Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ Токуда - тема 37

• 40 377
  • 757
  •   1
Отговори
# 750
  • София
Гложди ме един въпрос.

Ако трябва да нося помпа за кърма и стерилизатор .. може ли да ми ги донесе таткото при нужда ? Или трябва да си ги нося в куфара. Също може ли да се носят неща извън часа за свиждане, да се оставят на регистратура и да ми ги качва някой от персонала например.
Също, дали някоя е ходила с куфар. Доста неща осигуряват, но с тия сакове и т.н ми беше много неудобно предния път. Мислех си за среден размер куфар …

# 751
Гложди ме един въпрос.

Ако трябва да нося помпа за кърма и стерилизатор .. може ли да ми ги донесе таткото при нужда ? Или трябва да си ги нося в куфара. Също може ли да се носят неща извън часа за свиждане, да се оставят на регистратура и да ми ги качва някой от персонала например.
Също, дали някоя е ходила с куфар. Доста неща осигуряват, но с тия сакове и т.н ми беше много неудобно предния път. Мислех си за среден размер куфар …

Здравейте, на мен таткото ми донесе помпата за кърма на третият ден, при свиждането. Не знам дали позволяват да се оставят неща на регистратурата, мисля че по-скоро не.
Иначе аз бях с куфар /най-малкият размер/ тъй като саковe не ми бяха удобни. Видях и други момичета с по-големи куфари от моят.

Последна редакция: пн, 26 яну 2026, 10:55 от MissBabyJane

# 752
Гложди ме един въпрос.

Аз бях с куфар и раничка. Вие (без бебето) можете да излизате от родилен сектор по всяко време и съответно да видите друг човек извън часовете за свиждане, може и до кафето на 9я етаж да се качите с него и тн. Свижданията са от 17 до 18 и дават възможност външен човек да посети стаята ви, за да види вас и евентуално ако искате и сте взела бебето.
Може бащата да ви донесе каквото пожелаете по всяко време и да си го внесете.

# 753
Здравейте! Когато започне раждането, таткото има ли смисъл да седи през цялото време в болницата и да чака или по-добре да му се обадя когато започне реалното напъване? И пускат ли го при нас или каква е процедурата за да си види детето? Бих искала и той да си го сложи на гърдите като се роди. Дали ще е възможно?

# 754
Не мисля, че е възможно да присъства и да бъде сложено бебчето на гърдите му. Мъжът ми ме закара в болница и си тръгна. Аз родих в 12.00 и той дойде едва на свиждането в 17.00ч. Можеше да дойде и по-рано, но щеше да види бебето през стъкло и не сметнах за нужно, то същото като да му изпратя снимка.

Здравейте! Когато започне раждането, таткото има ли смисъл да седи през цялото време в болницата и да чака или по-добре да му се обадя когато започне реалното напъване? И пускат ли го при нас или каква е процедурата за да си види детето? Бих искала и той да си го сложи на гърдите като се роди. Дали ще е възможно?

# 755
Не мисля, че е възможно да присъства и да бъде сложено бебчето на гърдите му. Мъжът ми ме закара в болница и си тръгна. Аз родих в 12.00 и той дойде едва на свиждането в 17.00ч. Можеше да дойде и по-рано, но щеше да види бебето през стъкло и не сметнах за нужно, то същото като да му изпратя снимка.

Значи бащата ще може да си види детето чак на свиждането?

# 756
Не, може да се види преди това в Неонатология през стъклото.

Значи бащата ще може да си види детето чак на свиждането?

# 757

Общи условия

Активация на акаунт