Съпруги на военнослужещи - 34

• 19 875
  • 743
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Добро утро, от една поспаланка!
Ей, хубавото не омръзва - почивка, хапване, разговори с приятели. Не в лошо всеки месец да имаме по една такава седмица...Размечталась. И много плавно да преминаваме към работен режим. Stuck Out Tongue Winking Eye
МИЛО ДАФИНОВО ЛИСТЕНЦЕ, ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН. ПОЖЕЛАВАМ ТИ ДА СИ ЗДРАВА, ДА ИМАШ ДОБРИ ПРИЯТЕЛИ, ДА Е ЦВЕТЕН ПЪЗЕЛА НА ЖИВОТА ТИ!

# 721
Бъдете здрави, момичета. Нека новата година е щастлива и изпълнена с усмивки!

# 722
Привет, момичета!
dafinov list, късно и аз разбрах за имения ден.
От мен здравословна почерпка ... 😉.

Flo 51, всеки месец по една седмица почивка ... ооо, мечти, но съм съгласна и на четиридневна работна седмица.

Усмихнат и слънчев ден!

# 723
  • София
МИС Ю има и друга схема. От понеделник до сряда се готвим за старт. В четвъртък работим. От петък до неделя почивка от работата. Виж колко е хубаво!
Ние все още сме на индивидуален режим - всеки прави това, което му се прави. Един спи, друг хапва, един гледа филм, друг си говори с приятели. Изобщо - разпасана команда! Grinning

# 724
Фло, харесва ми предложението ти. Но всеки четвъртък ли ще работим? Grinning
Честит имен ден на празнуващите. Много слънчеви дни ви желая!
След толкова празници днес се разходихме, времето беше слънчево и тихо. Поне още 2 дни няма да готвя.
Дори не знам кой ден от седмицата е, обичам това безвремие.

# 725
  • София
Аааа, ЛУННО ЦВЕТЕ, всеки четвъртък ще се работи. Първия четвъртък - 2 часа, втория - 4 часа, третия четвъртък - 6 часа и четвъртия четвъртък - полагаемата се отпуска. Нали все пак трябва да ни тече и стаж за пенсия. Stuck Out Tongue Winking Eye
СГГ, зло да те забрави. ЧЕСТИТА И БЛАГОСЛОВЕНА ДА СИ, ДА ТЕ ЗАКРИЛЯ ТВОЯТА СВЕТИЦА И ДА СИ НОСИШ ИМЕТО БЕЗ РЕКЛАМАЦИИ!

# 726
  • София
Живи и здрави да са вчерашните и днешни именици (за днешните питах Гугъл, та по тоз повод, да разкажа. Преди години аз празнувам на Цветница, пък братовчед ми няма имен ден,- много тъжеше като дете. Сега вече поне на три дати му честитят, пък той се майтапи - сега кято трябва да черпя - може всеки ден, а тогава като исках подарък - ми нямаш...).
Ние днес изпратихме бабите. Пристигнали са по живо по здраво.
А ние след обяд доволно си разтурихме подреденото и дисциплината и помързелувахме. Чак до Икеа стигнахме.
Бяхме на зяпинг, не на шопинг, но се разнообразихме.
Сега избираме разни дребни мебели за дъщерята. Тези цени наистина хвърчат и по-добре някои неща да се взимат днес отколкото утре.
Търся препоръки за тапицер в София, за едно старо кресло, което е любов от пръв поглед на сина (но е спасено от кофите и иска потягане).
Лека нощ, момичета!!!

# 727
Лека 🌃!
Писах, четох ... и Sleeping.

# 728
„Животът е кратък, наслади се на кафето си!“ – неизвестен автор

Добро утро!
Това правя в момента, наслаждаваме се на кафето си и пиша.
СГГ - честита да си! Бъди здрава!
Аз вчера поизлязох, почерпка лека и това беше. Нещо май се опитвам да се разболявам, дано не, че трябва да съм в кондиция другата седмица. Днес почвам с нормалните задължения - чистене, пазаруване, ще готвя /може би утре/ и ще се подготвям за работната седмица. Вече сме само двама в екипа /другия член на екипа излиза в майчинство/, ще почваме един курс, ще ходя пак на лекар и т.н.
Нещо наистина не ми се иска да се връщам в действителността, но няма как да го избегна.
Такива мисли ме владеят в събота сутринта. Пожелавам ви хубав и усмихнат ден!

# 729
Добро слънчево утро, момичета!
Посрещнахме изгрева, пихме кафе, нарязахме зелето от бидона, сега ММ вари бурканите, а аз имам малко домашна работа.
Неусетно отминават почивните дни, но пък идва лятото...Blush

# 730
  • София
Добър ден и от мен.
Ние поспахме, помързелувахме. Тъкмо се раздвижваме и ще правим "закуско-обяд". Това е стара традиция вкъщи, много от преди да се появи модерния брънч. Има за обиране, днес няма да готвя. От утре ще правя режим, да видим. Уж половинката ще ме подкрепя.
Тук май си е духаво, повече отколкото ми харесва. За след хапването предмиждаме зяпинг в Юск (аз много си го очичам този магазин).
Но сега ставам да се насладя на кафето, пък ще го гласим другото полекичка.

# 731
Добър да е и от мен,

И у нас като при Маги, така практикуваме няколко сутрини вече 😂 пак казвам, че ставането късно ще ми липсва най-много от всичко! 😂
И ние дояждаме, май утре нещо ще се готви, ама ако измисля какво....че слвд толкова неща в почивните дни, май нищо не искам 😀
Маги, Дунди също ще започват да режимстват, видях, че е накупила само зеленила и тук там нещо оранжево за храна... Всичкото обаче на кокал не е расло.... Не знам, сигурно ако я срещна ще е зеленикава станала 🤔🫣😀❤️
Лунно цвете, както винаги с позитивно мислене се включваш, точно снощи видях едно клипче с летен музикален хит и пишеше, че след 26 уикенда е лято 😂 все пак е някакво успокоение.
Дафиново листенце, започвай някаква превенция, да не те захваща болест, че като слушам ... Ужасно е с тоя грип в момента.
Със страх ще пусна дребчето на градина в понеделник, сега след празниците всички ще си пуснат децата всякак, добре, не добре, малко болни, малко сополиви... Вероятно ще има и кашлящи...дано издържи на напъна.. миналата година в края на Януари беше болна, помня, защото бях още в изпитателен срок на работа и вземането на болничен ми го удължи, та се бях притеснила. Ще видим как ще мине тази зима. Дано сме здрави!

Пожелавам ви приятен ден, ние излизаме на разтъпчинг 😂 довечера ще оставя малката при една приятелка, да поиграят, а с ММ ще идем на кино. Ще гледаме Прислужницата, четох книгите, сега ще видим филма ще ми хареса ли. Всички екранизирани книги винаги ми харесва повече книгата, сега ще видим.

🫰

# 732
Здравейте и от мен. Аз от вчера съм болна, носа ми тече, кихам, гърло ме боли. Бях и на работа вчера, уж за малко, но се закучиха нещата и стояхме около 4 часа. Оставям ви, аз вардя леглото

# 733
  • София
Привет, прекрасни!
СЕТИ_БЕТИ, наливай се с чайчета, пий витамини или фрешчета, дръж краката в гореща вода и сол. Аз като хремясам си напичам челото на котлона, хвърлям по няколко кристалчета захар и вдишвам през носа. Тази терапия я започвам веднага, щом се запуши носът ми и ч правя по няколко пъти на ден.  Слагала съм си и тампони в носа, напоени с ракия. Ще мине, но сега те тормози. Дано момчетата ти се опазят.
МИС Ю, подготвяш ли новата тема? Оглеждам се, ослушвам се, чакам я с нетърпение!
МАГИ, след празниците синът ми ще доведе тапицер, да претапицира кожените дивани в кабинета. Ако искаш да го питаме, дали може да оправи и вашия фотьойл?
ЛУННО ЦВЕТЕ, за теб е торбата с прегръдките! Hug
ДАФИНОВО ЛИСТЕНЦЕ, не чакай съвсем да се разболееш, ами започни веднага атака, докато все още твоите сили имат превес.
СГГ, какво ти се падна от питката с късметите? Май работата на теб се е паднала, а сигурно и учението е твоя късмет.
Нощес до 3.00 си правих лекцията, че започваме от 5.януари, по настояване на моите студентки. Сутринта дойдоха сурвакари - племеникът с домочадието. После ходих на поклонение - отиде си моя пациентка. После обяд и сега малко приказки с вас. Ще поспя, а след това - работа с документите, за отчета пред Касата.
Все още не ми е останало време да изгледам някой коледен филм. И днес минахме без да готвя, но за утре ще се наложи. Геройски се справихме с мезетата, разядките и другите разни вкусища. За следващи празници трябва още да намалим количествата и броя ястия.

# 734
Здравейте, момичета!
Отново съм на чай /3 чаша за днес/, но аз не пия кафе /опитвала съм преди повече от двадесет години - ужасен вкус/.

Размятах крачоли по улиците и сега се настройвам за четене/писане, като гледам БНТ 1 - филм "Последният ерген".
Днес се опитвам да спазя лунната диета, хапнах две мандарини и по-късно - парченце краставица /няколко месеца не съм в спазвала/.
Flo 51, 🏡 ми се падна. Grin
Seti Beti, много съм доволна от гаргара със солена вода за гърлото.

Последна редакция: сб, 03 яну 2026, 16:39 от СГГ

Общи условия

Активация на акаунт