Съпруги на военнослужещи - 34

• 12 302
  • 432
  •   1
Отговори
# 360
  • София
РАДИНКА, ЧЕСТИТО! ЖЕЛАЯ ТИ ЗДРАВЕ, БОДРОСТ, СИЛИ, МНОГО ОБИЧ И УДОВЛЕТВОРЕНИЕ ОТ ЖИВОТА! НАЗДРАВЕ!
Момиче, ако годините ти в левове не ти харесват, обърни ги в евро. 20 е прекрасна възраст! Бъди благословена!

# 361
  • Пловдив
Честита да си, Радинка. Жива, здрава, обичана и уважавана. Весел празник.
Днес малко кулинарствах, доста полежах и помогнаха на една приятелка да зареди трайни продукти на майка си, че във вторник лети обратно към Франция.
За утре нямам планове.
Приятна вечер на всички.

# 362
Честита да си Радинка Simple Smile
Аз пък всяка година празнувам деня на ВВС, нищо че нямам нищо общо с тях Grinning
Иначе през седмицата времето беше чудесно. В петък с детенце правихме пътешествие. Първо с автобус до жп гара В. Търново, после с влак до Г. Оряховица и се прибрахме с междуградски автобус. Детенце беше много щастлив. Но времето пак се смарангяса...

# 363
  • София
Добро утро, прекрасни!
Снощи бяхме с приятели на вечеря, в любимото ни квартално китайско ресторантче. Беше хубаво - весело и вкусно.
Сега ми се спииии. Нормалните хора по това време в неделя все още спят. Аз вече си пия кафето и след малко поемам към тръстиката. Отговорности, няма как.
НИА, колко време ще изкарате в града на болярите? Може би докато сър е командировка?
ДУНДИ, пострада ли ти колата от съприкосновението или беше съвсем леко?
РАДИНКА, как отбелязахте празника?
МИС Ю за днес синоптиците обещават по-високи Т. Дано да познаят.
ДАФИНОВО ЛИСТЕНЦЕ, след разходката по магазините хареса ли си нещо?
МАГИ, как е татко ти? Стискам палци, да се подобрява.
СЕТИ_БЕТИ, СГГ, ЛУННО ЦВЕТЕ, МЪНИЧЕ - ние ви мислим. А вие мислите ли за нас? Stuck Out Tongue Winking Eye

Да започнем деня с песен и танц. Да прогоним сивотата и минорното настроение.

Последна редакция: нд, 19 окт 2025, 08:21 от Flo 51

# 364
Добро утро!
Не забравяйте колко всъщност сте красиви всички вие, усмихнати, успешни, удивителни!
Не позволявайте на никой да ви кара да се чувствате непълноценни, недостатъчни, некачествени, недостойни, незначителни, излишни!
Защото светът нямаше да е същият без вас!

Честит рожден ден, Радинка! Да си здрава, обичана и удовлетворена!
Фло, изпревари ме днес Simple Smile. На мен също ми се спи, снощи излизахме състудентите и в сладки приказки стана 1.00 ч.
Днес малко готвене и разкрасяване, няма да излизам навън. Вчера си взех нещо м/у обувка и бота - доста удобни и меки, не открих исканите от мен обувки и ще си карам с каквото имам.
Това е от мен момичета, ставам да готвя.
Хубав ден!

# 365
Добро утро,
Ние снощи бяхме на цирк, ММ беше дежурен та хапнахме с дребчето набързо и рано рано си полегнахме ей така да си четем и говорим.
Поспаливо ми е детето, тази сутрин си поспахме двете до 9.30, мислех да не излизам, но познат ни помоли да свършим нешо заедно, та ще излезем за малко... После нещо ще сготвим и почивка следобяд.
От утре пак в джаза... Седмично.

Надявам се, да сте добре, който не се е включвал 🥰

# 366
  • Пловдив
Колко да сме добре в това време Stuck Out Tongue Winking Eye Кашлям като магаре, но поне вече не съм като парцал.
Сега отиваме към шоплука, да закараме един бъдещ ИТ кадър Joy
Започнах си есенното почистване, че след Шумен определено имаше спешна нужда от основно почистване - по план до петък трябва да съм приключила. 
В петък ще  ми е ден за разкрасяване - козметик, фризьор... Трябва и обувки да си купя - черни, на ниско тънко токче, по възможност съвсем изчистен модел. Търся си такива от пролетта и не мога да си намеря Rolling Eyes
В събота ще ходим на РД на клуба по танци в Стара Загора и рокля си купих, но с обувките удрям на камък.
Следващият уикенд пък ще имаме 4 гостенчета - съученик и съученички на Дреб. Поръчали са си палачинки за петък сутринта Stuck Out Tongue Winking Eye
Културната програма е почти готова за два дни, остават още ден и половина да им уплътня и да измисля с какво ще ги изхранвам Joy
Мис Ю,на кой цирк бяхте, че нали са 2 или 3 в момента. Малката иска, да ходи, да събирам впечатления - може да го комбинирам с гостите от шоплука Smirk
Фло, не само Ви мисля, ами точно снощи обяснявах колко дейна приятелка си имам Heart и че има университет за 60+, на който тя води лекциите!

# 367
"Никога не гледайте лоши и грозни работи с очите си! Хубавите работи, хубавите картини дават сила на очите. Възприемайте по възможност най-хубавите впечатления. Не гледайте нещо, което не обичате. Спирайте погледа си само на това, което ви радва..!"

Петър Дънов

Понеделник..
Приятна седмица ви пожелавам, дават го слънчице така, че надявам се да е свежо 🧡

# 368
  • София
Привет, прекрасни!
Нощес загасих ламБата в 3.30 - допълних си темата за оптимизма в Късна зряла възраст, принтирах я и чак след това заспах.
Днес моите студентки останаха много доволни. Обсъждаха, питаха, получи се много оживен разговор. По едно време дойде Декана на Философския факултет, да ме представи. Чак ушите ми се изчервиха след нейните думи.
Сега съм полегнала и започвам да си преглеждам лекцията за сряда. Защо ли ми се спи??? Защото 5 часа са ми недостатъчни. Така пише в дебелите книги. Grinning
Освободена съм от наряд, за внучката ще отиде деди.

# 369
  • София
Добро утро, прекрасни!
Късно легнах, рано ставам. Тази нощ завърших  лекцията за Емоции и емоционална интелигентност. Искам да зарадвам моите студентки. Получи се много добре. Докато заспя, петли пропяха. Stuck Out Tongue Winking Eye
Събудих се в добро настроение. Цяла нощ бях в компанията на Пловдивския гарнизон. Grinning Слизам на гарата и там ме посреща МИС Ю - носи голям козунак. Още ми е пред очите. После вече не помня къде и с кого ходихме.
Момичета как в времето при вас? Аз всеки ден се надявам да дойде циганското лято, да покаже термометъра повечко градуси, но май ще се разминем. Гледам всеки ден прогнозите, че ни чака пътуване до Луковит, а те сутрин са едни, вечер - други. Отиваме да отбележим рождения ден на КГБ -то. На 23,октомври става на 18.
Кафето в готово. Ромео ме чака.
Пожелавам ви приятен ден, без нерви, с повече усмивки!

# 370
  • Пловдив
Фло, Честито пълнолетие на КГБ, поздрави от нашето военно блокче.
То да взема да хвърлям едно око при вас, че нали ще ставам баба по заместване Blush

При нас времето е чудесно. Сутрин е хладно, но не бих казала, че е студено. После става много приятно за разходка. Та вместо към Луковит, вземи си сбъдни съня и ела в Пловдив. И МисЮ ще те чака с ... каквото може, че то не всеки може да меси козунак. Абе в баничарниците все ще омесят една питка, няма страшно.

Момичета, видяхте ли новостите във военните клубове? Влизаме в 21 век с онлайн платформа за резервации.
Аз ще я пробвам почти веднага. Да видим дали няма да се срине в началото, а искам да резервирам още за първите дни. Чакайте новини от мен.

Слънчев и усмихнат ден желая на всички.

# 371
Здравейте и от мен! Нещо ме е завъртяла въртележката и не остава време да пиша, но ви чета.
Дунди, дай знак като я пуснат онлайн платформата, да разгледам, че ми стана интересно. Ние си бяхме говорили за Нова година да резервираме някъде, но не знам с тези цени, които са сложили за кувертите, дали ще отидем. А и детето е рожденик декември и там една сериозна сума ще отиде за рождения ден.
Чакам и аз слънчицето по-сериозно да оргее Simple Smile
Хубав ден на всички!

# 372
Добър дееен, докато чакам работния ден да се източи, веднага сервирам един... Козунак!

За сега само виртуален, Фло, ама все някога ще стане работата да те почерпя и с нещо реално.
Ее, Дунди, какви новости ни съобщаваш... Ние не сме фенове на зимните бази май, надали сега ще се възползвам, ама ще вляза да разгледам как са го измислили. А за срива, почти съм сигурна, че ще се случи 😂

Мисля я Маги аз, вчерашния й статус във фейсбук ми остави тревожна емоция... Дано не са лоши новини, а да съм се заблудила...
Не е нейния месец този Октомври явно... Дано, дано не съм разбрала подтекста на този статус....😞

Ние сме добре горе долу, снощи се видяхме с Мъничето, че ни асистира с едни чудесни прически все... Но предстои ни фотосесия, трябва дребоса да е на ниво 😂 преди това обаче ще ходи на екскурзия с групата и госпожите... Ще видим как ще мине там, дано всичко е наред, на близо до Пловдив са.
Днес сме на танци, тя де, аз само я водя... Абе всеки ден нещо и при нас.
Приятна вечер на всички, до скоро! ❤️

# 373
  • София
Мис Ю, за съжаление октомври си е тно октомври. Днес изпратихме татко.

# 374
Magi_sveta , знам че каквото и да кажа няма да спра билката. Съболезнования! Нека е светъл пътят му !

Общи условия

Активация на акаунт