Кей-поп не е просто музика - 5

• 12 181
  • 675
  •   1
Отговори
# 660
Добро утро .... и да започнем деня с хубави вампири SunglassesStuck Out Tongue Winking Eye

https://www.youtube.com/playlist?list=OLAK5uy_ny5cdXg9QAvHv3YgH87j6iJFtf4FFfrdE

Последна редакция: пт, 16 яну 2026, 13:30 от Danifin1

# 661
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Готина песен, готин клип. Heart Eyes

Хубавите вампири от днес 16-и до 25-и януари, съвместно с Корейския червен кръст, стартират специална кампания по кръводаряване, като феновете могат да даряват кръв в определени центрове за кръводаряване и в автобуси за кръводаряване и да получават бонус, включващ един комплект фото карти ENHYPEN (7 карти) и шоколадов подарък.
Веднага се намериха охкащи и пъшкащи в нета, че кръводаряването щяло да попречи на това после да висят на опашка за записи на музикални шоута, че можело да припаднат. И анемични били голяма част от тях. Да им имам тъпанарското мислене! Ми да не ходят! И да спрат с диетите и стремежа да са по 40 кила. В БГ за да си кръводарител трябва да тежиш поне 50 кг.

# 662
Проф, като каза тегло се запитах как нашите 7на любимци ще издържат това супер турне с тези тъпи ненормални корейски измислици за стандарт на теглото? Джин говореше колко е било изтощително неговото турне, а то нямаше толкова спирки.  Та представи си 76 представления?

# 663
Стари хора са все пак, удариха трийсетака JoyStuck Out Tongue Winking Eye Тези дни пак имаше интернет скандалчета с разни девойки, които си мислят, че като смениш цифрата директно се мумифицираш и отиваш да си спиш в ковчега.

Проф, извинения, моето момиче, извинения. Hug
Това с кръводаряването е супер идея. Виждаш ли Дани, Хайб може да не им пука за феновете, ама имат пари за маркетинг.

ОМГ, цели 6 вампирски песни. Как ще работя сега?!

# 664
Виждаш ли Дани, Хайб може да не им пука за феновете, ама имат пари за маркетинг.

JoyJoyJoy И точно за това съм бясна. Да продават на краставичар, краставици Sunglasses Те какво си мислят, че и аз не правя същото под диктата на акционерите в името на по-високи печалби? Но... това, че и аз го правя с моите екипи не значи ,че съм съгласна с това......

И сега вече можеш да се озърташ за тез 🧛‍♂️ Аз съм съгласна и да ме ухапят JoyStuck Out Tongue Winking EyeLaughing

# 665
Остави, аз вече се чудя на кой клиент да продам подобна идея, ама пусто нямам вампири в портфолиото. Bowtie

Тази е моята песен от албума на Енхайпен.

Целият албум (английската версия) с всичките му заигравки: https://youtube.com/playlist?list=OLAK5uy_lwdA2clhfryOOZt5qtxVxY … =jWoynV0E0Wfm_HfW

# 666
Остави, аз вече се чудя на кой клиент да продам подобна идея, ама пусто нямам вампири в портфолиото. Bowtie
LaughingLaughing Производствени проблеми, а Laughing Трябва да е достатъчно захаросано, включвай въображението си  и вече имаш опит с азиатската изобретателност все нещо може да ти светне като идея Sweat Smile

# 667
Много сте сладки Joy
Гледам, че като търговки, черпите с пълни шепи от маркетинга на Хайб. Joy

Дани, изохках за прекомерно потенциално изтощаващото турне още като излезе графика. И май са 79 обявените концерти, както и че за Япония и Източна Азия ще има още места и дати, които ще бъдат обявени по-нататък. Т.е. цифрата яко ще надхвърли 80, а продължителността ще отиде поне на година и 2-3 месеца.
А мен реално най-много ме вълнува дали и колко ще ми харесат песните в новия албум. Заявката със заглавието, според прочетеното в нета, е, че албумът ще изразява съчетаването на корейския произход на групата и дълбоко вкоренените чувства на копнеж и любов, и ще носи настроението на Ариранг. Дотук съм харесала всичко тяхно, дано да продължи така.

# 668
Профи и аз много се вълнувам от новия албум ,идея си нямам какво да очаквам
 Имали са лайв сега ,нещо невиждано и нечувано до сега от тях да чакаме, и 360гр сцена не е случайно.
Родителите на Джимин слушали албума и казали - ти вече си пораснал :
You really are growing up now.Don’t worry—you’re already doing more than well enough on your own.”

Последна редакция: пт, 16 яну 2026, 14:05 от araselia

# 669
Ох, ВИ какво ли не направи с тази риза. Joy
А, доколкото разбрах от лайва, в основата на логото е Джунгкук, който си е рисувал тези форми в някакъв момент, докато са били в Щатите. И вие ли така го разбрахте?

Вампирският албум на ENHYPEN ми хареса. Имам предвид това, което е песен в него. Изслушах го целия, в т.ч. със заигравките, и в корейската, и в английската версии. Май наистина най-добра е харесаната от Джили песен, но аз и поне още 3 бих си въртяла с удоволствие.
А момчетата вече изпълниха Knife и в Мюзик Банк - https://www.youtube.com/watch?v=L-ROE-1knQc
Ето и съвсем на живо ENHYPEN 'THE SIN : VANISH' FAN SHOWCASE Live -

Последна редакция: пт, 16 яну 2026, 21:23 от profi_1

# 670
Албумът на ENHYPEN не е лош, но аз да си призная не харесах нищо конкретно, липсва ми мелодиката. И започвам да си мисля дали и новият албум на БТС няма да е нещо такова Thinking Много се надявам да има поне нещо мелодично и запомнящо се, което лесно да се тананика.

От новите едва успях да намеря нещо интересно за слушане, всички останали ме докарват направо до заспиване, а на мен ми трябва нещо динамично Sunglasses

Малко ретро

Пп Извинете за многото правописни грешки, но тъй като пиша бързо и в движение, автокоректора  и диктофона действат, както е видно, без да са много в час вместо мен и сега няма как да поправям правописните грешки JoyStuck Out Tongue Winking EyeSunglasses

От снощи съм на вълна Джако и тази сутрин се сетих, че Ateez са направили това

Последна редакция: сб, 17 яну 2026, 10:32 от Danifin1

# 671
Споко, винаги те оправдавам с това, че отдавна живееш на друг език. Wink Laughing Kissing Heart

Ами има мелодични парчета в албума на ENHYPEN, или поне мелодични кукички в няколко от песните. На мен по-голям проблем ми е, че от 11 трака, кажи-речи половината всъщност не са никакви песни. Да, някаква цялостна концепция е, разказ, но това, което хората ще си пускаме и слушаме са само песните, не "заигравките" от по минута-и-малко между тях. При заявени 14 "песни" в предстоящия албум на BTS, дали наистина всичките ще са песни? Искрено се надявам да са. Поне от последния лайв на момчетата личи, че едва са се спрели на тези песни от многото, с които разполагат. Това обаче не значи, че примерно между 10 песни няма да мушнат 4 интро-та. Със сигурност ще има и дано да са не повече от 4. Качеството на музиката, мелодичността и слушаемостта му са друга тема и вчера изразих опасения по въпроса дали ще ми хареса.

Дани, ето ти нещо по-веселяшко, с ретро вайб, но, както знаеш, няма пълно щастие. Wink

И за успокоение, рок. Много готин.

# 672
Да, има хубави парчета, но нищо не можеш да запомниш, за мен това е проблема.
Но пък и не може все хитове да се пишат 🤔
За BTS ми е чудно какво ще е защото всичките седем имат супер успешни соло албуми, и то не по един ,през  последните години. Трима имаха и соло-тур  Всеки си е оформил индивидуален стил и сега да видим как ще се сработят като група 🤔 Стискам палци и вярвам в таланта и вдъхновението им 💜

# 673
Мисля, че никога не са губили сработването като група. Както всяко сработване между различни хора, трудно е било в началото. После е като карането на колело, малко трябва, за да се завъртят като добре смазана машина. Поне тия седмината. За други хора може и да не важи до такава степен, но в тези вярвам. Purple Heart

Много си харесах една песен, която ми звучи филмово-носталгично.

И една бърза.

Леко фънки (дано не бъркам) - https://www.youtube.com/watch?v=X1dkFShi3ZU
И един идиот, който искрено ме развесели и ми хареса. Laughing

Уфф, трябва да сядам да работя, и само се мотая в нета. Rolling Eyes

# 674
Харесах много готиния рок по-нагоре. То цял нов дебютен албум се оказа и той готин - https://youtube.com/playlist?list=OLAK5uy_mjHCR565-RB4jjhCreNbFA … i=FObBc6kSrRC_z9T и Industry от поста на Профи горе. С удоволствие бих го слушала в някой клуб.

Общи условия

Активация на акаунт