Утре да ми стискате палци сутринта, че ме чака последния изпит и после ще се отчета подробно.
В сряда си се прибирам и нямам търпение вече

...

И от мен един съвет - не бързайте, миликчки. Няма да усетите колко бързо ще се изнижат годините.
Да не чуе Дявол, кръвното ми е космонавтско. От година и половина пия от едно дребно хапче половинка и от едно още по-дребно - четвъртинка. И това е само сутрин. Улучиха ми и лекарствата, и дозата. Доволна съм от моя кардиолог. Не харесвам лекарите, които изписват 12 илача с надеждата все някой да помогне. На приятелка бяха изписали лекарство за простата, което имало ефект и върху кръвното. Смяхме се, че може би й е пораснала и на нея простата. Спряха й го. След леко отклонение да продължа. Ходихме с внучката на контролен при УНГ - то. Записахме и час при д-р Камел, след вашите препоръки. Утре сме при него. Сега второ кафе. Ще го пия на спокойствие. После с малката внучка на училище и после на тръстиката, та до 19.00. После си прибирам малкото чаве и най- после - у дома. Та такива ми ти работи.
/, не знам кога ще дойде да си види майсторлъка и дали ще се направи нещо сега.
. Вече при 4-ри ходих и все нещо куца. Не ми се дават и космически суми естествено, а ако може и да не е далеч ще е съвсем супер. Знам, че имам много изисквания, но не може някъде да няма скрит диамант.