Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ Токуда - тема 37

• 12 587
  • 224
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте, имам въпрос относно настаняването и визитациите. След раждането какъв е протоколът за визитации от таткото и може ли да вижда бебчето? Знам, че в други болници веднага може да гушне детето за кратко и после го откарват към неонатологията, но тук има ли такава практика? И на второ място, след настаняване в стаята той може ли да види бебчето? Доколкото виждам, в единична стая май може да се виждат, но относно двойните - посещението е извън отделението в момента? Ще бъда благодарна за малко информация, защото виждам доста противоречиви мнения и при всеки май-май е било различно Relaxed

# 196
Някой записвал ли е час за бебе при кинезитерапевтите в неонатологията? Не успявам да открия информация онлайн, а на място казаха, че провеждат такива консултации.

Споделям моя опит от престоя през юни тази година - след раждането се обаждате на таткото, той може да дойде в неонатологията и му показват бебчето, но през прозорец за кратко. На мъжа ми са казали - ‘Ако хубаво го видяхте, отивайте да пиете’😀.
За визитациите (имах нощувки и в двата типа стаи) - в единична стая може по всяко време да има един посетител, а в часа за визитациите (май беше 17-18ч.) - и повече. В двойната ни предупредиха по един посетител на родилка, до всяко легло има няколко столчета и пространство, вкл. и завеса за усамотение. При мен момичето беше викнала 3-ма души, което намерих за твърде неуместно, бяха шумни и несъобразителни, което ме принуди да си проведа визитацията в зоната със столчета извън стаите. По време на визитациите бебетата са винаги в стаите. Иначе вие можете по всяко друго време да се видите с близки извън отделението, но без бебето.

# 197
Здравейте, един бърз въпрос - в стаите (двойни и единични) има ли сешоар?

# 198
Здравейте, имам въпрос относно настаняването и визитациите. След раждането какъв е протоколът за визитации от таткото и може ли да вижда бебчето? Знам, че в други болници веднага може да гушне детето за кратко и после го откарват към неонатологията, но тук има ли такава практика? И на второ място, след настаняване в стаята той може ли да види бебчето? Доколкото виждам, в единична стая май може да се виждат, но относно двойните - посещението е извън отделението в момента? Ще бъда благодарна за малко информация, защото виждам доста противоречиви мнения и при всеки май-май е било различно Relaxed

Привет! Аз родих в 12.00 и бащата видя бебето по време на визитацията в 17.00ч. същия ден.

# 199
Здравейте, един бърз въпрос - в стаите (двойни и единични) има ли сешоар?

Не

# 200
  • Sofia
Сешоар и хавлии трябва вие да си носите

# 201
Сешоар имат в отделението и ще ви дадат. Върши работа , въпреки че е малък и евтин , за веднъж става 😀

# 202
Как се провежда посещенията от бащата с бебето и майката след естествено раждане?В стая друга стая имат ли допир?
Чух че в мбал надежда се случва през стъкло...въпреки че ковид отмина.

# 203
А, не е отминал. Щерката е болна в момента.

# 204
Здравейте! Има ли мами, които са от друг град и са раждали/ще раждат в Токуда? Може ли повече информация- колко време преди термин бяхте/ще бъдете в София? Как си намирате квартира/хотел?

# 205
Здравейте, дали ще преглеждат на кабинет другия Понеделник? Трябва да съм на тонове, а чак сега се замислих, че е почивен ден. Не знам дали доцент Атанасова ще работи…

# 206
Здравейте, дали ще преглеждат на кабинет другия Понеделник? Трябва да съм на тонове, а чак сега се замислих, че е почивен ден. Не знам дали доцент Атанасова ще работи…

По-добре звъннете и попитайте в централата им. * 5544

# 207
Според мен няма да работят. Миналата седмица във вторник бях на тонове и после преглед, направи ми впечатление, че има адски много момичета и всички легла бяха постоянно пълни. Замислих се,че никога не съм виждала толкова жени,но после си казах,че сигурно е от това,че аз обикновено ходя в сряда,а не във вторник. Докато си чаках реда обаче дочух разговор,че е такава лудница,щото реално вторникът играе роля на понеделник заради това,че понеделникът е бил официален неработен ден. Но да,все пак звъннете и питайте за най-сигурно.

# 208
И аз имах такива съмнения, но изобщо изключих, че отново е почивен ден, на регистратура също според мен. Звънях на регистратура, не вдигат разбира се, звънях в централата и те не знаят, не успяха да се свържат. Утре сутрин рано рано ще звъня на регистратура пак и после централата… И ако не успея до края на седмицата просто ще пиша на доцент Атанасова или ще отида в сряда.

# 209
Понеделник е неработен ден и ДКЦ-то не работи.

Общи условия

Активация на акаунт