Номинации за най-голяма муня (тема 13)

• 59 972
  • 735
  •   1
Отговори
# 645
Май много от нас имат подобни случки. Преди има - няма 6-7 месеца, аз съм в 3ти триместър от бременността. Рискова бременност, от всяка точка на София, смятам разстоянието до най-близките болници с поне 2ро ниво неонатология. Абе, на полусъединител съм нон стоп. Бременната ми глава забравя ключовете за вкъщи в колата. Мъжът ми отива на работа, аз съм заключена горе. Ще ходя по едно време до магазина, да, ама не. Секунда преди да изпадна в паника, пиша на мъжа ми, какво се е случило. Огледах се и аз в междублоковото да привикам някой човек, няма. Мъжът ми усети, че работата бие на откачане и се върна да ми отвори. Междувременно аз бях разглобила бравата отчасти (разбирайте дръжките на вратите от 2те страни бяха на пода), но вратата естествено не се отвори Grinning
Бях спасена, миг преди да почна да връзвам чаршафи един за друг, като по анимациите.

# 646
  • София
Ние пък бяхме заключили по невнимание кучето една мразовита януарска нощ навън на терасата. А то беше такова добро куче, и кротко си седя няколко часа, докато най-сетне започна да скимти жално. Винаги ще се чувствам виновна заради тази идиотщина, дано не ни се сърди (отдавна премина отвъд, миличката Heart)...

# 647
Майка ми така заключила баща ми на терасата една зима. Тропал, викал  ама жената си легнала. От терасата се влиза в пералното и решил да направи последен опит преди да се зарови в мръсното пране да спи и тя взела, че отворила. На косъм.

# 648
Аз съм описвала в темата подобна случка с ММ. Заключен с цигара и кафе на терасата, а аз бях тръгнала по изследвания. За малко да се о@ка.

# 649
  • София
Вас не ви е заключвала котката на терасата.

# 650
Няколко пресни  мунщини:
1.Излизам от стаята и нося разни неща: чаша, една дреха, телефон... Изтървам дрехата и се навеждам да я взема. При надигането си заплитам косата в дръжката на вратата ( това не е за първи път). Опитвам да се освободя и въртя глава,  но не се сещам да си освободя ръцете. Joy Вече щях да викам ММ за помощ, когато загрях, че имам ръце. Дръжките на вратите, често ме нападат.  
2. На работа съм пих кафе и ще си мия чашата. Стискам верото, но не пуска. Викам си "Чакай да го обърна, може нещо да е задушено или пък има допълнителна капачка. Обръщам го, навеждам се и стискам. Залп от въздух смесен с дребни пръски веро избухва в лицето ми. Още ме смъдят очите. Joy
3.С главен герой ММ. Joy Неделя сутрин. Около 7 и 15. Взе ме от работа и спира пред къщата. Навсякъде наоколо е тъмно,  всичко живо спи.  Слизаме и той се сеща че забравил да вземе нещо. Присяга се от моята страна уж за по-бързо и.... Пада в колата, с падането, някак си натиска клаксона. Това се чуваше поне 20 секунди, докато се осъзнаем. Той даже се беше и позаклещил.

Последна редакция: вт, 25 ное 2025, 06:19 от zavs

# 651
Аз съм заключвала колежка в тоалетната без да искам.
Работехме преди доста години в една сграда с много офиси и тоалетни на всеки етаж. За да не ни ползват тоалетната на етажа Сульо и Пульо, си имахме ключ и всяка сутрин я отключвахме, а на тръгване я заключвахме. И аз приключвам работния ден, минавам през WC и удрям ключа. А тя да била вътре без да знам. Изпаднала в паника и започнала да думка, та добре, че минавал един колега през етажа, та я чул и ѝ отключил. Беше ми много ядосана милата и с право. За малко по невнимание да я оставя да нощува в тоалетната...

# 652
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Ние нямахме топка на вратата дълго време, ММ я кърти два пъти Grinning , но сега имаме пак, дано да не забравим ПАК ключ в ключалката отвътре Grinning

# 653
  • София
Ние си сложихме патрон с врътка вместо ключ отвътре. Беше мъка преди, когато беше с ключ. Кой го завъртял, кой - не. Ту можеш да отключиш отвън, ту не можеш. За да заключиш отвън, трябва да изтеглиш ключа отвътре - колко пъти затваряш отвън, опитваш се да вкараш ключа - не става! Връщаш се, изтегляш ключа отвътре, излизаш пак, мушваш ключа отвън, онзи отвътре изпада. Айде наново цялата операция... Естествено когато най-много бързаш, най-често стават сакатлъци.
Та сега - отвътре е с врътка. Родих се.

# 654
Аз съм заключвала колежка в тоалетната без да искам.
Работехме преди доста години в една сграда с много офиси и тоалетни на всеки етаж. За да не ни ползват тоалетната на етажа Сульо и Пульо, си имахме ключ и всяка сутрин я отключвахме, а на тръгване я заключвахме. И аз приключвам работния ден, минавам през WC и удрям ключа. А тя да била вътре без да знам. Изпаднала в паника и започнала да думка, та добре, че минавал един колега през етажа, та я чул и ѝ отключил. Беше ми много ядосана милата и с право. За малко по невнимание да я оставя да нощува в тоалетната...
В тоалетна по-бих приела, но аз се заключих в хладилна стая на -28 градуса. Около мен само епруветки с тъкани за изследване…. Това в петък следобяд!
Оказа се, че врата се херметизира за около 5 минути (на ми се стори часове!). После се отвори, но вече бях приела, че ще подскачам три дни, докато ме открият, ако искам да оживея!

Имаме електронна ключалка. С код. С ключ не се занимавам от поне едно десет години!  Удобно е…

# 655
  • София
Момичета, и момче поне едно има 😅, тъй като ви чувствам близки, искам да ви почерпя макар и виртуално, днес моя син става на 1 година 😃
P. S. Съжалявам за спама Blush
Скрит текст:

# 656
Да Ви е живо и здраво,малкото момченце!Само безгрижни детски дни,и много радост в очите на мама ,пожелавам!

# 657
Жив и здрав да е малкият ти рожденик, Аглея!
Щастливи да сте много!

# 658
  • София
От всичко хубаво - по много на малкия юнак!

Последна редакция: ср, 26 ное 2025, 16:09 от Raya

# 659
  • някъде другаде
Честит рожден ден на малкия юнак. Желая му здраве , щастие и безгрижни дни.

Общи условия

Активация на акаунт