МБАЛ Надежда - тема 26

• 25 595
  • 556
  •   1
Отговори
# 510
Преди да ми свърши пакета беше, някъде около 20+ седмица, но не помня с точност, и АГ, и на регистратурата ми напомниха и директно ми записаха час.

# 511
Здравейте, изследванията за HIV, васерман, сифилис и хепатит предполагам може да си ги направя в лабораторията на болницата нали? Тъй като тези, които правих в началото са ми при старото АГ и честно казано не ми се занимава да й ги искам. Трябва ли доктора задължително да ми ги назначи или мога да отида да ги пусна когато си поискам в лабораторията. И трябва ли да се мине през регистратура или направо в лабораторията?

# 512
Минаваш през регистратурата да ги заявиш, там ти дават талон за проверка на резултатите, после през каса да ги платиш и след това ти вземат кръв.

Здравейте, изследванията за HIV, васерман, сифилис и хепатит предполагам може да си ги направя в лабораторията на болницата нали? Тъй като тези, които правих в началото са ми при старото АГ и честно казано не ми се занимава да й ги искам. Трябва ли доктора задължително да ми ги назначи или мога да отида да ги пусна когато си поискам в лабораторията. И трябва ли да се мине през регистратура или направо в лабораторията?

# 513
Минаваш през регистратурата да ги заявиш, там ти дават талон за проверка на резултатите, после през каса да ги платиш и след това ти вземат кръв.

А самата лаборатория до колко часа взема кръв?

# 514
  • Melmak
До доста късно, аз все вечер ходя и към 19 ч са ми взимали кръв.

# 515
  • София
А самата лаборатория до колко часа взема кръв?
Здравейте, оставям тук информацията, която е поместена на сайта. На мен са ми взимали кръв и около 20:00 ч. вечер и още тогава имах готов резултат.
Работно време на Клинична лаборатория в МБАЛ "Надежда" - 7:00 – 21:00 ч., без почивен ден

# 516
Момичета, излизам 45 дневния болничен на 06.02, но искам да прекъсна работа по-рано, тъй като работата ми е свързана с много седене и кръста много ме боли, на преглед съм на 8-ми, ще искам да ми издаде болничен, но има ли случаи, в които не искат да издават такъв? АГ-то ми по ЗК каза, че може да ми издаде единствено 14 дни, ако искам повече трябвало да лежа в болница 3 дни, та това не ми е вариант.

# 517
Не, ще си ви дадат болничен без проблем.

# 518
Здравейте! Кой репродуктивен доктор бихте ми препоръчали?

# 519
  • София
Мисля, че в тази тема ще намерите доста информация за репродуктивните специалисти в болницата. https://www.bg-mamma.com/?topic=1814378

# 520
Здравейте, как се разбрахте за.раждането? Нормално ли родихте?
Аз родих през май месец при Елка Дачева и се следих при нея. Доволна съм. Правих си феталните при Патрикова и мисля, че е много добър избор също за следене на бременност.

# 521
Персенска! Аз имам близнаци благодарение на нея, първо инвитро, втори трансфер! Моя приятелка беше при Цветков над 10г и нищо не ставаше ,Цветков напусна болницата , тя се премести  при Персенска и сега е бременна от първото инвитро при нея. Според мен това са добрите репродуктивни Стаменов и Персенска

# 522
Здравейте! Може ли да се запази час за д-р Павлова за проследяване на бременност в супер док? Има часове в Парадайс, в менюто има избор за женска кансултация, та се чудя дали проследява и в Парадайс?

# 523
За Парадайс не мога да Ви кажа , но в Надежда д-р Павлова не поема нови пациентки .

# 524
А на феталната не дават ли талон за резултатите? Казаха само, че ще се обадят ако има нужда, но така няма да мога да си видя резултатите, защо така? В лабораторията казаха, че пристигат само при лекарката.

Общи условия

Активация на акаунт