Съпруги на военнослужещи - 34

• 19 819
  • 743
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Тортата е готова, палачинковата смес е забъркана, рожденикът е поздравен, но без да получин подарък. Само целувки. Като се съберем всички, тогава - подаръкът ни е общ - парфюм и телефон.
Благодаря ти СГГ. Сутринта ще му предам поздравите и от теб, и от бабите.
Сега лека нощ и светли сънища. Гушкам ви и гася ламБите! Hug

# 691
  • Пловдив
Да ти е жив и здрав рожденика, Фло. Да ви е опора още дълги години. Поздрави от нас.
Още съм в леглото, след малко ставам, следват баня, пералня, малко багаж и потегляме. Аз май не казах, че сме на кръчма, но в Кърджали. 😄 Навън ми се вижда студено, но пък е слънчево.
Весело посрещане на 2026. Нека е здрава и успешна.

# 692
Добро утро!
Ръдиард Киплинг съветва да не гледаме назад, за да не паднем по стълбите. И е прав. Гледайте само напред и нагоре, да бъдем здрави и да се обичаме! Весело посрещане на Новата година, щастие за всички, любов безкрай!❤

Честит да е Ромео - здрав и още дълги години да сте заедно Фло.
Момичета, свят ми се зави от вашето готвене Laughing. При мен няма нищо, да взема да пообиколя пловдивския гарнизон и да посъбера това-онова Stuck Out Tongue Closed Eyes.
Снощи набързо напазарувах биейки се с орда гладни хора, за да има все пак нещо в хладилника. Няма да готвя днес, ще се хапва каквото има, довечера сме на заведение /не е ресторант, но ще има блок маса/. Ще прибера прането, ще подредя малко, ще измисля какво да облека за довечера и така. Много е студено, не знам дали си струва да се облича рокля. В крайна сметка каквото и да облека няма да ме върнат Wink
Ами това е от мен, желая ви спокоен последен ден от 2025 г. Ще се поздравим през 2026 г.

# 693
Добро утро на
!

Flo 51, да е здрав и щастлив още дълги години Ромео.

# 694
Добър дееен!

Фло,  жив и здрав да е твоя Ромео! Пожелаваме му още дълги години да ви е подкрепа и упора! ❤️

В средата на седмицата и края на годината ,с поредната доза сутрешно кафе...☕️🍫

Човек да не си легне по-рано, тук направо, 9 непрочетени, браво на вас!
Мисля, че Първия работен Понеделник ще е с нова тема.. ще се подготвяяя
Много се радвам, че споделяте, надявам се все така сме си и през новата година.

Аз днес ще отскоча до Декатлон за ваучер за подарък, че се оказа, че на 4-ти сме на детски рожден ден и реших по бързата процедура подаръка... Полезен да е.
После започвам да подготвям нещата за довечерааа!

После пак ще намина! Приятен ден! 🫰

# 695
Здравейте, момичета. Дойде и последният ден от тази година.
Фло, да ти е жив и здрав ТМ. Да го слушате и да се радвате заедно на много правнуци.
Денят е слънчев, но ветровит.
Ние направихме руска салата и Снежанка, във фурната се готви една банска капама, която много обичам, защото я свързвам с моя любим град. Имаме и разни мезенца. Не обичам да готвя по много, но сега няма да се въртя до печката поне до догодина.

Последна редакция: ср, 31 дек 2025, 13:36 от Лунно цвете

# 696
  • Пловдив
Ето мееее Simple Smile
Фло, да ти е честито гаджето! Още дълги години да се обичате, да се подкрепяте и понеже днес той е рожденика - в последния ден на всяка следваща година, ти да го слушаш, а през останалите 364/365 - той теб!

Не знам от кога не съм писала, но имах фооооста за четене Kissing Heart Покрай празниците не остава много време, защото или сме на маса, или подготвяме софрите Joy Добре, че от време на време и на работя ходя, че да ми почине стомаха (и черния дроб!)
Бяхме с хлапетата, да гледаме новия Аватар - определение е доста по-добре от втората част, но и не може да достигне първата. Е, те останаха доволни Simple Smile Имахме желание и за ледената пързалка, но 2 опита направихме и като видяхме колко народ има - и двата пъти се отказахме. Оставихме го за края на януари, когато по план, отново ще се съберем всички в Пловдив Joy

Относно тазвечерната трапеза - залагам на класиката - руска и млечна салата Joy
Руската я правя само на 31.12, та Половинът от одеве я пробва и почти преполови тенджерата Joy
Дребният пък така пробва млечната Joy
С малката измислихме късметите, скрихме ги в баницата и я пъхнахме във фурната.
Ще направим и хапки от черита, бейби моцарела и и прошуто - много ги обичаме.
Сега, докато всички останали спят, ние с малката подготвяме томбола - на купихме вчера дребни изненади, нарекохме ги, коя - какво ще символизират и цяла вечер мислихме късметчета Joy
Сега обмислям кое ястие, как да е презентирано довечера и много ми хареса идеята за венеца, та най-вероятно ще я взаимствам Stuck Out Tongue Winking Eye
Качвам няколко снимки от нашите софри през последните години - може да вдъхновя някой Simple Smile
Скрит текст:
Започвам с моята любима софра Joy
Забележете плата на часовника... Все пак 22 години зад планшета си дават отражение и едва, когато сложих чинията на масата, децата казаха, че деветката ми е наобратно Joy

Весело посрещане на 26 и нека тя не ни отнема никой!
Нека да донесе здраве, късмет, любов и споделени мигове!

# 697
Мъниче, страхотни масии! И аз май имах снимки на моите преди, ама сега докато ги намеряяя 😂
У нас баницата е готова, късметите също, пуснах си концерт на Тони Димитрова и си седнах малко, сега ще ставам кафенце да си направя и после продължавам с рязане и редене 🤩
Дунди, лек път, забравих да кажа одеве, както и на всички, които плануват да пътуватт! 💥

# 698
Фло, честит ти рожденик! Да е здрав, да сте все така сплотено и отдадено един на друг семейство!
В навечерието на Новата година желая на вас и семействата ви весело изкарване и много усмивки! Нека ви топлят хубави спомени!

# 699
Фло,здрав да ти е гаджето! Аз не правя презентации сядаме и нападаме. Нямам нервите за нещо подобно. Ние ще празнуваме в семейна обстановка,със сестра ми и нейните зетьове и дребното. Има внуче на почти 2 години. Голям дивак 🤣. Весело посрещане на новата 2026 год. Нека не ни отнема не само любими хора а и спокойствието и мира в душите ни.

# 700
Взаимствах идея от едно клипче в тик ток, не стана чак перфектно като там, ама пак!
Изчезвам да си сложа едно гримче и една две къдрици, нали какво като сме си вкъщи празнична е вечерта!
Ще се видим догодина! ❤️

# 701
  • София
Ей,  толкова много четене скоро не се е събирало.
Обрах поздравленията и ги предадох на Ромео. Приятно е изненадан - особено е доволен, когато му пожелават да го глезя. И аз ви благодаря, милички.
След обяд дойде уж за малко синът, та се веселихме повече от час. Приятелката му е болна, та няма да дойдат. Напълних му торбата от подаръците с разни вкусища, а сестра му щедро им "подари" Плато наредено като за изложба. Много я бива щерката. Учи и момичетата. Сега ще нагъна триъгълните банички с късметите и ще ги оставя утре да ги изпека, за да са топлички!
И в кухнята на триглавата ламя Спаска всичко е под контрол. Погачата вече е във фурната.
Мили момичета, пожелавам ви да посрещнете Новата 2026 в приятна атмосфера, с любими хора около вас, в душите ви да е светло, с вкусища на масата. И напитки да не забравите. Stuck Out Tongue Winking EyeПожелавам ви здраве и мирно небе над Родината ни!
Среща - догодина HeartGrinningKissing Heart

# 702
Весело посрещане на 2026 година!
Зареждащо ...

# 703
  • София
Уау!!! Аз съм първа!!!
Да ни е честита 2026. Да е мирна и здрава, да донесе успешни и осъществени планове, сбъднати мечти и да отнесе безспокойството, тревогите и проблемите надалече.
За много години,  момичета!

# 704
За много години!

Сурва, сурва година,
весела година!
Едър клас на нива,
голям грозд на лоза,
жълт мамул на леса,
пълна къща с коприна,
червена ябълка в градина,
живо-здраво до година,
до година, до амина!