Номинации за най-голяма муня (тема 13)

• 34 851
  • 433
  •   3
Отговори
# 300
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Преди 30 години се опитах да цедя вряло  олио през пластмаса цедка.
Чудна дупка направих в средата...

# 301
Преди 30 години се опитах да цедя вряло  олио през пластмаса цедка.
Чудна дупка направих в средата...
Този номер и аз съм го правила.

Аз пък вчера отидох да си взема болничния от болницата, където лежах за малко. Даде ми сестрата болничния лист и ми каза да го занеса да му сложат печат на "Информация". Само че аз се замотах да търся лекуващия си лекар и какво? Разбира се - забравих за печата. Тръгнах си от болницата, отидох да пазарувам, прибрах се и по някое време се сетих, че на болничния лист му трябва печат. Айде обратно до болницата като не ми е дошъл умът в главата!

# 302
Има, има сешоари без дифузери. Всички под 18 лв. Само такива съм купувала, това ми е горната психологическа граница за цена на сешоар Simple Smile. Аз даже и не ползвам, детето се оправя някак. Веднъж само фризьорката ме суши с такова нещо, че и някакъв лак пръсна накрая. Божеее... Не мога после да го изреша и разплета това гнездо. Никога повече. Достатъчно съм си "дифузната" по природа.

Изясни ми се вече какво се прави с цедката, но отначало въобще не успях да се сетя. Затова и предложих щипка за салата. Да се ползва като маша, да се навие косата на нея и да духа със сешоара. Обаче нямам тик-ток, да "патентовам" там таз гениална идея Simple Smile.

Последна редакция: ср, 10 сеп 2025, 18:58 от Clotilde

# 303
Няма ли да ви излезе по-евтино да спрете Тик-тока на децата? Simple Smile

# 304
  • Street of Dreams
Ивекс, където 4, та и 5, не е ли? 😆

# 305
Не, не, още не мога да го осмисля , а са всичките пред очите ми. В интерес на истината само първородната ни дъщеря беше планирана, останалите 3 не.

# 306
   Ивекс, да са ти живи и здрави! Обаче, права е Ондин, където четири, там и пет, само слагаш още една лъжица на масата Simple Smile. Е, или поне погледнато отстрани изглежда така. На чужд гръб и пет деца са малко Simple Smile.

В една друга тема се хвалих, че трябваше да стана на 53, та дотолкова да се еманципирам, че сама да си избера компютър и дори да си го поръчам онлайн! Нищо не разбирам, ама ей на, поръчах си. Е, за някои неща ползвах консултация от дъщеря ми, но в крайна сметка избрах друго, не нейното предложение. Та, да ви кажа как ми се подиграва после тя, диването с диване. Питах изкуствения интелект за модела. Като въпросът беше: "Модел ХХХХХ хубав ли е?" Той ми отговори с три страници подробен текст, кое му е хубавото, кое не чак толкова. Нищо особено не разбрах от обясненията, но някак утвърдително звучеше всичко. "Мамо, казва диването, той ако те познаваше малко по-добре, нямаше да си даде толкова зор да пише три страници. Можеше просто да пише: Кло, Земай го, Ша стане!"

# 307
Това ми напомни как си избрах телефон преди няколко месеца. Отиваме в Техномаркет/ полис не знам точно. Гледаме избран модел телефон, но до него друг. Толкова си го харесах, че е лилав Grinning Дойде консултант и ММ му казва, че искаме предварително избрания. Обаче на мен очите ми в лилавия Joy Питах го и се оказа, че е ок като параметри( или каквото там трябва да има един телефон). От лилавия ви пиша сега

# 308
Мен хич ме няма с техниката, на него разчитам.
Него пък хич го няма с обзавеждане , избор на боя и т.н., с това се занимавам аз. Него когато и да го питаш вика все ми е тая.
Днес в магазина пак нямах пари, нито телефон, те си ме знаят момичетата там , магазинът е нещо като нашите нон стопове, та правих 2 курса с двете бебета , че да си платя. Много съм разсеяна напоследък, трябва да взема мерки.

Скоро ще се смеете много с мен. ММ ще е командирован за 2 месеца в Германия. Кака ви ще учи и немски. Данке.🤣🤣🤣

# 309
  • here and now
Купувам билети за ферибота от Кавала. Питат ме каква е колата...
Ами бяла и голяма казах и май ме разбраха, защото повече нищо не ме питаха...

# 310
   Ами, много е важен цвета! Като има лилав телефон, как ще вземеш някакъв скучен Simple Smile.

Моят мъж преди години купуваше една служебна кола. В два цвята щяло да го има модела. Сребристо и тюркоаз. Показа ми ги на снимка. Кой бил по-хубав? Казах, че тюркоазът е по-хубав, разбира се. Познайте какво поръчал и какво дойде... Сребристата. Тюркоаз било странно за служебна кола. Ужасно се ядосах. Защо ме питаш, бе човек? Нито ще я карам, нито ще се возя. Като си си наумил скучния цвят, не питай! Ама вече като знам, че има и по-хубав...
   Иначе аз за коли си имам много конкретен и ясен критерий, кои са хубави и кои не. Хубавите имат огледалце на сенника, на седалката до шофьора. Ако нямат - не са хубави. Едно червило ако не може да си сложи човек, мерси ти за колата.

# 311
Ама има ли коли без такова огледалце? Нашите все са имали, но и през ум не ми е минало това да гледам когато избираме. Голяма съм муня Joy

# 312
И аз се запънах за жълто-зелен телефон. ММ искаше да ми поръча черен. Макак така, викам, гледай какви хубави цветове, пък черен да купим... Та така. Сега си го разпознавам навсякъде и му се радвам.

# 313
Така, така, избрах си телефона в любимия ми син цвят, даже специално ходих до друг офис на А1, където беше наличен. И... Още на първия час му взех калъф и протектор. Толкоз за хубавото синьо.

# 314
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Мъжа ми избра новия ми телефон, като технически параметри.
Аз цвета -жълто и черно.
Стария също, де.

Общи условия

Активация на акаунт