МБАЛ Надежда - тема 26

• 25 641
  • 556
  •   3
Отговори
# 525
Не дават, резултатите от кръвните пристигат при лекарката и тя се обажда, ако има нещо притеснително.

# 526
Момичета, можете ли да ми кажете каква е горе долу цената за естествено раждане в Надежда

# 527
Момичета, можете ли да ми кажете каква е горе долу цената за естествено раждане в Надежда
Приятелка роди ноември месец, каза около 3 и нещо.

# 528
Септември 2025:
Без епидурална упойка: 1525 евро
С епидурална упойка: 1665 евро

# 529
Хм, това е доста странно. В крайна сметка си го плащам, защо не го дават?  Плюс това какво да покажа на проследяващия ми лекар, който не е от болницата? Ако звънна има ли шанс да ми го дадат?
Не дават, резултатите от кръвните пристигат при лекарката и тя се обажда, ако има нещо притеснително.

# 530
Хм, това е доста странно. В крайна сметка си го плащам, защо не го дават?  Плюс това какво да покажа на проследяващия ми лекар, който не е от болницата? Ако звънна има ли шанс да ми го дадат?

На мен ми ги дадоха, като отидох на следващата ФМ. Казаха ми че ако има отклонение ше се обадят да го обсъдим, ако няма значи всичко е в норма.

# 531
На мен ми казаха, цитирам:” резултатите не ги получавате никъде,само аз ги получавам, и ако има нещо- ще Ви се обадим.”
 Другата седмица съм на фетална и ще споделя дали са ми дали някакви резултати от БХС.

# 532
Благодаря за отговорите момичета. Все пак аз ще настоявам да ми ги дадат, поради мои съображения. В крайна сметка съм си го платила, а и навсякъде ги дават. Все пак това изследване, по точно плацентарните хормони, искам да го покажа и на друг лекар, защото имам загуба в късна бременност и си държа нещата изкъсо.

# 533
А в цената на раждането всичко ли влиза или само самото раждане?
Имам предвид - влиза ли престоя, храната, консумативите и прочее?

# 534
А в цената на раждането всичко ли влиза или само самото раждане?
Имам предвид - влиза ли престоя, храната, консумативите и прочее?
Влизат, да, вече, ако искаш самостоятелна стая, тя се доплаща.

# 535
Всичко влиза, освен упойки и тн, ако се наложи някакъв по-специален медикамент, си го плащате и него, аз имах 1-2 хемороида след напъните и ми дадоха кремче някакво специално тяхно- те си го забъркват, него си го платих само.

# 536
Всичко влиза, освен упойки и тн, ако се наложи някакъв по-специален медикамент, си го плащате и него, аз имах 1-2 хемороида след напъните и ми дадоха кремче някакво специално тяхно- те си го забъркват, него си го платих само.
И на мен ми биха инжекция след раждането, тъй като аз съм кръвна група А-, а бебето беше А+, беше 100 и няколко лева, нея си доплатих.

# 537
Сигурни ли сте, че точно Резонатив-а сте го платили? Той се поема от ЗК след раждане, аз и при двете раждания имам поставян (последно - октомври 2025) и не са ме таксували.

# 538
Сигурни ли сте, че точно Резонатив-а сте го платили? Той се поема от ЗК след раждане, аз и при двете раждания имам поставян (последно - октомври 2025) и не са ме таксували.
Таксуваха ме, да, 2021 имах и един спонтанен аборт, тогава също ми биха, като и тогава си го плащах. При мен беше поставян 2021 и 2022 след раждането на дъщеря ми, евентуално нещо след това, ако е направен по ЗК. Иначе тогава беше около 100 и няколко лева.

# 539
Гарантирам, че от 2023-та насам няма подобно доплащане.

Общи условия

Активация на акаунт