МБАЛ Надежда - тема 26

• 27 489
  • 625
  •   6
Отговори
# 180
Здравейте! Бременна съм в 25 г.с.Записах се за проследяване с пакет. За водене на жк ми се падна д-р Илиана Бътева-Христова. Моля за отзиви за раждане при нея. Ще бъда с планово секцио /имам две предишни операции секцио/. Моля за информация и как протича подготовката и самата операция. Много благодаря! Simple Smile

Аз се проследявах при д-р Христова! Много добро отношение - добър специалист, с адекватно поведение! По случайност се паднах при нея и на раждането (нормално раждане) и получих голяма подкрепа!

# 181
Налагало ли ви се е да си връщате пари от Надежда?

Бях надплатила изследване, което не ми беше направено. На касата сторнираха сумата и ми върнаха парите. Обаче в приложението седи неплатено задължение. Пиша, звъня.. нищо. От вторник е това.
Mалко бавно ги отразяват. Няколко дни, към 3-4 може би, им отне да го оправят това "висящо" плащане при мен.

# 182
Аз се следях и съм раждала естествено при нея и д-р Арабаджикова, която беше на смяна. Д-р Бътева - Христова дойде на раждането ,въпреки че не беше на смяна и ме подкрепи изключително много. Държала се е винаги много адекватно и мило и не съм видяла лошо отношение от нея нито през бременността ,нито на раждането. Винаги ми отговаряше и на вайбър сравнително бързо.

# 183
Здравейте! Някой да е раждал при акушерка Надежда Стаменова, някакви мнения за нея?

И двете ми раждания са с нея и за мен е просто разкошна. Разминах се без шевове, разкъсвания и епизиотомия, което го дължа на нея и д-р Арабаджикова. Освен това има уникален чисто психологически подход. Много е предразполагаща и внимателна, има и чувство за хумор и го прилага с усет и такт.
в коя седмица се свързахте с нея за консултация?

# 184
  • София
Мисля, че беше около 30-та седмица.

# 185
Как стои въпроса с припознаване на детето, трябва ли да имаме готови документи или се попълват в болницата?

# 186
  • Melmak
Болничните в Надежда заплащат ли се?

# 187
Да, само 45 дневния - не.
Болничните в Надежда заплащат ли се?

# 188
Как стои въпроса с припознаване на детето, трябва ли да имаме готови документи или се попълват в болницата?
При нас таткото в деня на раждането извади при нотариус документ за припознаване (с името на детето, кога и къде е родено), който на следващия ден представих в оригинал на служителката по гражданско състояние, която минава при родилките и вече тя си организира към Общината документите за издаване Акта за раждане. Не е нужно предварително да подготвяте документи.

# 189
Няколко страници назад видях че се говори за свиждания в стаята - някой да знае дали вече е реалност?

# 190
Няколко страници назад видях че се говори за свиждания в стаята - някой да знае дали вече е реалност?

Привет, миналата седмица свижданията бяха от 16:00 до 20:00 часа, всеки седи колкото прецени. Имаш право на 1 посетител, но реално това няма кой да го следи. Посещенията са в стаите при родилките.

# 191
Благодаря,  надявам се че когато родя хората ще се съобразяват с това правило, въпреки че се подат по коледните празници.

Привет, миналата седмица свижданията бяха от 16:00 до 20:00 часа, всеки седи колкото прецени. Имаш право на 1 посетител, но реално това няма кой да го следи. Посещенията са в стаите при родилките.

# 192
  • Благоевград
Ние се разбрахме със съседката по легло 1 час мм, 1 час нейния, като първо дойде моят, защото нейното дете беше в кувиоз и ходиха през това време да го видят. Никой не е стоял с часове.

# 193

Чудесно е много се радвам това ми беше болна тема.И дали ще си видя и гушна детето никога не съм била без нея дори и за 1 вечер.Ако бащата и детето мога да видат бебето ще е чудисно.И да това е добра идея да се редуват родилките.

# 194
  • София
Аз едва ли ще раждам повече деца, но това с посетителите в общите стаи ми звучи ужасно. Сто процента ще има селски изцепки, състоящи се в изсипване на цялата рода един по един или направо накуп.

Общи условия

Активация на акаунт