Съпруги на военнослужещи - 34

• 12 285
  • 432
  •   1
Отговори
# 375
Маги, светло да му е!
В този момент всичко казано е...малко... Не стига ... Не чуваш... Емоцията си е само твоя!
Прегръщам те! Трудно е много, но аз въпреки всичко силно вярвам, че те все от някъде ни подкрепят и продължават да ни обичат! ❤️❤️❤️

# 376
  • София
Съболезнования, мила МАГИ! Нека душата на татко ти да почива в мир и светлина. Остават хубавите спомени...Прегръщам те!

# 377
magi_sveta Съболезнования! Мир и светлина!
Надникнах с надежда.
Чета, но не мога да изплувам от блатото /пиша, чета, пиша и все има .../.

Добро утро!

# 378
Здравейте, момичета как сте?
Аз идвам да се оплача, колата отново ми е в бокса, последните 2 месеца вече 3ти път... Май вече е време да търся да я сменям.. ако имате препоръка за не голяма семейна кола смело я дайте насам, да започна търсене от някъде 😂
Дунди, тази вечер бяхме у вашиО квартал... Ходихме на снимки, та минахме на два пъти покрай вас, ама какво ви строят там, жилищна сграда ли срещу бензиностанцията?

Бягам да се оправяме за лягане, че стана никое време и всички сме малко преуморени днес ... А утре е Петък! Не усетих тази седмица кога мина...бързо ми се изниза.
Лека вечер! ❤️

# 379
Добро утро, момичета! Не съм писала отдавна, но знаете, че сте в сърцето ми!
Маги, прегръщам те. Бащите не си отиват.
Heart
При мен дните минават бързо, вече свикнах с новите задължения. Всички вкъщи изкарахме някакъв вирус, в училище също има много болни.
А навън е една прекрасна златна есен, до скоро от мен!

# 380
Днес навън е чудесно! Тук сутринта ни посрещна с 15 градуса в 8 ч., огнено небе, лек дъжд и две дъги. Невероятна красота!

Момичета, снощи бях на шоуто на Рачков в зала 1 на НДК. Малко повече от два часа продължи, през което време не съм спряла да се смея. Ама смях със сълзи, по едно време даже дъх не можех да си поема от смях. Препоръчвам ви да отидете - до края на годината има една дата за Пловдив и една за София. Много разтоварващо беше.
Аз за събота и неделя съм запълнила програмата, но нищо, иначе сивото ежедневие ще ни съсипе.

Маги, съболезнования! Прегръщам те!

# 381
  • София
Момичета, привет!
Вчера не се появих при вас, но в другата моя тема имахме два празника.
КГБ-то навърши пълнолетие, а ние с Ромео отбелязахме 49 години от годежа ни.
Голям смях падна. Ако искате да се посмеете за моя сметка, елате ни на гости - 604 пост на 41 страница.
Приготвих си багажа, накикиморих се и сега ще очаквам моя екипаж и тръгваме към Луковит. Живи здрави да пристигнем, знам, че но очакват два чудесни дни.
Ще разказвам, като се прибера.

# 382
Момичета, влизам набързо от работната станция Wink, за да ви кажа, че тази събота и неделя няма да сервирам кафето - отивам си в североизтока и нямам комп, а мразя да кълва на телефона.
Маги, съболезнования! Прегръщам те!
Фло, честити да сте още дълги години!
Когато имам време ще ви изчета подробно.
Прегръдки!

# 383
Мацки, може ли да помогнете на племенницата ми и да попълните тази анкета. Благодаря Simple Smile
https://forms.gle/wJuA8Yhe4AWv66Uw9

# 384
  • Пловдив
Маги, прегръщам те!
Знам, че каквото и да кажем в този момент, ще е излишно, но знай, че тук винаги има рамо,на което да се облегнеш!
Светла му памет на баща ти!

Аз днес го раздавам лежерно - след наряд нищо не ми се прави Rolling Eyes Трябва багажа да стегна, че утре РД има клуба в Стара Загора и сме канени там на танци и веселба. Имаме дрескод "аз на 15" Stuck Out Tongue Winking Eye
Аутфита още го мисля, а освен моя, трябва да помисля и за този на Госпо'ицата, нищо, че тя няма още 13 Stuck Out Tongue Winking Eye Joy
Дунди, благодаря за информацията. Ей сега ще хвърля едно око, да видя какво са сътворили.
Фло, честита годишнина и честито пълнолетие на КГБ-то!
Ния, попълних анкетата. Интересна е и ме накара да се замисля, че всъщност и идея си нямам, дали бих се справила, ако се наложи да го използвам Sad
Дафиново листче, поздрави на североизток Simple Smile Аз в началото на годината ще се пребазирам пак нататък.
Айде, отивам да ровя из гардероба и да гладя Simple Smile

# 385
Фло, честити празници! Още много по много за всичко! 🤩
Ниа, аз също попълних, с доста чудене тук там ... Дано не ми се налага да ползвам
Дафиново листенце, приятно изкарване!
Мина ли някъде тук на фризьор, доволна ли си?
Сети, сутринта като ти видях сторито и тоз дъжд, викам си дано тук не дойде... На обяд се заоблачи, но следобяд стана пролееет!
Лунно цвете, как е бебчето, разкажи ни повече за този сладур, колко голям стана вече?
Мъниче, аз ако трябва да се облека като на 15, даже не знам как бих... Замисли ме, даже не знам дали имам снимки от този ми период да видя 😂 сигурно ще се смея 2 дни 😂
Пожелавам ви приятна вечер, до скороо! 💜

# 386
  • София
Здравейте, момичета,
Благодаря ви много за подкрепата. Само тук си надничах тези дни, когато имах нужда да съм извън света.
Днес се прибрах в София (в неделя ММ е рожденик), в понеделник ще отида отново за два дни до мама. Бяхме оставили старата ни кола на татко и сега аз отново се сдобих с кола, от днес съм отново зад волана след 6годишно прекъсване. Сама си дойдох от Пещера в зори. Всички дружно сме още на влакчето на ужасите, но ще се справим. Мама е сама в цяла къща с двор, ще трябва да мисля и за камери в бъдеще...
Сега ще правя сладки фуниики за утре.

# 387
Честит Димитровден, момичета! Въпреки, че е мрачно в София, все пак е празник. Маги, да е жив и здрав ТМ!
Мис Ю, внучето ни вече е на 10 месеца, пълзи, опитва се да ходи и е палав като баща си. Ние само му се радваме. Намига с двете очички, всеки ден учи нови неща.
Спокоен ден от мен!

# 388

Здравейте! Искам да се пренеса тук Simple Smile
Честит Димитровден на всички празнуващи!

# 389
  • София
Честит Димитровден и честит рожден ден на моята опора в живота!
Вчера и днес се лекувам в кухнята - правих сладки фуниики, които нареждам в кръг на два три етажа като торта и това е "тортата" от години за този ден - поръчка на рожденика.  Посмяхме се. Изчаках да мине 16 часа и да пусна пералня, че с всички обреди и забрани покрай починали и празници не мога да сколасам да приготвя седмицата. Имам да работя, но не мога да си събера ума да пусна няколко мейла. Може би довечера. Моля за стиснати палчета утре, че ще съм отново шофьор (по ранни зори, че да има по-малко себеподобни)

Последна редакция: нд, 26 окт 2025, 17:31 от magi_sveta

Общи условия

Активация на акаунт