Стигат ли ви парите?

• 5 529
  • 61
  •   1
Отговори
# 45
Не стигат - поне колкото ми се иска де Mr. Green.Имам само едни познати дето все се оплакват и вече ги слушам като радио, щот не може да се оплакваш че нямаш и в същото време "О виж какво си купих!"

# 46
  • София
Стигат,но ако има повече и тях ще ги наместим,няма страшно:)

# 47
  • Linz
Това дали ще стигнат или не не зависи от сумата. За това се настройвам да ми стигат.

# 48
 EmbarassedМного обичам да харча за дрехи (за мен и детето), козметика, обувки... В "заплатковите" дни първото, което правя, е да си купя някоя глезотийка, независимо дали имам нужда в момента от нея или не... После се стягам и общо-взето - стигат ми, но... Confused

# 49
Стигат ми. Че и остават.
Но това е, защото си правя сметката, а не защото имам много.
За съжаление обаче, това не ме топли.
Има други, по-важни неща, които ми липсват!

# 50
  • София
Не и ми писна  Mr. Green breastfeeding

# 51
На мен не ми стигат и никога няма да ми стигат. Харчилото ми е голямо.
И аз така.

# 52
   Бе за кое по-напред да стигнат, то е една бездънна яма.И по-лошото е , че да си скъсаш з.....а от работа пак ще е така.Направо е страшно само да се замисля...бррр.Какви ти спестявания, това е в сферста на фантастиката в тая държава.

# 53
Никога!
Не защото няма, а защото не е измислена още сума, която да не мога да похарча Joy.
И аз съм така. Mr. Green

# 54
Никога няма да ми стигнат-много обичам да ги харча... Mr. Green

# 55
за сега стигат! Simple Smile

# 56
Изобщо не се оплаквам - засега ми стигат за покрив, дрехи, храна, пътувания по малко. Живяла съм и с 3 пъти по-малко и това ме научи да оценявам това, което имам сега.  Wink

# 57
# 58
# 59
Все ще си намеря някоя идея, за която да не стигат...

Общи условия

Активация на акаунт