Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ Токуда - тема 37

• 40 850
  • 757
  •   1
Отговори
# 735
Здравейте!
Имат ли практика да правят клизма преди естествено раждане?

# 736
Здравейте!
Имат ли практика да правят клизма преди естествено раждане?

И мен ме интересува как протича всичко от прием до изписване при естествено раждане.

Благодаря 🙏

# 737
Ако не ме лъже паметта д-р Марков от МЦ Марковс и проф. Марков, който работи в Токуда са братя. Мисълта ми е ако проф. Марков е като брат си д-р Марков не би следвало да Ви устави усещането, че сте поредното парче месо, което ще среже. А дори да останете с това чувство, в крайна сметка вие не се познавате, може и да не се видите преди самото секцио, а и най-важното ще е да си свърши работата като хората и Вие, и детето да сте живи и здрави.
Те били скарани и не си говорели братята...
Всеки си има собствен МЦ.
Иначе доколкото знам, Проф. Марков от Токуда води само високорискови оперативни раждания, напр. плацента превия, акрета, перкрета и др.

# 738
Правят клизма преди естествено раждане. Който не е минавал през това - няма нищо страшно, нито е болезнено. Всичко е за 2-3 минути.

# 739
Правят клизма преди естествено раждане. Който не е минавал през това - няма нищо страшно, нито е болезнено. Всичко е за 2-3 минути.

Потвърждавам, нищо работа не е и даже не го помня вече

# 740
  • Бургас
Аз съм раждала естествено и на мен не са ми правили.

# 741
Аз раждах секцио и ми правиха, така че най-вероятно и при естествено правят.

# 742
Тези, родили последните седмици, правихте ли тест за грип при приема?

# 743
Здравейте, очаквам издаване на болничен лист от миналата седмица, като при мен е от комисия. Казаха ми, че в сряда ще е готов.. но никой не ме потърси, за да си го взема.
Опитвам се да се свържа с АГ отделението, но на номера в сайта им няма връзка. Дали и някой друг очаква болничен или ако имате друг контакт, да го сподели?

# 744
  • Sofia
Здравейте, очаквам издаване на болничен лист от миналата седмица, като при мен е от комисия. Казаха ми, че в сряда ще е готов.. но никой не ме потърси, за да си го взема.
Опитвам се да се свържа с АГ отделението, но на номера в сайта им няма връзка. Дали и някой друг очаква болничен или ако имате друг контакт, да го сподели?

Ако имате телефон на лекар, при когото се следите не може ли да провери?

# 745
Никой няма да Ви св обади - отивате на място да си го вземете от АГ регистратурата. Казвате, че идвате за болничен от комисия, казвате си имената и Ви го дават заедно с картона. Там и го подпечатват.
Самата комисия мисля, че беше вторник и четвъртък.

# 746
  • Телиш/Плевен
Ако някой има желание, нека пусне новата тема.

# 747
Здравейте! Контракциите ви на колко минути бяха преди да отидете в болницата? И след като отидохте след колко време родихте?

# 748
Моите директно си започнаха на 2-минутни интервали както никога преди това не бях имала каквато и да било контракция. Съответно родих много скоростно - след по-малко от 5 часа след първата контракция вече си държах бебето в ръце. Първо раждане с преносване.

# 749
Моите почнаха от обяд и родих на другия ден по обед. Отидох към 4 през ноща в болницата като станаха през 4 мин ама бях само с 1см.. трябваше да изчакам повече ама много ме болеше вече..

Общи условия

Активация на акаунт