Съпруги на военнослужещи - 34

• 19 999
  • 743
  •   1
Отговори
# 675
Това го пиша от 15ч следобяд, вие сте изписали света, добре, ще си го постна сега ...после някой да пише след мен, че утре не мога да си сложа последното ми работно кафе за 2025-та 😂

Ох, добре си се завърнала, Дафиново листенце!
Ама така се посмях с тази шапка, то даже наистина да се чудиш, да се смееш ли, да плачеш ли.... Но на човека му е била ценна. Как пък изобщо помни нивото където е спрял, че и мястото точно... Аз като вляза в паркинга на мола и все едно съм в Космоса 😂 изобшо не знам къде съм спряла, после си търся колата по 20 мин 😂 а той за една шапка малееее
Наскоро така ММ си беше загубил неговата, като се качвал в колата паднала до нея, ама на нашето си паркомясто... Ей после търси я къде ли не, прибрахме се, всички сме слезнали ит колатаа, ама никой не я видял
Слизам аз да я търся, с фенерчето на телефона, минавам навсякъде около нас, последно около колата ...познайте .. точно до нашата си гума... Гордо му я прибрах и изпрах 😂 и му казах да внимава следващия път

Мале, колко храна сте изредили, не мога да смогна да пиша сега, че съвсем закъснях, утре ще се включа за повече, след кафетооо! 🫰

# 676
  • Пловдив
Ние сме на ресторант, менюто звучи помпозно, то трюфели, то аспержи.... ще видим.
Сети, с черита няма ли да стане този ботуш ?
Фло, предполагам, че в местния Кауфланд в 20 часа бих намерила само... огризки. То в нормално време вечер магазинът изглежда все едно през него е минало торнадо, сега вероятно ще е по-зле. Grinning Важното е, че за тази година приключих с пазаруването.
Иначе у нас рязането на ситно е моя работа. Ние руската салата я доядохме вчера. За утре съм завила една сельодка под шуба. 😄 за първи път стана толкова голяма, дано не се разпадне, като махна ринга. И бърза тортичка с блатове медовик. Майка ми по поръчка на внуците направи мляко с ориз, 2 л мляко, 2 л вода, 2 чаши ориз, 2 чаши захар и варене на 2 котлона. 😄 разпределено по кутийки, за да си го носят вкъщи.
Ния, салата с кус-кус и аз харесвам. Трябва да спретна една след празниците. Преди да минем дружно на диета. 😆
Лека вечер и сладки сънища.

# 677
# 678
  • София
Тази вечер се разходих до летището - посрещнах си внучката, която изкара 3 дни Коледно при другата рода - баба й и чичовците, приятелите й. Много е доволна! И ние сме доволни, защото ни донесе традиционното руло с кайсиево сладко и вече си е при нас.
Говорих с ЛУННО ЦВЕТЕ. Казах й, че има да пише 60 поста. Grinning Има извинителна причина  - седмица или даже малко повече е имала гости - сина, снахата и внучето. Във всяка свободна минутка го е гушкала. Впрочем, защо разказвам аз? Тя обеща да дойде и да ни разкаже.
Хайде, гася ламБата и да спим. Лека нощ, прекрасни!
МИС Ю, ще си чакаме утре кафето.

# 679
# 680
Добро утро, момичета!
Обичам да пия кафето си с вас, но нещо изпуснах нишката. Ще наваксам.
Фло, благодаря, че винаги намираш точните думи за всеки от нас.
Остават броени часове до края на годината.
Не обичам да правя равносметки, но понякога се замислям за извървения път през отминалата година. И помня само хубавите неща.
И повечето са свързани със семейството и близките ми, разбира се.
През изминалите дни имах гости. Моето малко внуче изпълни дома ни с първите опити за самостоятелни стъпки. Отпразнивахме първата му годинка, вече има 8 зъбчета, с които иска да опита вкуса на всичко. Разглежда книжки, но повече обича да си играе с тави и тенджери.
Преди това бях на обучение, запознах се с нови колеги от страната, а вие през това време почти сте изписали темата. Ттябва да наваксам, за да не се срамувам и следващата година.
Днес имам час за маникюр. На село почистих градината от есенните цветя, защото те все още цъфтяха. И отдолу се показаха кокичетата. И знам, че пролетта е близо. Зюмбюлите и нарцисите, също са показали срамежливо стръкчета. Имам и няколко цъфнали розички. Зима ли е, или не?
Изпих кафето, поговорих си с вас, сега ви оставям.
Надявам се да се включа пак до края на годината.

# 681
Добро утрооо,

Оо, пак ще казвам да пишете след мен, то гледай какво станало 🥳
Сгг ни е сложила кафе, аз минавам с едно хубаво късметче.
После ще намина да попиша повече, хубав ден!

Последна редакция: вт, 30 дек 2025, 09:11 от Мис Ю

# 682
  • София
Прекрасно начало на предпоследния ден от 2025.
Харесвам действие събиране. Радвам се, че се появиха СГГ и ЛУННО ЦВЕТЕ. Очаквам МЪНИЧЕТО и РАДИНКА
МИС Ю - благодаря за подареното късметче!
Допивам си кафето и отивам на пазар. Какво ще приготвите днес за утрешната трапеза?
До после, милички. Hug

# 683
Привет!
Измислих меню за утре, но сме и на новогодишен концерт от 18 до 20 часа ...
Не приготвям много неща, против голямото плюскане и смесване на храните сме и тримата.
Мис Ю, сутринта даже и не съм видяла, че в чашата има кафе. Joy Пингвин видях, но кафе - не.

# 684
СГГ, еее има, има, все пак не вярвам да ни постнеш празна чаша 😂
И аз измислих, даже съм готова с руската салата.
Основното ще е руло Стефани, харесала съм си рецепта за бутер тесто с моцарелки във формата на елха. Мезенца, рулца от тортила питка с крема сирене и разни добавки, баница с късмети... Аа забравих и салатата от цвекло, ябълка и морков ...
Май само десерт нямаме, ама то...може да не стигнем до него 😂
Утре все пак смятам и да се разходим малко навън, освен готвене и печене... Искаше ми се едни чаши за шампанско да ида да си купя, че си счупихме 2 преди и сега нямам.. та ще видим какви ще ги свършим.

За тази вечер мързеливи чушки бюрек. Любими са ми! 🤩
Пожелавам ви приятна вечер! 🥰

# 685
  • София
Бърз отчет...
леле днес (т.е. от късно снощи съм ви изтървала).
Чийзкейк, руска салата, една пилешка супа за премръзнали, берковска лютивка и крема сирене с подправки за шунковите палачинкови ролца са готови. Напазарувано е. Едно шампанско трябва да купим и това е.
Весело посрещане на новата година!!!

Последна редакция: вт, 30 дек 2025, 20:04 от magi_sveta

# 686
Днес като последен работен ден,системата не издържа и едвам си тръгнах два часа и половина след края на обявеното време. Фло казваш какви картички искаш и колко и ще направи. Показа ми днес за имен ден с пожелание и за поставяне на ваучер за подарък. Отдава и се ! Напазарувах няколко дребни неща,че утре няма да ми се занимава и ще отдам на готвене. Хайде последни сили и да започнем новата 2026 година с нова тема. Мис Ю да се стяга и да я подготвя 😘

# 687
Отива си поредната година,
събрала в шепи толкова мечти,
надежди, радости отминали,
преглътната горчилка и сълзи...
Сега към идващата се обръщаме
с надежда да ни донесе:
на бедния бездомник - малка къща,
а на бездетния - дете,
на гладния - парче от хляба,
на тъжния - една усмивка само,
на болния - безценно здраве,
а на самотника - другарско рамо...
Сбогувам се с годината на прага...
А новата дано ми донесе
това, което старата забрави...
Аз искам само Здраве и Късмет!
                         Автор: Ваня Статева

# 688
  • София
Момичетаааа, събрахте ми погледа - бравометърът удари тавана! Супер сте!!!
Преди обяд пазарувах. Мотах се почти два часа - ей така ми харесва - с големия списък в джоба, с молива зад ухото, бавно се разходих, все едно се разхождам в парка, разглеждах, сякаш бях в Ермитажа, говорих си с непознати набори и с малчугани. Заредих се емоционално.
После на шега попитахме Интелекта какво да направим, след като беше запознат с менюто. Мили Боже, това чудо по-строго и от най-строгата свекърва. Разпореди се мигновенно. Заповяда ми да направя руската салата, тортата и сладките. Сладките направиха внучките, Аз съм си приготвила корите за тортата още преди няколко дни, та остана само крема. Захванах се със салатата Оливие, както е известна в Русия. Нарязах я ситно, ситно. След като я завърших я измерих и се оказа, че е малко над 5 кг.
Съседите я нападнаха веднага.
После си отделих малко време за почивка и съм поспала. Сега съм свежа като китайско зеле. Започвам крема за тортата. А и след половин час Ромео ще порасне с още една година, та не бързам да си лягам.
Ще му пожелая да е здрав, да не се пъне вече толкова, а да кара малко по-лежерно, да ни обича ( въпреки, че не е по обясненията) и да се грижи за нас, както до сега.
Ако сте си свършили работата по подготовката, може и да си лягате. И утре е ден! Гушкам ви, момичета! Hug

# 689
Лека 🌃!
Flo 51, приятно среднощно кулинарстване. Cake
Пожелания за Ромео утре, т.е. след 14 мин. Wink

Общи условия

Активация на акаунт