СМГ "Паисий Хилендарски" - 17 тема

• 16 162
  • 181
  •   2
Отговори
# 180
Бастилията е в район "Слатина". Дала съм я като ориентир на какво чудно място ще усвоят чуден терен. Срещу пренатоварено училище, на 300-400 метра от 12-то, което също се пръска. Иначе някъде в София има и училище, което може да си позволи двуетажен стем център за 350000 евро и да остане достатъчно двор, в който да паркират 3 служебни министерски коли, които да го открият.   

# 181
Да де, и аз така знам за Бастилията. Гео Милев вече е с по-различно градоустройстройство от Оборище и центъра. В Оборище (квартал и административен район) практически няма общински/държавни междублокови пространства, парцелите с къщи/кооперации са малки. Триадица и Средец в централната им градска част са също така.

СТЕМ кабинети в СМГ и НПМГ имат смисъл, за останалите училища са по-скоро усвояване на едни пари. Лично мнение.

Скрит текст:
Много бих се изненадала, ако при масова анонимна анкета като на изпит от типа на матурите, т.е. без възможност за ползване на Интернет и подсказване от колеги, повече от 25% (в оптимистичния вариант) от учителите в България биха могли вярно да разшифроват какво означава STEM.
В масовия случай в масовите училища СТЕМ кабинет е кабинет с компютри, прожектор, екран и евентуално някакви по-интересни декорации по стените.

Общи условия

Активация на акаунт