Номинации за най-голяма муня (тема 13)

• 34 608
  • 431
  •   2
Отговори
# 315
Аз имам айфон от 2008 година. Никога не съм го изпускала, удряла, чукала. А бе, сменям само, защото са остарели. Та купувам си XR май беше, червен, най-важното, целия стъклен. Червен е телефона и му се радвам! Решавам, че ще му се радвам така, без калъф. В края на първата седмица телефона пада, “гърбът” му се натрошава и дотам с червения телефон. Имах гаранция, оправиха го, но веднага го “облякох” с otter… оттогава не ме интересува цвета.

# 316
Тази вечер си изгорих пръста, отварям домашната аптечка и се мажа с Дефламол (за изгорено крем), ама нещо ми е странно и реших да проверя - намазала съм се с Диклак (за стававни болки). Двата крема си приличат визуално.

И една малка муня си отглеждам вкъщи. Изчезна четката за зъби на щерката. Търсихме я и така и не я намерихме, купихме нова. Много странно, много странно...

# 317
Тетка, вземи си прозрачен кейс.

# 318
   Абаджиева, ти си пазиш нещата, явно. Аз пък телефоните ги смилам просто, слагам в задния джоб, сядам върху тях, хвърлям ги навсякъде на работа. Абсурд да не са "облечени". Протекторите ми са постоянно спукани. Обаче телефонът остава жив! От години обаче им купувам тюркоазени "легенчета", така наричам защитните калъфи. Така си ги индивидуализирам и знам, че това е моя телефон.
   Същото и за четките за зъби. Всеки в семейството си има цвят и само такъв цвят му се купува. Видя ли синя - моята е.

# 319
Предстои направо нов телефон вече, Лютиче. Този одъртя с непокътнат син гръб Wink

# 320
  • Майничка
Вкъщи дифузерът на нов сешоар се губи още при разопаковането. До година изчезва и плоският накрайник и започваме да си намигаме с реотана. 😄
Моите щерки се къдрят с лента. Като не я намерят - с колан от палто, от хавлия или с две снадени връзки за маратонки.

# 321
МъжО голяма радост, купил си червена кола... само за това говори цяла седмица ( черена, червена, яко червена), докаго не стана време да я вземе и пристигна с едно жълто возило, ама жълто, оправднаието е, че гледал колата отдалеч.
Така последния път кара колата под мой контрол.. платихме, взехме и той признава: Ама да ти кажа колата завива сама надясно, ама музиката била някаква специална.. ей, не знам как оцеля тоя човек.

# 322
  • София
Моя близка така си избра колата - отиде в магазина, каза "Искам червена кола и да й работи радиото!" (това й беше голяма болка с предишното возило). А като й показаха чадъра, сложен на специално място отстрани на шофьорската седалка и вече беше на седмото небе!

# 323
Днес ново 20😀
Отседнали сме в един хотел обаче нещо сменят номерата на стаите. Вчера бяхме настанени в 202, днес ни казаха, че нашата стая става 302. Същата, пак на втори етаж, но и сменят номера. Познайте наобяд, когато искахме да влезем, дали успяхме Joy ММ се върна на рецепция да обясни, че багажът ни е в нашата си стая, а с чиповете се отваря друга

# 324
  • София
Като каза хотел. Голям срам имах, преди години в Сандански. Оказа се, че не се затваря добре вратата на стаята. Аз не бях я заключила. Решавам да се къпя. Съблякох се в стаята обаче, и отивам към банята, виждам някакво малко боклуче на земята и се навеждам, със за*ник към вратата. В това време съседите по стая се прибират, и по грешка влизат в нашата стая, естествено в същото време в което бях надупена. Много се притесниха хората, не ги видях, но то се усети Joy. Разправям на мъжа ми после. Голям смях на мой гръб. Аз му разправям, че ще ми е неудобно като ги видя после. А той умозаключи накрая, че няма разпознат по дупе. Така, че нямало да ме познаят.

# 325
  • Street of Dreams
Днес ново 20😀
Отседнали сме в един хотел обаче нещо сменят номерата на стаите. Вчера бяхме настанени в 202, днес ни казаха, че нашата стая става 302. Същата, пак на втори етаж, но и сменят номера. Познайте наобяд, когато искахме да влезем, дали успяхме Joy ММ се върна на рецепция да обясни, че багажът ни е в нашата си стая, а с чиповете се отваря друга

Това ми напомни на друга мунска ситуация преди няколко месеца. Кацаме с колегата в 1 вечерта, че и в друг град. HR ни е уредила транспорт, пристигаме в нова сграда с апартаменти стил AirBnB, всички букнати за фирмата ни. Всеки от нас беше получил имейл с 4 цифрен код, за да отключи вратата. Колегата влезе, аз съм в дъното на коридора. Задавам кода, вратата започва да пищи с аларма, че е въведен грешен код. След 15-тото пищене вече всички бяха будни и се бяха събрали около мен, всеки пробва някакви хватки да ми отвори вратата - не става. Вече е 4 часа и макар много да се смеем и шегуваме - спи ми се, изнервена съм, няма на кого да звънна по това време. Решавам, че ще си букна първия 5-звезден хотел зад ъгъла за сметка на фирмата, задето са ме подредили така, обаче все пак се сещам, че HR ми е приятелка и не искам нея да я подреждам така. Ще спя на дивана на колежка, к'во толкова. В последния момент питам колегата с какъв код влезе и го въвеждам, вратата се отваря и 10 човека викат в един глас УАУ. Неговият беше 1312, моят - 2505. Кой знае как е станало...

# 326
Аглея 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Водиш личната ми класация , момиче.🤗
Аз по за**** не съм лъсвала досега, но като се знам..

# 327
Това със задника е страхотно, тоест смях се от сърце.
Аз доста често отварям по гащи на куриерите от Амазон  с чаша бира или вино в ръка. Тия дни един звъннал ММ приел поръчката, той малко недовижда вече, но не си признава. Видяло му се моето име. Като видял че е сбъркано яхнал колелото и тръгнал да гони буса. Joy Онзи му викал: "Ама ти сигурен си, там живее една лейди, тя постоянно поръчва" Grinning
Оказа се, че някой пратил на грешен адрес. Оправи се работата.
Моя колежка пък поръчала пердета. Получила съобщение че са на адреса. Излиза и вижда буса, който се отдалечава. Обикаля цялата къща, проверява при съседите. Няма нищо. Тръгва напряко през къщите да го гони, накрая каталясала и  без дъх се прибира в къщи и  мъжът и гордо размаха пратката, ухилен до ушите. Видял буса, когато се прибира от работа и решил да вземе пакета. Joy

Последна редакция: пт, 12 сеп 2025, 03:50 от zavs

# 328
  • Бургас
Полях 3 саксии от цветята си със спрайт!!!

СТрахотни издънки имате, момичета! Simple Smile Усмихнахте ме!

# 329
Същата колежка, която гони буса на Амазон си беше поляла цветята с вряла вода. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт