Съпруги на военнослужещи - 34

• 12 283
  • 432
  •   2
Отговори
# 420
Добро утро,

Няма я Дафиново листенце за ранно кафе да ни пише, ама ей ме на мен, с обедно 😂

Маги, отново прегръдки! Наистина с теб сега всичко минава отново и при мен, замислих се и аз как бях миналата година по Коледа... Но аз по това време на годината цялата емоция я правя заради дребчето, основно... Откакто имам нея Коледа някак се промени, върна ми детското усещане за този празник. Та тъгата си я има, всяка Коледа ще си я има.. но някак остава леко скрита и само за теб си. Поне аз така го усещах.
Прегръдки още веднъж, а днес да ти е по-лек денят. ❤️

Аз както смятах да не излизаме днес никъде, оказа се, че братовчедка от Варна ще минават през Пловдив днес за разходка и ще с3 обади да се видим. Та ще трябва да идем до центъра, хубавото днес е поне че не вали и е по-светличко от вчера ☺️

Пожелавам ви приятен ден! 🫰

# 421
  • София
Тук започнахме деня с мъглааа. Ш се зарадвах, че не съм от първи час, а чак от трети.
Приключих с работата.  Времето поотворило малко. Изморих се от говорене, но пък се заредих положително. Харесвам си го преподаването даже и в неделя.
Мис Ю, горе главата. Още малко и денят ще започне да расте. Ей, тук зад ъгъла е 21.12 и нататък сме вече на +.

# 422
Добро утроооо,

А вие пазарувате ли на Черен петък? Какво сте си набелязали тази година? Аз чакам да видя хотелите, чакам си да си подновя еърфраера, купих и някои коледни подаръци за децата от намаленията на детските магазини.
Ноември е много харчещ 😀

Приятен денн! 🧡

# 423
  • Пловдив
Добро да е!

В браузъра на телефона имам отворени над 20 магазина Joy И във всеки има нещо във кошницата,.
Чакам и аз черния петък, че трябва да сменям телефона (харесала съм си модела, само чакам "подходяща" цена), на Половинът за Коледа и за РД ще му взимам нова музика за колата, пък и там си е цифра, та следя и там, кога и къде ще е на "далавера".
И прахосмукачка-робот заглеждам за подарък... Абе този ноември ще ми е черен, определено Joy
Днес обикалям кабинети и лаборатории, че закъснях с профилактичните прегледи тази година. Яд ме е, че си забравих слушалките, та не мога и книгата да си пусна.
Час за мамограф има свобод н чак за края на месеца и дори и да успея днес със всички кабинети, то преди края на месеца не мога да кажа, че съм минала Sad
...и при колегата на Фло трябва да отида, ако успея да се вредя утре Stuck Out Tongue Winking Eye Но пък утре за обед имам планувана женската традиционна сбирка... Абе пак съм на педал Stuck Out Tongue Winking Eye

# 424
  • София
О, черен петък. От години не го ползвам. Първо винаги е преди заплата.
Второ тази година така вдигнаха цените, че доли да ги намалят някои неща са по-скъпи от лятото..  Лего Стич - 113.99 с отстъпка през юни купих за 90. Сега същото е 189?!?!?! И с отстъпка идва 118... миии, не. Лошото е, че цените ще си останат високи.
Нямам муза за пазаруване. Ама в тези варианти харча най-много, уж нищо като не търся.

# 425
  • Пловдив
да се включа и аз.
Мъниче, пробвай за мамограф в МЦ Русев в Кючука до Кауфланд. С колежката минахме без час, веднага. Знам, че ти е далеч. Питай първо по телефона.
Гледам някои неща на черен петък, но то у нас такова нещо няма. Надути цени преди това и уж намаление през ноември.
Е, обзаведох ММ по случай имения ден с риза, панталон, жилетка и чорапи от магазина на Христо Стоичков в молчето /където ходя за обикялане по магазини максимум веднъж в годината, но ми е с удобен паркинг, когато ходя до счетоводството, та го пресичам веднъж месечно Joy/ и получихме подарък топка. Joy
Поръчахме си по един чифт диоптрични очила. Не ми се говори за цени на рамки и стъкла. Направо се замислих да отида да си коригирам зрението, ще ми излезе по на сметка дългосрочно. Та в този ред на мисли черният петък/ден/седмица/месец е само по табелите.
Трябва да сменя кафеавтомата в офиса, че този тече. Нещо не могат да го отремонтират като хората и съм му вдигнала мерника. Гледам и бебешки неща, има време де, но нищо не ми се вижда намалено.
Търся си часовник, няма да е смарт, купихме един и точно 10 дни след изтичане на гаранцията се скапа. За ремонт ми искат толкова, колкото самият часовник не струва.
Гледам в интернет и виждам часовник за 9 хиляди лева. ММ казва - Продавам колата и ти го купувам. Продължавам да ровя и намирам един за 25 хиляди. Показвам му го и ... Е, апартамента ли да продам, за да го купя? Отказах се от пордажбата на движимо и недвижимо имущество. Няма да е часовник със скъпоценни камъни, даже ще е без камъни.
Не ми се мисли за Коледа, тази луда надпервара за подаръци ме изнервя. Губи се смисълът на празника, а той не е кой колко пари ще изхарчи за вещи. 
Ей такива работи.
Приятен ден на всички.
Между другото, ей тази красавица продавам:
Скрит текст:

# 426
  • София
Не се хващам на това хоро. Не се заглеждам в черен петък. И аз мисля като МАГИ. Уважавам усилията на МЪНИЧЕТО - тя е късметлийка - все от някъде ще спечели нещо!
Вчера голямата ми внучка Кати навърши 17. Отбелязахме го у дома. Малката внучка направи страхотна торта - лавандулова фантазия. Пандишпанов блат, с оцветен в разни нюанси на лилавото крем. Аранжирана с клонки лавандула. Два дни се труди, работеше у нас, за да не разбере сестра й. От известно време се опитва да прави сладкиши и й се получават.
Днес празнуват победителите - Виктория и Виктор!
Днес е и празникът на Св. Мина - покровителят на домовете и семействата ни! Бъдете здрави, сговорни, живейте в обич и разбирателство, в домовете ви да има много смях и веселие!

# 427
Дунди, нещо съм изтървала информацията за търсенето на бебешко, защо го търсиш 🫣🫣
Хубава ти е красавицата, забравих, че и такова на намаления търся... Автомобил 😂
За твоя часовник да продаваш имущество, а на него от ХС магазина куп неща, като съм им виждала цените в интернет, хич не са бюджетни😀
Аз обикновено не купувам скъпи неща за Коледа и гледам да не са безсмислени сувенири, амаа то и да  не са скъпи неща са ми доста хората и пак ми се събират суми... Ама както казва да сме здрави, това да е .. ☺️

Фло, да ни е жива и здрава адашката! Все така прекрасна да е!
Ще споделя на моето дребче, тя много хареса каката у вас като беше... Ще се сети за нея със сигурност!

Изчезвам за обедна почивка 🤩

# 428
  • Пловдив
МисЮ, ММ ще става дядо
Скрит текст:
/аз не, щото то при нас е моето и твоето Joy/, т.е. аз ще съм баба по заместване
.
Махнала съм червения етикет от стоките на ХС, да се гледа само редовната цена. Но да не мислиш, че някой ще ми повярва, че съм дала толква пари за риза. Все пак ме познават добре. Stuck Out Tongue Winking Eye
Та такива ми ти работи.

Последна редакция: вт, 11 ное 2025, 13:49 от dundi73

# 429
  • София
Фло, честита да е порасналата внучка! Да е жива, да е здрава и много, много всичко да и се получава!!!

Аз пък ще съм тук в обедната почивка. Днес не ми е работно изобщо. След малко ще излизам за някакво мероприятие в СУ. После сме на едно пенсиониране от 16 часа. Нямам нищо за вечеря (то за нас не, ама децата). Малечка е втори ден вкъщи с температура от нищото... а аз имам нужда да се наспя...
Опитвам се да правя календар за следващата година. Ще е трудна задача, но все някак посъбрах снимки.
За Коледа не ми се мисли... Поотраснаха децата, ама пусто никой от родата не се отказва от това безумно пазаруване. Имам още шоколади от миналата коледа... Другата седмица ще чистя "вълшебния кашон" - то на работа носих, като цяло вкъщи доста се похапва сладко и още има - не го приемам. Аз купувам подаръци за 14-15 семейства - напоследък аз подарявам вино и домашни сладки (дано имам време да правя и тази година) и за 11 деца купувам подаръци (без да броя нашите)... Това ме побърква. Отделно с всяко семейство ТРЯБВА да се видим... сякаш ако не е точно от 25 до 28 декември не може по друго време. Много ми е изнервено, много ми е ангажиращо, и уж се опитвам да се впиша в смислени подаръци, без излишества, ама то цялото е такава надпревара и суета.
От години не пазарувам в магазини. Рядко дори в хранителни. Дребни неща от бакалията пред входа, по-големи покупки - онлайн. В събота в Кауфланд ми се събра погледа от народ. Всеки се бута и граби по нещо... А сега и както обещеват много почивни дни... тъкмо повод да видиш още някой над тези 15 семейства... малиии...
Бях си обещала за тези празници, че ще се скрием някъде на почивка (миналата година обикаляхме всички роднини за помалко), но сега и мама като е сама хич не става... ох, не знам. искам вече да е 10 януари и да си влизам в обичаен работен режим... Аз съм Гринч...

# 430
  • София
Привет, прекрасни!
Благодаря за пожеланията към нашата Кати!
Желая ви спорен ден!

# 431
Привеет,

Няма нищо интересно покрай нас, ежедневие, действаме по задачи.
Наминавам да ви пожелая приятна петъчна вечер и хубав и слънчев уикенд!
Нямаме конкретни задачи тази седмица за уикенда и сме свободна програма, ще го видим какво ще измислим ☺️

Притно да ви е и на вас! ❤️

# 432
  • Пловдив
Блазе ти, че нямаш планове Stuck Out Tongue Winking Eye
Аз и утре съм на работа, а в неделя ще ходя, да се карам с майсторите на село Triumph Ееей, вярно най-голямата клетва е, да пожелаеш на някого майстори в къщата да му влязат Flushed
Мис Ю, напълни ли чувала на Дядо Коледа? Аз толкова да чаках "черния петък", че ужобещаваха големи намаления - ми от това, което си бях харесала във въпросния сайт, нищо не беше намалено.
За сметка на това, получих мейл от Озон, че продукт от кошницата ми е анален, та се сдобих в крайна сметка с нов телефон, при това 100 лв под определения бюджет.
И ММ намаза - мултимедия за неговата кола - тя с толкова беше намалена.
Малката и тя доволна - ще намаже и тя "нов" телефон, а баткото - той само финансова изгода трупа Joy
Маги,предполагам, че покрай празниците ще ходите към майка ти - и ние ще сме в района (на 7 км Stuck Out Tongue Winking Eye). Ако ти остане малко свободно време - само кажи, ще отскоча, да се видим.

Общи условия

Активация на акаунт