Номинации за най-голяма муня (тема 13)

• 59 180
  • 735
  •   2
Отговори
# 630
Кубратова,
Скрит текст:
ще пробвам, мерси. Така или иначе съм в търсене на хубаво телешко, че нещо желязото бяга от мен

# 631
  • София
Кубратова,
Скрит текст:
ще пробвам, мерси. Така или иначе съм в търсене на хубаво телешко, че нещо желязото бяга от мен
Оффтопик: да не би да пиеш метформин?

# 632
Само с хранне при мен не стана повишаването на хемоглобина. Гинеколог ми предписа това и с него вдигнах стойностите за месец.
И за да не off topic - забравих си днес багажа в шкафчето на хипермаркета, от който редовно пазарувам. Добре, че живеем на две крачки. Който му е къс акълът, ходи два пъти до магазина.

# 633
Колко пъти съм забравяла неща в кварталния супер. Даже са нощували там.

# 634
  • Варна
Ами СМ може да е
 1.Съдомиялна
 2.Сушилна Машина

3.Социални Мрежи, както и
4.Собствен Мъж/Мухльо

# 635
Кубратова,
Скрит текст:
Не, от 20 години желязото е първото, което пия от аптеката.

# 636
Кубратова,
Скрит текст:
Не съм аз с желязото, моето не съм го мерила сигурно има - няма сто години Simple Smile

# 637
Моля да ме извините,за нахлуването...но сън не ме хваща,трябва да се " похваля"...
Преди месец,бяхме с ММ в Ловеч,на среща ,съвипускници.Обичат да се организират в различни градове.Докато разпускаме в един бар,чичко Гугъл (както е известно,той знае всичко) ми пусна реклама на театрална постановка,на ловешкия театър,с любим мой актьор.Прибрахме се,и аз бързам,посред нощ,накарах ММ да купи билети,през Gr@bo,откъдето вървеше рекламата.Речено сторено.Заспах доволна,и зачаках заветната дата...и тя настъпи,спретнахме се,потеглихме(не сме от Ловеч,пътувахме специално  за постановката)
За наша изненада,вратите на театъра бяха затворени ..тъмно и студено,съгледахме афиш...с друга дата.Силно възмутена,бълваща змии и гущери,че никой не ни е предупредил ,потеглихме към един любим ресторант,поне да хапнем...
В ресторанта попаднахме на юбилейно тържество,което беше истински спектакъл и прерастна в страхотен купон...
Почти забравихме за недоразумението с театралната постановка...
Докато не се прибрахме и аз не потърсих форма за контакт,с платформата продала ни билетите ..
И какво открих...с голям шрифт "Ловешки театър",с почти нечетни шрифт...билетите са за "Сълза и смях"...където ловешкия театър ще гостува....
Такива чудо,даже не съм и сънувала....
Хубавото е ,че при нас празно няма,имахме страхотна вечер...а и се борим за приза"муня на годината"..
Останете си със здраве...

# 638
Днес какви ги свърших ... като съм тръгвала за работа машинално съм заключила отвън с ключа на детето. А той вътре вкъщи, ще тръгва за училище. Добре, че е момче и много пъти слизал от терасата, на гаража и съответно на двора. Та сега е спазил същата процедура. Joy Божкеее. Та, той ми се обади да ми каже какви съм ги свършила. Добре, че не ми сe кара. Joy А аз - бях в блажено неведение. Joy

# 639
Не си сама.
Като излизаме от вкъщи заключваме хола и кухнята, защото кучето си отваря вратите. Една вечер излизам с кучето и по инерция съм врътнала ключа на хола, а ММ и детето вътре.
А заради разни ситуации със заключване на входната врата новата си я поръчахме с врътка отвътре.

# 640
Видях наскоро смарт ключалка. Ей такава е за мен. Защото аз веднъж затворих входната врата, че и вратата на верандата затворих преди това за по-сигурно и мъжа ми остана навън, без телефон и ключове. А излезе, за да ме пусне, понеже колите ни са една зад друга и неговата беше отпред. Grinning

# 641
  • Street of Dreams
Днес какви ги свърших ... като съм тръгвала за работа машинално съм заключила отвън с ключа на детето. А той вътре вкъщи, ще тръгва за училище. Добре, че е момче и много пъти слизал от терасата, на гаража и съответно на двора. Та сега е спазил същата процедура. Joy Божкеее. Та, той ми се обади да ми каже какви съм ги свършила. Добре, че не ми сe кара. Joy А аз - бях в блажено неведение. Joy
Доказателство, че мунщината прави не само самите муни гъвкави и изобретателни, но и техните деца. Като го питат дали е тренирал паркур в последните 10 години, той ще каже - а не, мама е муня.

# 642

добро ти е детето
моите нямаше да идат на училище с извинение - наште ме заключиха, не можах да изляза

# 643
Имам същата случка с мъжа ми, само че ние сме на 5 етаж, няма как да сляза Grinning. Та излизаме ние вечерта с мъжа ми и детето, тогава още 1  по магазините. Свикнала съм като излизаме заедно да не мисля за ключовете ми. Съответно той отключва и заключва с неговите ключове. И така моите останали в колата същата вечер, аз ги виждам и не обръщам внимание. Сутринта той отива на работа и закарва детето на детска градина, отключва и заключва. Тръгвам аз на работа по-късно, няма ключ. Светва ми, че съм ги видяла в колата , ама как да се добера до нея. Излизам на терасата и привиквам първия човек на улицата, с викане , с жестове се приближи. Какво ли си мисли човека, тая лудата .... Все пак му обясних, отиде до колата , добре че ключа хвана отдалече и отключи , намери човека ключовете , качва се. Отваря ми изсипвам му хиляди благодарности, че ме е спасил мъжа ми да не ме нахока по телефона безброй пъти и да псува, че ще се връща Joy . Тиквам му в ръцете една кутия бонбони за благодарност, той не ще, настоятелна му казвам от какво ме е спасил и приема. Пускам го по ансансьора и си тръгва. Та така.

Последна редакция: вт, 25 ное 2025, 05:04 от Stih4eto

# 644
И аз имам такава случка. Вратата беше ( подчертавам беше, защото след този случай вече не е) с топка отвътре. Само че аз излизах навън с бебето с детската количка, натоварена и с чанти. Вкъщи нямаше никого и докато се наглася количка, дете, чанти и аз, съм забравила да извадя ключа от вътрешната страна на вратата и я изтървах. Тя се хлопна и ето ти ситуация...
Имаше обаче две добри новини: това, че невръстното ми дете не остана само затворено вътре, и това, че баща ми работеше наблизо и организира по възможно най-бързия начин намесата на ключар, който ...естествено че разби вратата и сложи нов патрон. И понеже и още по-преди съм изпадала в подобна ситуация, казах категорично новата брава да е нормална - никакви топки и пр. Е, сега от време на време се оказва, че спим на открити врати, дето се вика, като влезем тримата, аз отключа и понеса чантите с багажа, а моемъжието реши, че след като аз съм отключила и значи аз ще заключа. Ето, онзи ден гледам някаква кримка и чак тогава се усетих, че преди има-няма 5 часа не съм заключила вратата. Добре, че поне входната врата се заключва, че иначе не знам.

Общи условия

Активация на акаунт