Здравейте, моля препоръчайте лекар за евентуално проследяване на високорискова бременност, който да работи с Др. Стаменов и да е запознат с терапиите му, а не да се налага да ходя между двамата да предавам информация? Чух за Др Ташков, Др Павлова, Др Михайлович и Др Арабаджикова...

Аз бях пациентка на д-р Стаменов, а в момента на д-р Михайлович, от който съм много доволна. Не знам дали става въпрос за същото, но до преди няколко седмици пусках регулярно изследване А1 (вече съм в 9ти месец). От манипулационна ми звъняха на следващия ден, след като д-р Стаменов е прегледал резултатите и да ми кажат как да продължавам с терапията. При мен бяха програф и плакенил. Имах и други медикаменти след трансфера, но след А1 ми се даваше информация само за програф и плакенил. Около 15та седмица попитах акушерката, какво е казал д-р Стаменов за останалите медикаменти, тя нямаше никаква информация и също така отказа да ме свърже с него. Отговора беше, че моят нов доктор е д-р Михайлович и да се обръщам към него за тях. Аз бях на много високи дози програф и плакенил почти цяла бременност и той винаги се е съобразявал с терапията. Това е моят опит.