Съпруги на военнослужещи - 34

• 19 836
  • 743
  •   1
Отговори
# 705
Честита Нова Година! Да е мирна, успешна, благодатна, здрава, късметлийска и радостна за всички!
Бъдете здрави! ❤️

# 706
  • Пловдив
Честита Нова Година! Да е здрава, мирна и успешна!
Прегръдки от мен.

# 707
Честита нова година!
Да ви донесе много здраве, щастие и благополучие! Да е за живот, а не за „оцеляване“! Да е мирна и честита!

По традиция поднасям кафето. Надявам се и през тази година да сме заедно, макар и виртуално, и да споделяме само хубави моменти.
Ние доста се позабавлявахме, не бяхме на традиционна трапеза, но си имаше в изобилие хапване и пийване. Потанцувахме си и днес си понасям последиците от това. Пожелах си само здраве за всички. Щом има здраве, другото ще го наредим.
Днес е Сурваки и Васильовден. Ако има именици да се считат за поздравени - да бъдат!
Днес ще си мързелувам, ще чета, ще зяпам филмчета. От утре вече ще се "стягам" за новата година Laughing
Хубав ден!

# 708
  • София
Хайде добро утро и от мен!!!
Пихме сутришно празнично кафе и сега ще завидим бабите на църква. Малечка спи, а те чакат да ги сурвака, та ще им отвлечем вниманието замалко.
Аз пък чакам големште деца да се събудят и да дойдат на огризки, че има чудо храна за дояждане, а цел номер 1 за тази година е здравословно влизане във форма.

# 709
За много години! Да е здрава, берекетлиска нова 2026 год. От здраве да не се отървем , масата ни да е винаги пълна а в домовете ни да цари мир и хармония!

# 710
Добър деен,
Честит имен ден на Лунно цвете! Здраве и все така безброй радостни моменти! ❤️
Честити да са всички празнуващи днес! Да носят името си с гордост! 🥳

Ние с дребчето се излежавахме до късно, тепърва ще пия кафе, то направо и ще обядваме като гледам 😂
Слънчево и светличко е навън, но май хапе този студ. Обмислям днес да е най-спокойния ден и просто да си чета книга с топло чайче под ръка. Хубаво е, че сме на работа чак на 5-ти. 🤩

Пожелавам ви отново една успешна и мирна 2026-та! 🎉☕🌞 А аз ще съм тук, да слагам делнични кафета, да давам зор да изписваме теми, да си споделям и да ви чета с удоволствие. Надявам се темата да бъде все така активна и да ни е приятно да се събираме тук! ❤️

# 711
  • София
Привет и от мен!
След толкова хубави пожелания и наричания, да добавя и моите - колкото повече, толкова повече! Grinning
Да сме здрави, бодри, работоспособни, с ума си и на собствен ход! Да сме сговорни и добронамерени, както до сега. Да ни се рои темата! Да ни е топло и хубаво,кагато сме заедно Любимите ни хора да са покрай нас! Небето да е от коприна - това е моята Родина!
В 23.00 поздравихме руските ни приятели. Час след това изпратихме Старата и широко отворихме врати, за да влезе Новата. Тропнахме Дунавското - Кати водеше хорото, зетко вече го знае, та и той се включи. Изкарахме го докрай! Час след това посрещнахме и австрийската Нова година - танцувахме валсове, забавлявахме се, поговорихме със сватята.
На улицата гърмежите бяха по-малко от други години.
От сутринта - кафе, баничка с късмети, тортичка. Дойдоха ни сървакарки. пяха, наричаха, възнаградихме ги. Закарахме зетко на летището. Сега почивка.
ЛУННО ЦВЕТЕ, благословена да си, да си носиш името с гордо вдигната глава! Наздраве! Heart

# 712
Честита Нова година,  момичета! Здраве и много радост да ни донесе 2026 година! Да е изпълнена с усмивки, пътувания, да имаме добри хора до себе си и да сбъднем желанията си!

Да сме нежни и едновременно силни като кокичета, мили момичета!
Благодаря ви за поздравите, обичам името си и си го празнувам с радост!

# 713
Цветна и красива Нова Година!
Нека светлото и сияйното в живота ви да озарява пътя ви с надежда,
да ви дарява със здраве, любов и вдъхновение и с всяка нова крачка мечтите ви да намират своя път към сбъдване!

Честит имен ден, Лунно цвете! Весел празник!

# 714
Привет!
Лунно цвете, честит имен ден!
Бъди здрава, успешна и усмихната!
Весел празник!
Днес мързелувам, но утре подхващам задачките и "пътуването" към моите си килограми.

# 715
Честита 2026 година, момичета! Здраве, благоденствие, мир и светлина в душите и домовете да има 🍀🥂!
Честита да си Лунно цвете, със здраве да си носиш името и само с хубаво да го споменават! Весел празник!
И ние у дома посрещнахме новата година. Но за първи път съседите от съседния блок изкараха една колона и тропнаха хорца пред входа. Слязохме и ние се присъединихме към тях. Весело се получи. Тук гърмежите също бяха по-малко от други години.
Днес даже и отметнах малко работа, но няма как колегите като застъпят на 5ти системите трябва да работят.
Хубава вечер!

# 716
  • Пловдив
Лунно цвете, да си честита.
Моята година започна с разходка до Ивайловград.

За МисЮ и първия работен ден... при нужда от помощ с руския, пиши.

Поздрави за всички.

# 717
  • Пловдив
Да е честита 2026!
Да сме здрави, щастливи, в добра и искрена компания и нека имаме много споделени моменти, за които да се сещаме с усмивка на уста и топлина в сърцето!

Лунно цветенце, да ти е честито името!

От днес вече сме там, където винаги сме били и където ни е мястото - в Европа!

# 718
Ние отваряме книга. Нейните страници са чисти. Опитваме се да ги запълним собственоръчно. Книгата се казва "Възможности", а нейната първа глава е "Нова година". - Едит Пирс

Добро утро!
Пращам ви една виртуална почерпка за моя имен ден. Както се казва - на дърти години разбрах, че имам имен ден Laughing Дори се опъвах - викам не, това е римски папа, не може да го празнуваме ние. Разблах, че има общо и с православието и така и аз се оказах именичка.
Вчера си мързелувах, днес може би ще изляза, ще се почерпим и така. Не ми се иска да минават тези почивни дни, нещо нямам желание за работа все още.
Хубав ден!

# 719
Добро утроо,
Честито на имениците! Да сте живи и здравиии! Да си носите имената с гордост!

Ние вчера изкарахме доста мързелив ден, днес вече дори и доста студено мисля да се разтъпчем малко, дори и на една разходка из квартала както се казва.
На мен след няколко дни ще ми липсва късното ставане, всичко друго няма проблем за през деня, готова съм за новата работна година.
Дунди, преведох си я картинката, все пак технолигиите са на ниво и от всякаква помощ 😂 направо даже да си остане на половин ден ще е най-добре да ти кажа 🫣🤔
Пожелавам ви слънчев ден, до скоро! 🥰

Общи условия

Активация на акаунт