МБАЛ Надежда - тема 26

• 26 677
  • 603
  •   6
Отговори
# 600
Подкрепям горното, млякото слиза на втори-трети ден обикновено, можете да си вземете две малки кърпи, които да мокрите със студена вода и да ползвате като компреси при нужда, има и готови компреси. Аз така направих, гърдите ми също отекоха преди изписването. Бебето беше почти постоянно на гърда в болницата, не съм спазвала графици, то и като си го видиш някак инстинктивно искаш само да си го гушкаш и да му даваш да суче. Няма помпа, по-добра от самото бебе, в началото му трябват по няколко милилитра. Вече ако има проблем при засукването е друго. (Действието се развива в друга болница.)

Абсолютно съм съгласна! След като успях да накарам дъщеря си да засуче, вече изобщо не съм използвала помпата, като цяло с всичкото това цедене жените си докарват хиперлактация и други проблеми само.
Има и стерилизатори за микровълнова директно, вместо да се купуват торбички.

# 601
Благодаря за отговорите момичета. Все пак аз ще настоявам да ми ги дадат, поради мои съображения. В крайна сметка съм си го платила, а и навсякъде ги дават. Все пак това изследване, по точно плацентарните хормони, искам да го покажа и на друг лекар, защото имам загуба в късна бременност и си държа нещата изкъсо.
Аз се следях при доктор Михова и освен,че ми се обади без да има причина ми даде резултата и го обсъдихме  на следващата фетална. Бях бременна с близнаци. Вече ще направят годинка. Сега нз как стоят нещата.

# 602
Имам въпрос относно естествено раждане в болницата, когато имате допълнително здравно осигуряване. Аз имам такова и мога да се възползвам от 900 лв покритие от фонда, но изрично условието е да се предостави документ за избор на екип. Ако в Надежда практиката е да се изражда само от екип на смяна, то възможно ли е да ми се издаде такъв документ за фонда?
Благодаря!
Да дават,просто трябва да им кажете предварително за да попълните бланка и да се чуете с мацката от финансов отдел. Те ще ви дадат номера и. На мен 2025 ми дадоха и без да пращам покрива автоматично 900 лв.

# 603
Ето такива ли си ползвала? Пише че може да се използва всяка торбичка по 20 пъти. Изглежда ми хигиенично и удобно.

https://comsed.net/%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D0%BF%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D1 … %B0-philips-avent

Раждах декември 2025 - бебето беше в интензивна грижа 4 дни, през това време помпата(собствена) ми свърши работа,  защото цедих и го давах на акушерките, които го даваха на бебето. За стерилизацията - от 1вото дете знам че има пликове за стерилизация в микровълнова и си взех от тях и ги използвах.

Всички са на един принцип, като марки съм използвала само на Canpool и tommee tippee, като вторите са по големи като размер

Общи условия

Активация на акаунт