МБАЛ Надежда - тема 26

• 6 769
  • 142
  •   3
Отговори
# 45
Здравейте,
Следващата седмица ще правят операция на гърдата на майка ми. Има ли някой запознат кога се плаща операцията - при приемането или при изписването?

При раждането платихме накрая.

# 46
Здравейте,
Следващата седмица ще правят операция на гърдата на майка ми. Има ли някой запознат кога се плаща операцията - при приемането или при изписването?

При раждането платихме накрая.

Благодаря за отговора.
И аз раждах там и други интервенции съм имала, но нямам никакъв спомен кога се плаща.

# 47
  • София
Преди да ви изпишат се плаща.

# 48
Преди да ви изпишат се плаща.

Много благодаря.

При прием първо се отива на регистратурата нали?

Последна редакция: пт, 15 авг 2025, 18:30 от avonita

# 49
Тези стаи по 1000лв са в самото отделение също, просто са единични. Там също не се влиза. Само в апартамента, но той е даже на друг етаж.
Моята стая за 1000 лв беше на горния етаж, апартаментът също е там, но аз не съм била в апартамента, а в единичната ВИП стая. Имах посещения постоянно по всяко време на деня и бебето беше при мен и всеки, когото съм поканила, си го е гушкал колкото иска. Бебето ти го водят и взимат (взимат го само за прегледи и тоалет и ти го връщат), храната ти я носят в стаята, никой не държи сметка посетителите по кое време са или колко седят.

# 50
Здравейте.

А дали някой има опит или актуална информация за следродилния патронаж, който предлагат от болницата?

Конкретен екип ли е поел този ангажимент или?

# 51
Тези стаи по 1000лв са в самото отделение също, просто са единични. Там също не се влиза. Само в апартамента, но той е даже на друг етаж.
Моята стая за 1000 лв беше на горния етаж, апартаментът също е там, но аз не съм била в апартамента, а в единичната ВИП стая. Имах посещения постоянно по всяко време на деня и бебето беше при мен и всеки, когото съм поканила, си го е гушкал колкото иска. Бебето ти го водят и взимат (взимат го само за прегледи и тоалет и ти го връщат), храната ти я носят в стаята, никой не държи сметка посетителите по кое време са или колко седят.

Тези единични вип стаи само за секцио ли са ?Как се резервират ако е естиствено раждане ?

# 52
Тези единични вип стаи само за секцио ли са ?Как се резервират ако е естиствено раждане ?
По-скоро, понеже няма как да се предвиди кога ще настъпи естествено раждане, жените със секциото си резервират предварително, а раждащите естествено могат да бъдат настанени в такава стая само ако има свободна в деня на раждането им и в дните след това. Аз резервирах стаята в деня, в който ми казаха дата за секциото. То и тогава е риск, ако някой знае датата си от още по-рано и вече е резервирал. За да има свободна ВИП стая за естествено раждане, трябва никоя родилка от секциото да не е резервирала за тези дати. Не е невероятно, но има хора като нас, които задължително резервират, и има други, които смятат това за излишен разход и не резервират. Въпрос на късмет.

# 53
Здравейте, някой опитвал ли е да си възстанови средства за преглед от здравноосигурителен фонд? Издадоха ми фактура, обаче имам съмнения че няма да ми възстановят сумата, защото на фактурата е написано Преглед + колпоскопия + УЗД с обща цена 190 лв. Доколкото си спомням фондовете искат разбивка, всичко да е на отделен ред с отделна цена. Коригирали ли са ви вече издадена фактура? Касовата бележка явно, че няма да може да се коригира. Тя също е за обща сума 190 лв. Само цитонамазката отделно ми я фактурираха. Въобще не се усетих там на място да го уточня това.

# 54
Здравейте Simple Smile
Някой знае ли дали д-р Ташков поема пациенти по ЖК или графикът му в момента е натоварен ?

# 55
Здравейте,
Има ли някоя дама, която е ходила на училището за родители на болницата? Тъй като гледам доста безплатни материали в интернет и се чудя дали има смисъл да се заплати за това. Също така има ли избор на акушерка и дали сте използвали тази опция? Четох доста хубави мнение за Надежда Стаменотва. Благодаря предварително за отговора.

# 56
Надежда Стаменова ми се падна на моето раждане , бях секцио , но преди това имах една много болезнена процедура, лекарят не успя да я направи , защото аз се стягах от болки и така мъка около 40 мин без резултат, накрая Надежда Стаменова ме успокои, каза ми как да застана и тя я направи за 3 мин . Просто не мога да повярвам тази жена колко много може да успокоява. На следващия ден дойде при мен да види как съм и децата как са, което също ми направи страхотно впечатление. Има избор на акушерка, мисля че само Стаменова може да се избере. Лекар не може да си изберете, но според мен няма значение с кой лекар сте , ако Надежда Стаменова е там , всички много я слушат.

Здравейте,
Има ли някоя дама, която е ходила на училището за родители на болницата? Тъй като гледам доста безплатни материали в интернет и се чудя дали има смисъл да се заплати за това. Също така има ли избор на акушерка и дали сте използвали тази опция? Четох доста хубави мнение за Надежда Стаменотва. Благодаря предварително за отговора.

# 57
Здравейте !Имам един въпрос относно преместването от една болница към друга и съответно прехвърлянето на заповедта от фонда по репродукция , в Надежда практикуват ли по този начин с намален яйчников резерв съм , но преди по-малко от година АМХ беше над 0.5 и съответно имам заповед.Сега леко е паднал и е под тази граница,но тя заповедта си важи.Проблем ли ще е да започна примерно с АМХ под 0.5 и дали биха приели заповедта?Надявам се да сте ме разбрали и да ми помогнете!

# 58
Здравейте, напоследък се замислям за вип стая с придружител - очаква се раждане по Коледно-Новогодишните празници. Постоянно ли придружителят е в стаята - там нощува? Ако някой вече е бил, заслужава ли си изобщо според вашето мнение ? Предполагам ще съм секцио предвид факта, че първото и секцио, възрастта ми (39г) и по-тесния таз.

# 59
Здравейте,

За раждалите вече секцио - предложиха ли ви избор между дати?

Общи условия

Активация на акаунт