Номинации за най-голяма муня (тема 13)

• 35 821
  • 438
  •   0
Отговори
# 285
  • Майничка
Малко предистория: няколко години имахме драма с гълъби - бяха окупирали съседна тераса и започнаха да навестяват и нашата, с оглед разширяване на жилищната си площ.
От 3 месеца сме с мрежа, съседната тераса също, но явно още съм под стрес.
Днес изплясках 4 перални дотук и докато циркулирах от кухнята към терасата, поне десет пъти чувах ясно дълбоко, приканящо гукане и автоматично крясвах "Къш!", пляскайки с ръце. ММ, който чете навън, чак заподозря, че е персонално към него.
Току-що, влизайки в кухнята, установих, че това ромолящо гукане идва от хладилника. Определено се гаври с мен, гадината!😠

# 286
   gargamela, вчера гледах "Дарма и Грег". Признаваха си двамата разни прегрешения и си прощаваха. "Помниш ли, каза той, гнездото под прозореца ни и ястреба, който отнесе птичетата, които денонощно цвърчаха? Е, нямаше ястреб, аз преместих гнездото." Тя се разплака. "Гнездата не се местят! Така родителите не могат да ги намерят и малките могат да умрат! Как спиш сега!" "О, много по-спокойно. Те бяха под прозореца ни!"

# 287
  • sf
По принцип ставам рано, разхождам кучето, пия кафе. Половин час сутринта пазих тишина, докато се сетих, че сина ми не спа вкъщи. 🙄

# 288
  • Майничка
Donsitа, и ММ до обяд стъпва на пръсти, за да не събуди щерката, а тя в 7.40 още отиде на работа и ни каза "Довиждане".😁

# 289
Запазих си час за масаж и се сетих за предишния път като ходих там:
Чакам във фоайето, идва тайландката и ме кани да вляза. Остави едни чехли пред вратата и аз прилежно си събух обувките и нахлузих чехлите. Напрегнах се, че не са купили по-голям размер. Все пак европейките сме с по-големи крака. Е... оказа се, че нейните лични пантофи съм нахлузила, а в стаята се ходи бос. Срам и позор.

# 290
  • Street of Dreams
Имаме една възрастна двойка приятели, които всяка година ни идват на гости. Всеки път ми носят подарък. Вадят сега една кутия от чантата, красиво опакована с целуфан и панделка, подават ми я с думите "това е нещо, което много искаш, най-накрая разбрахме намека и ти ги взехме" и им светят очите.  Аз започвам да разопаковам, казвам че въобще не се сещам за какво говорят - наистина не се сещам за нещо, което да искам, особено пък МНОГО, че и те да знаят? Докато разопаковам и се чудя, те ми обясняват как няколко пъти съм го постнала във фейсбук (?! Аз влизам там на три месеца веднъж), и те накарали сина си да ми ги поръча от Швейцария чак по Интернет, за да бъде нещо, което наистина искам. Аз вече съвсем нямам търпение да разбера какво толкова искам... Отварям луксозна кутия и какво да видя - мелници за сол и пипер! И то от дърво в червеникав цвят, който нямам никъде в кухнята, направо съм в потрес! А на тях още им светят очите, толкова са доволни и щастливи за мен и внимателно следят реакцията ми. Аз само ЕХАА, но кога съм публикувала това? Мъжът взе да рови в телефона и намери някакъв пост от февруари, където съм отбелязана заедно с още 258 други човека в нещо като реклама на тези неща и дори не съм забелязала.
На всички пожелавам такива приятели, които дебнат за най-малкия знак да ви зарадват... ❤️
Били те и мунчовци.

# 291
   Ондин, много мило, много. Да не са китайци?

# 292
  • София
От 3 години събирам печат и марки от стоте обекта. Успях да си бастисам книжката с над петдесет печата и марки! И на ММ също! Честито на печелившите Heart

# 293
  • Street of Dreams
   Ондин, много мило, много. Да не са китайци?
Германци са, от Дрезден. И на мен след шока много мило ми стана - други години не помня какво са ми носили, но това определено няма да го забравя.

Последна редакция: пн, 08 сеп 2025, 21:56 от OnDiNe_

# 294
  • София

Този път, обаче изпълнението е на малкото Мунче.
Прибирам се от работа и намирам кухненската цедка в странно състояние.
Мунчето  решило да стане къдраво. И за целта измъдрило да къдри косата си със сешоар и... цедка.
Целта е изпълнена, но средството...

# 295
   Интересно как е използвало цедката за къдрене? Не можах да го визуализирам... Кажи да пробва със щипка за салата, по-голям шанс има Simple Smile.

# 296
Изкарах ангелите на мъжът ми. 🤣🤣🤣🤣 За протокола имаме 4 деца и това ни е горницата.
Моя много близка приятелка беше у нас, притеснена, първо дете, направи тест, че да видя и аз нагледно. Няма спор, положителен. Тръгна си тя, бебето се размрънка, прибира се мъжът ми и в нашата баня по едно време крещи все едно го колят и ме вика. Търча аз и в главата ми инфаркт, инсулт и каквото се сетите. Влизам той седнал на трона с гащи и държи в ръка теста (нейният) и вика: Това не може да е истина , нали? Леле , вика ние цял катун, какво да правим ще си го гледаме, ама вече гледам как му излиза бяла коса.🤣🤣🤣
Казвам му, че не е мой , обяснявам, стана цукна ме по челото и отиде да си сипе нещо твърдо за пиене с думите , че ще го довърша някой ден.🤣🤣🤣🤣🤣

# 297
  • Sofia
   Интересно как е използвало цедката за къдрене? Не можах да го визуализирам... Кажи да пробва със щипка за салата, по-голям шанс има Simple Smile.
Леко влажна коса се слага в метална цедка и се суши така косата.

# 298
  • София
То има ли още сешуари, които да нямат дифузери?

# 299
Да, нашият няма. Ама не ми и трябва.
+1 за металната цедка. Ще издържи всякакви мунщини Grinning

Общи условия

Активация на акаунт