КАУФЛАНД - ЛЯТО 2025 - тема 77

• 54 513
  • 723
  •   1
Отговори
# 330
  • Стара Загора
Това така наречено "топено сирене" на Хелиос е отвратително. По-скоро е нещо като крем-желе. Взех го за 1,99 на промоция миналата седмица, но вече ще знам да го отбягвам.
Скрит текст:
И тези топени сиренца на Хелиос са много гадни. По принцип не купуваме такива неща, но искахме нещо за сандвичи, та тези бяха намалени, взехме с вкус на шунка и с вкус на ементал. Сиренцата бяха едни и същи, въобще не бяха с посочените вкусове, самите етикети на всяко сиренце също не бяха съответно с шунка и с ементал. 

# 331
  • София
Мога ли да платя с по-голямо количество монети на касите за самообслжване? Приятел ми каза, че са н направили забележка, че не е позволено, понеже касите започвали да дават грешка...

# 332
Мога ли да платя с по-голямо количество монети на касите за самообслжване? Приятел ми каза, че са н направили забележка, че не е позволено, понеже касите започвали да дават грешка...
Мрънка,  правят забележка. Зависи колко голямо е количеството все пак. Аз последно около 1лев пуснах, но имаше 1/ 5 жълти стотинки.
При всяко пазаруване умишлено ползвам самообслужване на касата и така не задържам монети.

# 333
  • Стара Загора
Нашият опит показва, че при по-голямо количество монети, машините забиват, идват служители, опитват се да ги  оправят, отнема доста време. Понякога са ни казвали, че в момента не приемат определени монети, което не е вярно.

# 334
Аз изхарчих 40 лв на стотинки за 3 покупки,  като имаше всякакви стотинки. НО става бавно и наистина понякога машината забива. Първият път, както си слагах стотинките , изведнъж машината започна да ги връща, като машините ударили джакпот по филмите 😅. Само стоях гледах и си представягх как започват да се изсипват по земята 😅.
Трябва да се слагат бавно и да и се даде време да ги преброи. Единият път служителката ми каза ,че ако е пълна машината ще ми ги върне, забележка не са ми правили,но явно зависи от служителите.

# 335

Едната цена си е нормалната, другата от "нашата" реклама. Heart Eyes
Аз разделих етикетите, актуалният, който се вижда, е този в червен цвят. Wink Жълтият етикет е скрит под него.

Самоцитирам се, за да отразя промяната, която констатирах днес - малко увеличение. За съжаление с всички продукти май правят така.

Взимал съм от този препарат, но някак не ми харесва.
А това с намалението "от нашата реклама" е класика за К. В "лицевата книга" беше пълно с клипчета на потребители за подобни "намаления" - стара цена и нова "намалена", напълно еднакви, но различни етикети, само хартията хабят. Разбира се старият етикет е скрит отдолу, дори не са си направили труда да го приберат, а знаят, че има хора и проверяват, дотолкова се чувстват неуязвими и не им пука. И по време на протестите от март месец от групите за бойкот постоянно качваха хората подобни неща. И то беше и за храни, и за нехранителни стоки, да не каже някой, че е инцидентно или са се объркали. Казваха, че са подавали сигнали навсякъде...реакция НИКАКВА! Тия комисии всичките са за затваряне, ама до една. Хипотетично ако българска верига магазини го направи това същото подвеждане в друга държава(Не че имаме такава или някога ще има), веднага ще бъде глобена с огромни проценти от оборота, че на собствениците да им се дореве, а при последващи подобни нарушение, в черния списък, гонене и осъждане по бързата процедура.  Ама нали сме в Бг, тука всичко е позволено и може да ни се подиграват както искат.

# 336
  • София
Много изписа, а нищо не каза.
Не твърдят, че е намалена, нито има стара и промоционална към момента нова цена.
Казват само, че продават този продукт на тази цена.
Другото са интерпретации и липса на четене с разбиране.

# 337
Здравейте, имате ли мнение за еърфраера на Филипс, колко литра е и лесен ли е за почистване, не видях никакви характеристики освен ватовете. Благодаря !

# 338
3.2 литра е. Само 1300 вата. За мен е слаб.

# 339
  • Mostly in my mind
Точна така, стотинките трябва да се изсипват бавно, за да поеме и да има време да преброи.

# 340
Много изписа, а нищо не каза.
Не твърдят, че е намалена, нито има стара и промоционална към момента нова цена.
Казват само, че продават този продукт на тази цена.
Другото са интерпретации и липса на четене с разбиране.

Колко и как съм изписал, си е моя работа! Не съм ви карал да четете, още по-малко да отговаряте на моя пост.
Доколкото знам, червените етикети са с цените, които клиентите свързват машинално, вече и на подсъзнателно ниво с намаление на цената на дадената стока в съответната седмица или през някаква част от нея, защото магазинът така обозначава намаленията си по принцип.
Вие ако нямате проблем с това, че червен етикет който се асоциира с намаление на нещо, всъщност просто е сложен, за да се купува даденият продукт, без никакъв смисъл и нужда, като клиентът е заблуден за някакво евентуално намаление, си е за ваша сметка. Предполагам нямате проблем и с това, че когато някаква стока в промоция свърши, слагат такава с друг грамаж от същата марка, със съвсем друга цена. Бил съм в страни в Европа, в които има Кауфланд и никъде няма подобна "практика" да се подвеждат клиентите с такива сложени етикети върху редовния. Много хора не четат дали на този червен етикет ще пише проценти/задраскана стара цена, отдолу новата или от нашата реклама, те смятат, че това е продукт с намаление.  Карал съм познати и приятели, които живеят в европейски страни или влизат в К там по някаква причина, да следят, хора живеят из цяла Европа и никъде няма подобно нещо като това тук. Има и много други хора, които го виждат. Подавали са сигнали, казах го. Значи явно вие не сте разбрали смисъла на написаното от мен, а колко сте чели, не знам.
Не съм карал служителите на Кауфланд да слагат такива етикети, които не значат нищо. Това за мен е подвеждане.

# 341
На мен ми пратиха талон за намаление на сладолед, който по принцип зареждат, но точно в седмицата на намалението го нямаше никъде в града.

# 342
Подарявам талон -30%

# 343
  • оттам, откъдето започва България
Такъв ли ще е вече купонът за рожден ден? Thinking

# 344
Такъв ли ще е вече купонът за рожден ден? Thinking
Ще видим. На мен ми изпратиха и за тяхната марка бонбони.

Общи условия

Активация на акаунт