Кей-поп не е просто музика - 5

• 11 977
  • 659
  •   1
Отговори
# 615

Нещо ми стана днес и реших да гледам концертите, на които бях миналата година. Специално за новото попълнение _Mishlence_

Последна редакция: сб, 10 яну 2026, 19:35 от Danifin1

# 616
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Редактирано.
-----------------------------------------------
Всички песни ми харесват Джили, ама най-много ми допадна изявата на СК на 40-те награди Golden Disk=
Ето всички наградени -

Връщам се да чуя и току-що пуснатите от Дани. Grinning

П.П. Много ми харесаха на HENRY и на LIM песните.

--------------------------------------------------

Последна редакция: сб, 10 яну 2026, 20:08 от profi_1

# 617
Хубав кавър 👌, талантливи са момчетата

Но оригинала е another level просто, недостижим 💜

# 618
Благодаря, Ари Hug
Малко остава до пускането на филм-концерта на Джин.

Нещо са се умълчали напоследък. Липсват ми лайв стриймовете им в Уивърс. Особено на единия от тях Laughing.

Още от изпълненията на 40 GDA  Heart Eyes -

# 619
# 620
Дани вече е пуснала всичко ново, което ми излезе днес и харесах. Остава ми само да споделя новината за новия албум на Ateez .06.02.

И още от Голдън диск наградите - ZB1

# 621
Да започнем седмицата с хубаво настроение.
Джили ти разбрали ,че след концерта на P1Harmony ще има after party  на Vauxhall? Аз си взех билет за концерта, но ходенето ми все още е под много голям въпрос. Ако искаш да ходиш трябва да си вземеш билет.

# 622
  • София
_Mishlence_, добре дошла и много благодаря за чудесната новина, с която ще започне седмицата за мен. Мислех, че в този студ днес няма какво да ме накара да се усмихна. Вече тръпна от нетърпение, все едно отново ще ходя на концерта им. И аз преди година и нещо така плахо влязох в групата, а това се оказа най-готината група във форума.

# 623
Хъни Hug, има и други готини групи във форума Laughing.

На състоялата се снощи в Лос Анджелис 83-тата церемония по връчване на наградите „Златен глобус“ имаше забележимо к-поп присъствие.  Kpop Demon Hunters отнесе Best Original Song in a Motion Picture (най-добра оригинална филмова песен) със “Golden”, както и наградата за най-добър анимационен филм (Best Animated Motion Picture). Сред поканените на церемонията e присъствал Джошуа от Севънтийн. А Лиса от Блек Пинк, заедно с Приянка Чопра, връчиха наградата за Най-добър телевизионен актьор на Ноа Уайли за "Пит".

# 624

Песента не е нещо особено, но щом има моята любима порода куч, значи става за едно гледане Wink

Още не е излязла информация за турнето ,но вече са ясни някои спирки от него съдейки по официалните реклами в тези градове . Не съм се и съмнявала ,че Лондон ще присъства  като спирка
📍 Leicester Square, London

Ето и другите подсказки

Shibuya Scramble Crossing
 Ebisu Station, Tokyo
 Myeongdong, Seoul

Последна редакция: пн, 12 яну 2026, 17:22 от Danifin1

# 625
Ау, Дани. Не, не бях видяла за афтър партито. Тамън се чудех трябва ли да се обличам по-концертно някак. Сега съвсем ме хвърли в чуденка, но ми се струва, че ще ми трябва другарче за там. Пиши ми като разбереш дали ще си на концерта, може да пием по нещо преди това.

Леле. Blue е цял филм направо.

За Лондон и BTS не съм се и съмнявала, любопитно ми е кои ще са останалите спирки  Blush

Аз нищо ново не си харесах днес, но ето за феновете на Илит.

И нещичко за феновете на Енхайпен - на японски.

# 626
Добро утро!

В тоя студ съм до огъня 💜

Едно е сигурно, Варна няма да е в списъка на BTS ,за сега поне 😉🙃

# 627
И до Пловдив сигурно няма да отскочат Stuck Out Tongue Winking Eye. Да не говорим за по-малките ни окръжни градове. Joy

Най-харесваната публикация в Instagram от корейска публична личност през 2025 г., с над 17,7 милиона харесвания. Purple Heart

Да видим тази година, при завръщането на групата, как ще ври и кипи в нета.

# 628
Профи,те и да искат да дойдат нямаме нито стадион,нито зала, на плажа освен 😂

# 629
Малка почивка и си чакам новината, разбира се.

Джили ето инфо за партитоhttps://www.eventbrite.co.uk/e/p1harmony-concert-afterparty-tick … 5GIC4w7EtShy7sNrg

Аз ако успея  и да отида на концертът едва ли след това ще имам сили за партито, защото за този ден графика ми е едно голямо предизвикателство.

https://ibighit.com/bts/kor/tour/bts_world_tour/

Лондон две дати- ще са малко, имам някакво съмнение ,че ще добавят допълнителна дата тук Sunglasses

Още не е започнал тура и аз вече започвам да се разочаровам. Сериозно ли за Лондон няма да е на Уембли?! Това си е чиста подигравка с феновете Imp
Тук инфо за пресела https://weverse.io/bts/notice/33091

Последна редакция: вт, 13 яну 2026, 17:49 от Danifin1

Общи условия

Активация на акаунт