МБАЛ Надежда - тема 26

• 6 810
  • 142
  •   1
Отговори
# 30
Здравейте, в момента съм в 23 г.с. и имам записан час за д-р Павлова за след около месец. До момента не съм се следила в болницата, но имам намерение да раждам там. Въпросът ми е дали д-р Павлова поема пациенти така като не е от самото начало. Наясно съм, че при нормално раждане няма избор на екип, но ми се иска да имам лекар, който е запознат със случая ми, защото имам едно предходно по-ранно раждане и някои рискови фактори.

Освен това има ли значение дали ще записвам часове в Парадайс или в болницата?

# 31
За преглед ли стр записани или за следене по ЖК? Ако е само за преглед, следва да я питате дали би ви поела до гинала, за да се запишете на ЖК при нея, имайте предвид, че е много натоварена, отговаря със забавяне и често часовете и са прехвърлени към др колеги(близка приятелка това ми сподели при нейната бременност)

# 32
  • Благоевград
Доктор Павлова отговаря за Патология и е изключително натоварена. Минава на визитации и през деня съм я виждала на етажа. Аз също исках при нея и това ме отказа, че е свръх натоварена. Вижте се, може да Ви допадне.

# 33
  • София
Здравейте, в момента съм в 23 г.с. и имам записан час за д-р Павлова за след около месец. До момента не съм се следила в болницата, но имам намерение да раждам там. Въпросът ми е дали д-р Павлова поема пациенти така като не е от самото начало. Наясно съм, че при нормално раждане няма избор на екип, но ми се иска да имам лекар, който е запознат със случая ми, защото имам едно предходно по-ранно раждане и някои рискови фактори.

Женска консултация правят само в болницата, не може в Парадайс.

# 34

Женска консултация правят само в болницата, не може в Парадайс.
Аз не държа да се води женска консултация,а по-скоро периодично да имам прегледи и при лекар от болницата, който да се занимава с рискови бременности и евентуално да ходя и на тонове там. Така или иначе ще остана да се следя до края и при текущия ми АГ, просто той не изражда.

# 35
4. Може ли партньорът ми да ме посещава през деня?
Ако сте във ВИП стая (1000 лв за стая или 2500 лв за апартамента), всеки може да ви посещава по всяко време.
В обикновените стаи посещенията са само от 17:00 до 18:00 в столовата, където (май) не може да се водят бебетата. Питайте и на регистратурата.

# 36
Да, бебетата се виждат само през стъклото между столовата и отделението. Стъклото е много тясно и максимум 2 майки могат да застанат там, да не говорим и че е до вратата за излизане от отделението. Нещо не са го доизмислили това. Иначе вие може да излизате до столовата и да се видите с роднините за един час ,но без бебето.

# 37
Защото преди се влизаше в отделение в това време от 17 до 18. Тези стаи по 1000лв са в самото отделение също, просто са единични. Там също не се влиза. Само в апартамента, но той е даже на друг етаж.

# 38
Защото преди се влизаше в отделение в това време от 17 до 18. Тези стаи по 1000лв са в самото отделение също, просто са единични. Там също не се влиза. Само в апартамента, но той е даже на друг етаж.

Значи да разбирам че бащата седи с мен по време на раждане и малко след като се роди бебето за дя го гушка.
А после 3 дни престоят на мен и бебето не може бащата да го гушка е да се видим в самата следродилна стая?

# 39

Значи да разбирам че бащата седи с мен по време на раждане и малко след като се роди бебето за дя го гушка.
А после 3 дни престоят на мен и бебето не може бащата да го гушка е да се видим в самата следродилна стая?

В родилна зала седи бащата с вас, после като се роди детето ви го взимат и го закарват в неонатологията (моето с оценка 9 по АПКАР беше взето без причина и не ми го оставиха, веднага го повиха и не ми дадоха кожа в кожа, когато попитах каква е била причината детето да не е с мен, въпреки че моето и неговото състояние позволяваха, не ми дадоха обяснение) Надявам се с вас да е различно, когато шефката е на смяна се държат по-човешки и изпълняват повечето обещания в сайта.

Детето се показва през стъклото само между 17 и 18 часа, тогава може да ви видят в столовата на етажа. Аз съм имала свиждания извън тези часове, тогава слизах в кафенето или в атриума, като сложа престилка и калцуни. Нямат право да ви забраняват да излизате.

# 40
Бащата стои с вас или на цялото раждане или колкото вие решите. При нас бащата стоя на раждането без напъните, така аз се чувствах по-окей. След като се роди бебето , 10 мин след това го извикаха и стоя с нас в родилна зала 3 часа. Всичко това е безплатно! После 3 дни виждаше бебето през стъкло.

# 41
Бащата стои с вас или на цялото раждане или колкото вие решите. При нас бащата стоя на раждането без напъните, така аз се чувствах по-окей. След като се роди бебето , 10 мин след това го извикаха и стоя с нас в родилна зала 3 часа. Всичко това е безплатно! После 3 дни виждаше бебето през стъкло.

Аз раждах след ковидно и затова питам.Тъкмо бяха махнали забраната бащата да присъства в родилната.Но не видя бебето цели 3 дни само мен.
А каква е причината да е през стъкло и по няколко майки накуп това не ми харесва.Нали ковида отмина...

# 42

Аз раждах след ковидно и затова питам.Тъкмо бяха махнали забраната бащата да присъства в родилната.Но не видя бебето цели 3 дни само мен.
А каква е причината да е през стъкло и по няколко майки накуп това не ми харесва.Нали ковида отмина...

Не знам, много майки не седят на стъклата там. Но таткото присъства без доплащане на естествено раждане колкото майката прецени.

# 43
# 44
Здравейте,
Следващата седмица ще правят операция на гърдата на майка ми. Има ли някой запознат кога се плаща операцията - при приемането или при изписването?

Общи условия

Активация на акаунт