Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ Токуда - тема 37

• 12 819
  • 229
  •   2
Отговори
# 75
Пакет раждане в Майчин дом е 1600 лв за нормално и 2030 лв за секцио, в които влиза избор на екип и упойка. Доплаща се за стая, съответно 90 и 180 лв единична или двойна.

В Токуда цялото раждане, неонатологичния пакет и нощувките в двойна стая или единична, минават 4000 лв.

Така че, може да направите разлика между двете. Ясно е, че условията в Токуда са по-добри, но цените на двете места не са съпоставими.

Последна редакция: пн, 11 авг 2025, 15:04 от tooclose

# 76
Здравно-осигурените майки също ли плащат близо 5000 лева за раждане в Токуда.
Има ли някоя майка, която е здравно-осигурена и е родила в Токуда и да каже колко и е излязло всичко-раждане, престой (в каква стая) и т.н.  Много ще съм благодарна, а и предполагам на много други ще им е полезна тази информация.

# 77
Има ли някоя майка, която е здравно-осигурена и е родила в Токуда и да каже колко и е излязло всичко-раждане, престой (в каква стая) и т.н.  Много ще съм благодарна, а и предполагам на много други ще им е полезна тази информация.

2-3 поста преди вашият съм прикачила ценоразпис за осигурени лица.

# 78
Да тези 5000 лв общо за всичко са за здравно осигурени. И аз бях задала тук такъв въпрос преди време и така ми отговориха.

# 79
Здравно осигурена съм и имам две раждания в Токуда - едно нормално преди 2 години (3400лв) и едно секцио преди 2 месеца (4100лв) и двата пъти съм била в двойна стая.  В тази цена, която съм платила е включено и припознаването от таткото, което е 75лв.

# 80
Да, тези 5000 са за здравноосигурени, крайна сума с всичко - раждането, нощувките, пакета за бебето, припознаването. Аз родих преди 3 месеца, 5150 лв. беше крайната сума, като в нея е включен и допълнителен преглед от кардиолог на бебето, който не е включен в пакета и нощувки в самостоятелна стая с придружител през цялото време. Лично за мен си струва тази цена, въпреки че е доста висока. Условията, отношението и спокойствието, които получих там, за мен си заслужават. Разбира се, всеки има право сам да прецени за себе си. Ако имам друго раждане, без колебание отново бих избрала Токуда.

# 81
В Токуда след естествено раждане бащата може ли да присъства и кога може бащата да вижда бебето и майката само през стъкло или реално свиждане да гушка бебето и тн?

# 82
Бащата не може да присъства на самото раждане. 2 часа след раждането може да види бебчо през стъклото. Майката може да излиза и извън отделението, ако иска и следователно може да се виждат по всяко време. В часа за свиждане (17-18ч) бащата влиза в стаята при мама и бебче и може да си ги гушка по всяко едно време. Ако майката избере самостоятелна стая може да се плати за придружител и таткото да е постоянно с тях.

В Токуда след естествено раждане бащата може ли да присъства и кога може бащата да вижда бебето и майката само през стъкло или реално свиждане да гушка бебето и тн?

# 83
Здравейте, имате ли представа при приема за планово секцио дали се правят кръвни изследвания или само ехографски преглед?

# 84
Здравейте, имате ли представа при приема за планово секцио дали се правят кръвни изследвания или само ехографски преглед?

Правят се - взимат кръв, тонове, тест за алергии

# 85
Здравейте! Някой знае ли какво се случва с д-р Кирилова? Отмениха ми последните два часа при нея, като вторият път направиха коментар, че не се знае дали ще се връща на работа в Токуда.

# 86
Здравейте! Някой знае ли какво се случва с д-р Кирилова? Отмениха ми последните два часа при нея, като вторият път направиха коментар, че не се знае дали ще се връща на работа в Токуда.

Не, и аз нямам информация. Края на миналият месец ми казаха само, че е в болничен. Бях преди термин и родих при друг доктор.

# 87
  • Sofia
Вчера някаква жена във Фейсбук груха търсеше друга проследяваща лекарка тъй като сегашната напускала Токуда. Попитаха я там, но не каза коя е докторката, която напуска. Може и да е тя.

# 88
Вчера някаква жена във Фейсбук груха търсеше друга проследяваща лекарка тъй като сегашната напускала Токуда. Попитаха я там, но не каза коя е докторката, която напуска. Може и да е тя.

От майчинска група във ФБ разбрах, че няма да са вече в Токуда Кирякова (при която родих аз) и Кирилова.

# 89

От майчинска група във ФБ разбрах, че няма да са вече в Токуда Кирякова (при която родих аз) и Кирилова.

А знаете ли какво се е случило с др Кирилова и защо вече не е част от екипа в Токуда?

Общи условия

Активация на акаунт