Всякакви въпроси относно съдомиялните - тема №28

• 13 616
  • 425
  •   1
Отговори
# 150
Два пръста са много малко за толкова време пълнене. Няма начин да е пълнила 20 минути и да има само два пръста вода, явно водата е отишла някъде и щем не е по пода трябва да е в канала.

Миялната е в гаранция и чакам да се обадят кога ще дойде техник. Не смея нищо да пипам, нито да я включвам да пробвам да източа водата. То и не знам как. Затова чакам техника.

Дойде зет ми, източи водата, махнахме перката, пак я сложихме и миялната тръгна. Вече два пъти я пусках, работи.
Само на дисплея защо светят двете лампички, не знам. Под цифрите.  Нямам книжка на български.

Последна редакция: вт, 11 ное 2025, 21:31 от jof

# 151
Едното е за сол, другото за гланц май беше. И моите постоянно светят, че аз не слагам.

# 152
  • Deutschland/HE
Първата показва, че няма сол, а втората гланц.

# 153
Благодаря ви! Ще сложа гланц и сол, аз не съм слагала от една година. Но използвам гел на финиш и мислех, че в него има.

# 154
В геловете няма, само в капсулите има всичко.

# 155
Здравейте.
Реших и аз да си купя съдомиялна,че нещо ми омръзна да вися всяка вечер на мивката,мчвместо да сипя едно вино ,😀
Имам място под шкафа за такава 45 см.
Но незнам вградена или свободностояща 🤔
Набелязах тука,но всъщност незнам,какво трябва да има.
4 човека сме
https://zora.bg/product/fse72537p

https://zora.bg/product/spv6ymx08e-10-komplekta-450-sh-mm-b
Или нещо друго до 1200-1300

# 156
Здравейте.
Скрит текст:
Реших и аз да си купя съдомиялна,че нещо ми омръзна да вися всяка вечер на мивката,мчвместо да сипя едно вино ,😀
Имам място под шкафа за такава 45 см.
Но незнам вградена или свободностояща 🤔
Набелязах тука,но всъщност незнам,какво трябва да има.
4 човека сме
https://zora.bg/product/fse72537p

https://zora.bg/product/spv6ymx08e-10-komplekta-450-sh-mm-b
Или нещо друго до 1200-1300
Щом сте 4 човека, горещо препоръчвам да се опитате да намерите място за 60-см миялна.
Дали ще е вградена, или свободностояща, е единствено въпрос на дизайн.

# 157
Няма начин за 60 Св.
Правихме ремонт миналата година и незнам защо оставих,място,45 см.
Знам защо,немислех,че ми,трябва съдомиялна. Тогава,неработех и не ми тежеше да мия.
Но сега съм работя по цял ден.
Имам,ученичка първи клас,и,една четвърти.
Искам да видя,учебниците вечер,а не чинийте.
Добре,че поне вметнах на майстора да предвиди,едни чекмеджета да са 45 см,та като ги изкараме да,сложа миялна 😊

# 158
Няма начин за 60 Св.
Правихме ремонт миналата година и незнам защо оставих,място,45 см.
Знам защо,немислех,че ми,трябва съдомиялна. Тогава,неработех и не ми тежеше да мия.
Но сега съм работя по цял ден.
Имам,ученичка първи клас,и,една четвърти.
Искам да видя,учебниците вечер,а не чинийте.
Добре,че поне вметнах на майстора да предвиди,едни чекмеджета да са 45 см,та като ги изкараме да,сложа миялна 😊
Бош, тази, която си избрала от линка е добра. Няма да съжаляваш.

Скрит текст:
Искаш да видиш учебниците, но пишеш частицата за отрицание "не", слято с глаголите: не знам, не мислех, не работех. Да не се изложиш пред ученичките  Simple Smile

# 159
В геловете няма, само в капсулите има всичко.

Там където слагам гела, има едно капаче, върху което има нещо като снежинка. но е само едно. В него, ако сложа сол, къде да сложа гланца? Или да купя таблетки?

# 160
  • Deutschland/HE
На това със снежинката се слага гланц. Долу на дъното на съдомиялната има капачка (на винт) и там се сипва специална сол за съдомиялни.
Не сте ли правили настройки за твърдост на водата?

Последна редакция: ср, 12 ное 2025, 20:41 от colibri

# 161
..и после уредите били калпави, а хората ...
Хора, упътванията са за четене, а не за подпалки на печката.
Ако ги прочетете, няма да ви стане нищо. Ако се притеснявате, че съседите ще ви се смеят, четете ги тайно.

# 162
Аз днес, в друга тема, призовавах същото- четете си упътванията, бре!
Пък се научете и тубата да ползвате, като не ви се чете-- там има видео за всичко!

# 163
..и после уредите били калпави, а хората ...
Хора, упътванията са за четене, а не за подпалки на печката.
Ако ги прочетете, няма да ви стане нищо. Ако се притеснявате, че съседите ще ви се смеят, четете ги тайно.

Имам 5 или 6 книжки, но нито една на български.

Благодаря, Колибри!

# 164
Напиши в гугъл модела на СМ и все някакво подходящо упътване ще ти излезе и на български или познат за теб език - колкото и да имат модификации моделите, не са коренно различни основните функции, устройство и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт