МБАЛ Надежда - тема 26

• 27 421
  • 623
  •   3
Отговори
# 615
Искаш тези 45 дни да почнат точно след сегашния ти болничен ли? Стига да е регистриран с дата 45 дни преди термина, не виждам защо би имало проблем да си го заявиш на следващия ти преглед. Но термина е важен в този случай - него гледат.

Последна редакция: пн, 26 яну 2026, 14:31 от PippiParaguas

# 616
Искаш тези 45 дни да почнат точно след сегашния ти болничен ли? Стига да е регистриран с дата 45 дни преди термина, не виждам защо би имало проблем да си го заявиш на следващия ти преглед. Но термина е важен в този случай - него гледат.
Ами ние така пуснахме предния болничен, за да изтече точно преди 45-дневния, който трябва да ми започне на 04.02, съответно този болничен е до 03.02, от 04.02 трябва да ми започне 45-дневния. Просто съм на преглед тази седмица, а 45-дневния трябва да започне следващата седмица и за да не ходя две седмици подред на прегледи, се интересувах дали мога на този сега преглед да си заявя от 04.02 45-дневния да ми изготвят.

# 617
45-дневният болничен ми беше автоматично измислен и издаден от тях без да ходя на прегледи.

# 618
Привет, някой сменял ли е проследяващия си лекар в Надежда?  Моя настоящ ми се струва груб и рязък и ми е малко трудно да му се доверя. :/  33 седмица съм

# 619
Не би трябвало да е проблем да се смени проследяващ. То някои се следят на 2-3 места.
Това Ненов ли е? Защо сте се спрели първоначално на него?

# 620
Привет, някой сменял ли е проследяващия си лекар в Надежда?  Моя настоящ ми се струва груб и рязък и ми е малко трудно да му се доверя. :/  33 седмица съм
При Ненов ли си?

# 621
Залагам, че е Ненов! Grinning

# 622
По препоръка, но не на човек следял се при лекаря, а някой, който веднъж е бил на преглед и е чул мнения.

Мислех,че ще бъда с естествено раждане и че в надежда поема екипът на смяна или ще си харесам лекаря и ще се падне той.

Обаче май ще се наложи да съм секцио и наистина ми се иска да имам някакво изградено доверие с лекаря. А то са едни 10-15 мин прегледи на конвейер, претоварен и изнервен лекар.
Някой с по-спокоен и търпелив темперамент явно трябва при мен.

Последна редакция: вт, 27 яну 2026, 18:12 от Dodiedi

# 623
Според мен не е проблем да се смени стига другите да имат свободни часове. Обадете се на регистратурата и попитайте. Леко раждане пожелавам! 🍀

Общи условия

Активация на акаунт