Кей-поп не е просто музика - 5

• 11 916
  • 656
  •   1
Отговори
# 645
Голдън, ако правилно си спомням при плащане на мембършипа в weverse имаше някаква досадна врътка, че трябва да се избере да се плати в корейски вонове, а не в долари. Все едно са там местен, а не от чужбина. И тогава се отваряха опции за повече видове карти.

После вече самата регистрация за присейл се прави отделно, а кода който ти трябва като започне предварителната продажба беше номера на мембършипа.

Четох коментари за Тотнъм, че могат да направят 360 градуса сцена и ще събира повече хора, но подозирам, че просто цената е била по-ниска или не са успели да нацелят добре датите. My chemical romance ще свирят на Уеюбли на от 8-ми и може да не е имало как да настроят сцените.

Абе веселба си е цялото вълнение. А аз даже и за четвърт Арми не се класирам, а виж в какви детайли съм информирана. Stuck Out Tongue Winking Eye

Връщам се да слушам и ще дописвам. ONEWE защо не ни зарадват с едно Европейско турне пък.

Леле, Хъни, ти си супер. Взех си и аз.
И тези в Синеланд са в продажба.

Последна редакция: чт, 15 яну 2026, 01:15 от Jillian

# 646
Защо всичко в тоя живот трябва да става под напрежение, не разбирам 🙄
Успех с билетите който където му се ходи🍀

Джимин с костюм, бели чорапки и по чехлички 👍😂😍

# 647
Този свят тотално се е объркал и върви към пълно деградиране.
Оказа се ,че в моята компания е пълно с фенове на БТС. Направили хората работен чат и коментират случващото се с турнето. Ами, като чета коментарите на моите колегите, те са много възмутени както от организацията, така и от анонсирането. Също така недоумяват как така Хайб за да си запълнят касичката позволяват, на хора които не са истински фенове да закупуват мембършип в последния момент само защото трябва да се класират за пресела. Това е възмутително и аз и моите колеги мислим така!  Що за фенове са това?!?!  Според всички нас временно трябваше да се спре продажбата на мембършип до приключване на турнето. Не ме взимайте са откачена фенка, ако не успея да си взема билет ще съжалявам, но не е голяма работа ако не отида, този път.
Другото, което се коментираше е самата прибързана организация със стадионите. Според една информация, вина за това, че не е Уембли имат Тикетмастър и самият Хайб, защото са протакали нещата и са изпуснали сроковете при преговорите с администрацията на Уембли.
Музика по-късно докато пътувам към работа Grin

Пп Извинявайте, ако съм била прекалено директна. Кафето още не беше подействало и заради това бях толкова директна и не бях влязла все още в решим английска любезност.
Дайте да си кажем истината. Няма как да принизиш фенове като мен, с повече от 10 години мембършип с такива ,които текущо си го взимат, но Хайб все пак го направиха – за пари. Изключвам дългогодишни фенове, които сега си купуват мембършип, просто защото преди не са разполагали с финансова възможност.
Елементарна сметка, ако вярваме на един клип на тикетмастър за турнето на БТС от 2019 на пресела са били 1 милиард!!!!! И ако сложим тези хора по 20 долара обикновен мембършип, сами сметнете каква е цифрата. Та до тук с обяснението колко Хайб държат на феновете!!!!! Не говоря за самата група БТС ,те едва ли биха постъпили така , поне така се надявам.

Последна редакция: чт, 15 яну 2026, 11:27 от Danifin1

# 648
Дани, пусни музиката, за релакс 😉

Пък може и бос да е 👀тук поне сложил и риза 😍,ама пак е с чехлите 😂  Чехли ама хубави

# 649
# 650
Скрит текст:
Оказа се ,че в моята компания е пълно с фенове на БТС. Направили хората работен чат и коментират случващото се с турнето. Ами, като чета коментарите на моите колегите, те са много възмутени както от организацията, така и от анонсирането. Също така недоумяват как така Хайб за да си запълнят касичката позволяват, на хора които не са истински фенове да закупуват мембършип в последния момент само защото трябва да се класират за пресела. Това е възмутително и аз и моите колеги мислим така!  Що за фенове са това?!?!  Според всички нас временно трябваше да се спре продажбата на мембършип до приключване на турнето. Не ме взимайте са откачена фенка, ако не успея да си взема билет ще съжалявам, но не е голяма работа ако не отида, този път.
Другото, което се коментираше е самата прибързана организация със стадионите. Според една информация, вина за това, че не е Уембли имат Тикетмастър и самият Хайб, защото са протакали нещата и са изпуснали сроковете при преговорите с администрацията на Уембли.

Пп Извинявайте, ако съм била прекалено директна. Кафето още не беше подействало и заради това бях толкова директна и не бях влязла все още в решим английска любезност.
Дайте да си кажем истината. Няма как да принизиш фенове като мен, с повече от 10 години мембършип с такива ,които текущо си го взимат, но Хайб все пак го направиха – за пари. Изключвам дългогодишни фенове, които сега си купуват мембършип, просто защото преди не са разполагали с финансова възможност.
Елементарна сметка, ако вярваме на един клип на тикетмастър за турнето на БТС от 2019 на пресела са били 1 милиард!!!!! И ако сложим тези хора по 20 долара обикновен мембършип, сами сметнете каква е цифрата. Та до тук с обяснението колко Хайб държат на феновете!!!!! Не говоря за самата група БТС ,те едва ли биха постъпили така , поне така се надявам.
[/spoiler]
Ако имаш предвид мен със закупуването на Мембършип, не го правя, за да запазя билет или нещо подобно Simple Smile Смятах, че така мога да получа малко повече инфо за самите концерти, тъй като синът ми пита, за да се организира и да дойде с мен. Да, мога да кажа, че се смятам за част от ARMY, но не фанатичната! Някак и на възрастта ми не подхожда вече Simple Smile Но мислено винаги подкрепям момчетата, защото са талантливи и го заслужават. Така или иначе, плащането не ми се получи, което ми е по - големият проблем от Мембършип -а. Явно наистина нещо не правя правилно. Успех на компанията и продължавайте да слушате хубава музика Simple Smile

# 651
Скрит текст:

[/spoiler]
Ако имаш предвид мен със закупуването на Мембършип, не го правя, за да запазя билет или нещо подобно Simple Smile Смятах, че така мога да получа малко повече инфо за самите концерти, тъй като синът ми пита, за да се организира и да дойде с мен. Да, мога да кажа, че се смятам за част от ARMY, но не фанатичната! Някак и на възрастта ми не подхожда вече Simple Smile Но мислено винаги подкрепям момчетата, защото са талантливи и го заслужават. Така или иначе, плащането не ми се получи, което ми е по - големият проблем от Мембършип -а. Явно наистина нещо не правя правилно. Успех на компанията и продължавайте да слушате хубава музика Simple Smile

Извинявай, не нямах теб в предвид имах в предвид други хора, които съвсем наскоро са чули за БТС. И не те упреквам теб или други хора за това ,че са го направили,  а визирах мисленото на Хайб които са поставили такива условия за закупуване на билети и това как това тяхно решение рефлектира върху някои фенове.

# 652
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Това е само едната част от "Нека надуването на цените започне сега". В Ю.К. вече се оплакват и ядосват от хотелските цени в Пусан около датите (12 и 13 юни) на концертите на момчетата. Увеличението е 10 пъти! спрямо редовните цени.

Слушам музика с удоволствие, но в този живот няма кога, къде, как и с кого да отида на концерт на групи като BTS, Stray Kids, Seventeen, Enhypen, Ateez и т.н. Никога не бих и пробвала да купувам билет при начина, по който се извършват продажбите в момента. Сигурно и затова нямам никаква представа за какво служи този мембършип, защо се трупате на присела и това ли е всъщност реалната продажба или после пак се бутате за да купите билет. Какъв му е проблемът на този свят, че не можеш просто да си купиш билет?!!!
Риторичен ми е въпросът.

Хубави чехлички. Joy
Много обичат да се мотаят по чехли.

# 653
Какъв му е проблемът на този свят, че не можеш просто да си купиш билет?!!!
Риторичен ми е въпросът.
За този въпрос трябва да се обърнеш към тези, които допуснаха американците с тези техни „иновативни идеи при продажбата на билети“ да монополизират пазара за продажбата на билети за концерти и други културни събития. И не  се научиха, миналото лято една много известна стара английска група изпи горчивата чаша от това и отмениха почти цялото си турне заради недоволството на техните фенове от високите цени на билетите и това как се продават, но изглежда някои хора заслепени от високи печалби не са си научили урока.  Всъщност същото нещо се наблюдава във всички сектори на икономиката и затова в този момент сме в състояние на повсеместна криза. Ние с колегите/ знаете че работя с хора от цял свят/ и те също като мен се чудят дали да не си купим билети за този тур в знак на протест.
Спомням си колко лесно си купувах билети за културни събития преди да дойдат „Хамериканците“ и нямаше предварителна продажба и нямаше дълго стоене на опашки в точно определен ден и въпреки това пълнехме стадионите. Да не говоря за културата на днешните гледащи концерти. Превърнаха такива събития в ресторанти и докато гледаш и се опитваш да чуеш нещо около теб всички пищят като заклани вместо да слушат и пеят и да получат удоволствие от това, че се забавляват с техни любимци.

# 654
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Благодаря Дани, успокои ме, че повредата не е в моя телевизор.
Надявам се все пак в някакъв момент, в близкото бъдеще, да има осъзнаването, че покупката на билет за концерт на любима група, или друго арт събитие, трябва да е част от удоволствието, а не изпитание на нервите, технологичната грамотност и сървърното натоварване.

П.П. Това, с пищенето, си е за психологически анализ. Joy Имам предвид, че действително докато пищиш, нямаш шансове да чуеш нещо друго освен собствения си глас. Пищенето трябва да се случва после, вкъщи, и във възглавницата. В темата имаме опит в това. Stuck Out Tongue Winking Eye Joy

Последна редакция: чт, 15 яну 2026, 15:27 от profi_1

# 655
  • София
Има си известно удоволствие в това да попищиш малко от кеф.
Имаме любима случка с щерката от концерта на СКЗ в Мадрид, уловена от камерата на телефона й и по-важното от микрофона. Момчетата говорят нещо на корейски, преводачката превежда на испански (аз разбирам около 30%), а в това време някои от тях разголват Феликс. Целият стадион пищи все едно ги колят, даже аз поподвиквам екзалтирано. Щерката, както винаги неразбрала какво става, ме пита "какво казват", аз отговарям "нямам представа, но го събличат" и се чува от нея "А - А -АААААААААААААААААА". Това си пускаме честичко да се посмеем. Simple Smile

# 656
Хъни ,съгласна с теб. Но... има разлика в това да го направиш за малко и да пищиш цял концерт без да спираш.

Така ,надявам се, ще ме извините за моите размисли покрай този тур, но исках да изразя своето мнение. Моля, всички, които по някакъв начин съм ги засегнала с това мое лично мнение, да ми простят. Не е насочено към никого конкретно, освен към компанията майка Хайб.

Да се върнем на новините. Излезе вече инфо как ще се казва новият албум  “ARIRANG”. Всъщност това е корейска народна песен, която съм слушала в безброй варианти.
Цитат
Ариран (아리랑) е обичана корейска народна песен, често считана за неофициален национален химн, известна с простата си, адаптивна мелодия и теми за любовта, раздялата и копнежа, с хиляди регионални вариации и признание от ЮНЕСКО за културното си значение както в Северна, така и в Южна Корея.
Има я и в изпълнение на БТС.

Общи условия

Активация на акаунт