МБАЛ Надежда - тема 26

• 26 944
  • 608
  •   3
Отговори
# 405
А за правилите ФМ при д-р Патрикова, колко време преди това запазвате час, тъй като първите 2 не съм ги правила в болницата и не знам как стоят нещата?

# 406
  • Melmak
За запазване на час за преглед - през приложението. По някаква причина моята следяща няма почти никакви часове и тя ме записва като отида на преглед за следващия път.

За Патрикова, правих в петък фм при нея и си запазих час месец по-рано. Разбрахме се с нея за третата фетална да отида в последната седмица на януари и вече има график, запазих час, но за фм през приложението не може, трябва през кол центъра.

# 407
За запазване на час за преглед - през приложението. По някаква причина моята следяща няма почти никакви часове и тя ме записва като отида на преглед за следващия път.

За Патрикова, правих в петък фм при нея и си запазих час месец по-рано. Разбрахме се с нея за третата фетална да отида в последната седмица на януари и вече има график, запазих час, но за фм през приложението не може, трябва през кол центъра.
Д-р Илиев ми каза като си записвам часове за консултация да не го правя през приложението, а да звъня на регистратура, не знам защо. Графика му обаче не е излязъл за януари, забравих и да  попитам кога ще излезе.

# 408
Графика за ЖК излизаше около 15ти, даже по- късно понякога.

Час за ФМ около месец предварително, обадете се на кол центъра

# 409
  • Melmak
Илиев сигурно така ти е казал, защото в приложението излиза, че няма часове. На него не знам кога му излиза графика.

Патрикова ми каза, че за януари график за фм има, за февруари още не.

# 410
Да, сега звъннах за Патрикова, запазих за 12.01.2026. А тоновете от кога започват да се записват, от 30 г.с ли?

# 411
Здравейте, момичета. Има ли лекар, който следи бременност по здравна каса? Кой бихте препоръчали?

# 412
Тоновете са от 33-34 гс
Да, сега звъннах за Патрикова, запазих за 12.01.2026. А тоновете от кога започват да се записват, от 30 г.с ли?

# 413
А как стоят нещата с болничните, ако искаш да излезеш по-рано от 45-дневния. Дават ли без проблем или някои отказват?

# 414
Заплащат се болничните, май бяха по 45-50 лева, дават без проблем.

# 415
Заплащат се болничните, май бяха по 45-50 лева, дават без проблем.
Да да, знам, че са платени, въпроса беше дали дават без проблем, тъй като АГ-то ми по здравна каса каза, че ако искам да ми даде болничен преди този 45-дневния трябва да лежа 3 дни в болница, въпреки че става въпрос за месец преди него, което абсурд да стане и мисля за варианта просто да ми издадат от Надежда в такъв случай.

# 416
Няма такава необходимост, само трябва да минете преглед при тях.

# 417
Тези които са раждали наскоро в надежда правиха ли разширен генетичен скрининг на новороденото още в неантологията?Педиатър от клиниката в мола ми каза че не са направили на бебето разширения скрининг но че се полага на всички бебета в майчин дом.Държавата пуснала финансиране от 1 юли тази година.

# 418
Здравейте мили дами Simple Smile

Имам няколко въпроса към тези които скоро са раждали в Надежда. Първият е, как се заявява желание за вип стая - кога и към кого? Гарантирана ли е ако си платите предварително, или в повечето случаи са резервирани за жените които раждат секцио? Знам че има само три такива стаи - нямам претенции за коя от трите, но много бих искала да съм сама с бебето след раждането.

Възможно ли е бебето да бъде при вас през цялото време до изписването след като родите? С изключение разбирасе ако трябва да му правят изследвания или манипулации. Ако не е възможно, колко често ти го дават, и какъв е процеса ако искате ексклузивно да кърмите? Вие ли пишите бележка без адаптирано мляко, те ли, спазват ли я?

# 419
Здравейте мили дами Simple Smile

Имам няколко въпроса към тези които скоро са раждали в Надежда. Първият е, как се заявява желание за вип стая - кога и към кого? Гарантирана ли е ако си платите предварително, или в повечето случаи са резервирани за жените които раждат секцио? Знам че има само три такива стаи - нямам претенции за коя от трите, но много бих искала да съм сама с бебето след раждането.

Възможно ли е бебето да бъде при вас през цялото време до изписването след като родите? С изключение разбирасе ако трябва да му правят изследвания или манипулации. Ако не е възможно, колко често ти го дават, и какъв е процеса ако искате ексклузивно да кърмите? Вие ли пишите бележка без адаптирано мляко, те ли, спазват ли я?
Не съм раждала скоро, но за ВИП стаята се казваше като постъпиш да раждаш и ако има свободни те настанят, не можеш да си я заявиш предварително, аз като раждах нямаше свободни такива. Бебето го взимаха за тоалет и изследвания, през останалото време можеше да си е при теб.

Общи условия

Активация на акаунт