Съпруги на военнослужещи - 34

• 19 805
  • 743
  •   1
Отговори
# 735
Фло, на полусъединител съм, утре ще я пусна, че я пускам от компютъра, на телефона не успявам да изглежда както искам.

Аз да ви кажа, спечелих си една кутия на Кока кола, та едната награда вътре беше ваучер за 1 година за Сторител. Та вчера го активирах, от снощи слушам Мамник на Васил Попов, обещаващо интересно изглежда, а от 8.01. започва и сериал по книгата по телевизията. Та мисля да го изслушам, докато стане време за сериала да гледаме.
Имах и преди това инсталиран Сторител, ама нещо не се разбирах с него... Не ми вървеше слушането, сега отново му дадох шанс, да видим.

Моят късмет от баницата беше двоен, изтеглих си 2 😂 единият беше нова кола, другият - здраве... Та доволна съм тази година, дано е здрава! 🥰
Изчезвам, че след малко отиваме на кино.

# 736
  • Пловдив
Значи, няма да позеленеем, менюто включва оранжево и червено. 😂
Днес готвих. Крем супа от тиква, кюфтета от тиквички, спанак с ориз и пържена сиврия с доматен сос. На щанда за плодове и зеленчуци имаше яки намаления. 😂
Привет от мен. Да се похваля с портфейл с евро. Приключих с левчетата. От едната страна на банкомата изтеглих, от другата депозирах и те така. Вчера ми стана съвестно за касиерката в Кауфланд. Днес и жената в тотото се оплака, че клиенти правят скандали, като че ли те са го измислили този начин на работа този месец.
Приятна вечер на всички. Чакам новата тема. МисЮ ❤️😄

# 737
  • София
Добре, МИС Ю, търпеливо ще си чакаме новата къщичка. Създай я, огледай я, изпипай я, все пак ще бъдем в нея...колко време ще бъдем, момичета? Хайде наддавайте. Stuck Out Tongue Winking Eye
Добре поспах, сега ще поработя. Приятна вечер на всички. Сетих се и за една рецепта от бабите - за болно гърло - хапвате шайби лимон, поръсени със сода - казват, че много помага. Аз от години използвам Нишадър.
Днес купих кафе, шоколад и цигари от малко павилионче - развалих 50 лв. Сметката ми беше 30 лв. и ми върнаха левове - приятно ми беше!

# 738
Почивката свърши. Днес се прибрахме в голямото село.... Добре пътувахме, спокойно. В последните години им е дошъл акъла в главата и няма затворени тунели по Хемус по празници.
От баницата ми се падна "спокойствие"... Не знам как ще стане, ама ха дано Grinning
Дано ни се размине грипът тази година.

# 739
Сладки сънища! Sleeping
Мис Ю, очаквам новата тема. Hug
Добро утро! Nature Sunrise

Последна редакция: нд, 04 яну 2026, 07:43 от СГГ

# 740
  • София
Добро утро, прекрасни!
Последен почивен ден след дъъълга ваканция - много дни ядохме, пихме и се веселихме, време е и да поработим.
При нас Т е необичайна за януари - около 13 - 14 градуса.
Пожелавам ви приятен ден!

# 741
  • Пловдив
Добро утро!
Сипвам си кафето и минавам да ви видя как сте.
Вкъщи се прескачаме от куфари - е единият край на коридора са строени моите, в другия - на Дреб Rolling Eyes Пак се започва кръстосването по родните пътища, а като знам, че днес е последния почивен ден - лудница е е по магистралите Sad
Поне времето е с мен, че както го даваха -10...

# 742
  • София
Пия си кафето и попаднах на това изпълнение на Нона Йотова.

# 743
Добро утроо,

сън не спала седнах да пусна новата тема, че днес се очертава някакъв динамичен ден, в който ако успеем да се приберем до довечера вкъщи ще е супер.
Дано всичко е наред, че и пътуване ще се наложи май да направим, в този ден хич не ми се ще, амаа... каквото дойде.

ето линка и към новата тема

Общи условия

Активация на акаунт