма нужда да приема нищо ?

Общи условия

Активация на акаунт