Кей-поп не е просто музика - 5

• 12 098
  • 669
  •   1
Отговори
# 660
Добро утро .... и да започнем деня с хубави вампири SunglassesStuck Out Tongue Winking Eye

https://www.youtube.com/playlist?list=OLAK5uy_ny5cdXg9QAvHv3YgH87j6iJFtf4FFfrdE

Последна редакция: пт, 16 яну 2026, 13:30 от Danifin1

# 661
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Готина песен, готин клип. Heart Eyes

Хубавите вампири от днес 16-и до 25-и януари, съвместно с Корейския червен кръст, стартират специална кампания по кръводаряване, като феновете могат да даряват кръв в определени центрове за кръводаряване и в автобуси за кръводаряване и да получават бонус, включващ един комплект фото карти ENHYPEN (7 карти) и шоколадов подарък.
Веднага се намериха охкащи и пъшкащи в нета, че кръводаряването щяло да попречи на това после да висят на опашка за записи на музикални шоута, че можело да припаднат. И анемични били голяма част от тях. Да им имам тъпанарското мислене! Ми да не ходят! И да спрат с диетите и стремежа да са по 40 кила. В БГ за да си кръводарител трябва да тежиш поне 50 кг.

# 662
Проф, като каза тегло се запитах как нашите 7на любимци ще издържат това супер турне с тези тъпи ненормални корейски измислици за стандарт на теглото? Джин говореше колко е било изтощително неговото турне, а то нямаше толкова спирки.  Та представи си 76 представления?

# 663
Стари хора са все пак, удариха трийсетака JoyStuck Out Tongue Winking Eye Тези дни пак имаше интернет скандалчета с разни девойки, които си мислят, че като смениш цифрата директно се мумифицираш и отиваш да си спиш в ковчега.

Проф, извинения, моето момиче, извинения. Hug
Това с кръводаряването е супер идея. Виждаш ли Дани, Хайб може да не им пука за феновете, ама имат пари за маркетинг.

ОМГ, цели 6 вампирски песни. Как ще работя сега?!

# 664
Виждаш ли Дани, Хайб може да не им пука за феновете, ама имат пари за маркетинг.

JoyJoyJoy И точно за това съм бясна. Да продават на краставичар, краставици Sunglasses Те какво си мислят, че и аз не правя същото под диктата на акционерите в името на по-високи печалби? Но... това, че и аз го правя с моите екипи не значи ,че съм съгласна с това......

И сега вече можеш да се озърташ за тез 🧛‍♂️ Аз съм съгласна и да ме ухапят JoyStuck Out Tongue Winking EyeLaughing

# 665
Остави, аз вече се чудя на кой клиент да продам подобна идея, ама пусто нямам вампири в портфолиото. Bowtie

Тази е моята песен от албума на Енхайпен.

Целият албум (английската версия) с всичките му заигравки: https://youtube.com/playlist?list=OLAK5uy_lwdA2clhfryOOZt5qtxVxY … =jWoynV0E0Wfm_HfW

# 666
Остави, аз вече се чудя на кой клиент да продам подобна идея, ама пусто нямам вампири в портфолиото. Bowtie
LaughingLaughing Производствени проблеми, а Laughing Трябва да е достатъчно захаросано, включвай въображението си  и вече имаш опит с азиатската изобретателност все нещо може да ти светне като идея Sweat Smile

# 667
Много сте сладки Joy
Гледам, че като търговки, черпите с пълни шепи от маркетинга на Хайб. Joy

Дани, изохках за прекомерно потенциално изтощаващото турне още като излезе графика. И май са 79 обявените концерти, както и че за Япония и Източна Азия ще има още места и дати, които ще бъдат обявени по-нататък. Т.е. цифрата яко ще надхвърли 80, а продължителността ще отиде поне на година и 2-3 месеца.
А мен реално най-много ме вълнува дали и колко ще ми харесат песните в новия албум. Заявката със заглавието, според прочетеното в нета, е, че албумът ще изразява съчетаването на корейския произход на групата и дълбоко вкоренените чувства на копнеж и любов, и ще носи настроението на Ариранг. Дотук съм харесала всичко тяхно, дано да продължи така.

# 668
Профи и аз много се вълнувам от новия албум ,идея си нямам какво да очаквам
 Имали са лайв сега ,нещо невиждано и нечувано до сега от тях да чакаме, и 360гр сцена не е случайно.
Родителите на Джимин слушали албума и казали - ти вече си пораснал :
You really are growing up now.Don’t worry—you’re already doing more than well enough on your own.”

Последна редакция: пт, 16 яну 2026, 14:05 от araselia

# 669
Ох, ВИ какво ли не направи с тази риза. Joy
А, доколкото разбрах от лайва, в основата на логото е Джунгкук, който си е рисувал тези форми в някакъв момент, докато са били в Щатите. И вие ли така го разбрахте?

Вампирският албум на ENHYPEN ми хареса. Имам предвид това, което е песен в него. Изслушах го целия, в т.ч. със заигравките, и в корейската, и в английската версии. Май наистина най-добра е харесаната от Джили песен, но аз и поне още 3 бих си въртяла с удоволствие.
А момчетата вече изпълниха Knife и в Мюзик Банк - https://www.youtube.com/watch?v=L-ROE-1knQc
Ето и съвсем на живо ENHYPEN 'THE SIN : VANISH' FAN SHOWCASE Live -

Последна редакция: пт, 16 яну 2026, 21:23 от profi_1

Общи условия

Активация на акаунт