Номинации за най-голяма муня (тема 13)

• 47 344
  • 586
  •   5
Отговори
# 30
  • София
Моята се казва Райна. Добре, че дъщерята я превъзпита, че аз изобщо не мога да се разбера с робота. Включва се когато си иска, ходи където си иска - все в един ъгъл с кабели...
Твоята Райна е готова за депутат.
Преди 30 години в Ку-ку новините имаше такава "новина":
В шаха ще бъде добавена нова фигура-тя ще казва "депутат":
той ще ходи където си иска и ще взема каквото си иска от... шахматната дъска

Последна редакция: чт, 31 юли 2025, 22:38 от lite16

# 31
Това е моята тема 😂 Най-прясната ми издънка е от преди два дни. Изгубих ябълка, цяла ябълка. Бях купила диня и две ябълки, бяха в една торба. Моментът с ваденето от торбата ми се губи, а после гледам само една ябълка. Не съм я изяла, ММ беше на работа. Търсих из къщи да не се е търкулнала, ми не е. Може и в автобуса да е паднала, не е важно, прежалих я 😁 Но ми е смешно как човек може да загуби цяла ябълка без да разбере 🤷
Боже, аз цяла румба изгубих, ти ябълка!
Намерих я румбата! Пъхнала се под кошовете за пране в килера на спалнята и се закрепостила с един конец от килима. Той се въртял и така захванал колелото, че го освободих с ножица!

# 32
Много се смях с Хигинс.
Аз се чувствам муня, защото не мога да оставя робота да прахосмуче на тъмно. В смисъл да изгася лампата и да го затворя да чисти в тъмната стая. Някак ми става жал за него, все едно е живо същество. С други уреди нямам такъв проблем, може би защото не се движат.

# 33
А, те като решат да се замотват и блъскат, са по-големи муни и от нас, светлината не ги спасява Joy Но когато си обикалят и засичат нормално, не им трябва. Виж, ако и вие ходите насам-натам докото чисти... Добре правиш че оставяш светнато Grinning

# 34
Много се смях с Хигинс.
Аз се чувствам муня, защото не мога да оставя робота да прахосмуче на тъмно. В смисъл да изгася лампата и да го затворя да чисти в тъмната стая. Някак ми става жал за него, все едно е живо същество. С други уреди нямам такъв проблем, може би защото не се движат.
Според инструкциите на моята Alebassi, трябва да и светвам лампите. Примерно, в банята оставям да свети заради нея.
Друг път ще разкрия тайната на името ѝ, но тези, които обичат пъзели може и да се досетят.
Иначе и басейна има прахосмукачка. Той пък е Себастиян. От Малката Русалка. Неведнъж съм предизвиквала недоразумения, като го спомена. Хората си мислят, че имаме pool boy. Умираме от смях, когато поясня, че е прахосмукачка-робот.

# 35
  • София
Аз си изхвърлих държача за капсули за кафемашината. Ако имам късмет новият ще дойде след три седмици.

# 36
Както винаги, почти не се налага да пиша в темата, поради сходни мунщини. Joy ( аз съм професионален "изхвърляч" на важни предмети в коша за боклук)
Аз успях успешно да си дойда в България със само 2  изпълнения. Едното е нещо което винаги правя, отново влязох в мъжката тоалетна и се чудех какво правят тия мъже вътре и защо така бързо се закопчават. Joy
Другото в самолета. Някак си съм оставила бутилка с вода в задния джоб на дънките. Joy
Сядам, закопчавам колана. Доволна, че въпреки всичките проблеми съм успяла с всичко. И чувам глас зад мен. "Извинете но от вас тече вода" Водата се отворила и тече по краката на жената зад мен. Извиних се и в стремежа си да я успокоя казвам " Поне,  със сигурност е вода".
Жената до мен за да разведри обстановката  казва:
 " Ще ни върви по вода" и се прекръства 3 пъти.
Joy
В къщи ММ прави ремонти и взел нов полилей за хола. Не знам какво правя но в този голям хол, аз избирам вече няколко пъти да застана точно там да вдигам ръце, да си събличам блуза   и г. н. Вече няколко пъти здраво го разлюлях.

# 37
  • Карлово
Поне си и измила краката.LaughingLaughingLaughing

# 38
Аз нали вчера писах как се връщах вкъщи за чадър, пък той в раницата с лаптопа на гърба ми. Е, вчера си тръгнах от офиса и забравих да си взема чадъра, добре че не валя.
Освен това от три седмици издирвам един колан вкъщи и не мога и не мога да го намеря. Вчера най-накрая си поръчах нов, който ще дойде след няколко дни и очаквам като пристигне новият колан, да намеря и стария.

# 39
Вчера една приятелка ходи да си купи дистанционно че да може да си включи климатика... Съвсем сериозно очаквам до ден-два да каже че е намерила старото Grinning
Няколко дни го търси преди да се предаде, де. В 60 квадрата апартаментче, да не помислите че в замък с няколко крила Joy

# 40
Вчера една приятелка ходи да си купи дистанционно че да може да си включи климатика... Съвсем сериозно очаквам до ден-два да каже че е намерила старото Grinning
Няколко дни го търси преди да се предаде, де. В 60 квадрата апартаментче, да не помислите че в замък с няколко крила Joy
Да погледне в диван, фотьойл. Нашето го намерихме в гънките на фотьойла, след като си бяхме купили ново.

# 41
Твърди че е търсила навсякъде. Климатикът беше повреден и известно време не е ползван, та не е примерно до вчера да са подмятали дистанционното и да се е завряло в дивана. Прибрала го някъде... Мда, всички го знаем това прибиране на нещо че да не се загуби - да го загубиш не можеш, но и да го намериш не можеш Joy

# 42
  • Sofia
И аз наскоро прерових всичко и навсякъде за същото/бях го скрила от внучето,че искаше да играе с него/,решена бях да купя ново…мъжът ми от раз го откри,а аз там няколко пъти рових 🤔

# 43
  • някъде другаде
Миналата година си сложих на масата покривка с плодове. Внучката видя диня и поиска , за това късно есента я прибрах. Е вече я търся два месеца и няма намиране.

Последна редакция: пт, 01 авг 2025, 14:22 от *Тони*

# 44
Бързах преди обед да стигна спешно в съседен град и преди да тръгна събирам важни документи, които са ми необходими за там. Върнах се един, два пъти от колата до вкъщи, понеже все се сещам, че още нещо липсва. Накрая уж съм взела всичко, гледам часовника и хвърча към колата. Стигам до нея и си викам 'къде ми е телефона?!". Ровя в чантата тип торба - няма телефон. Хайде пак спринт до вкъщи, въртя се, гледам, няма го никъде по местата, на които обичайно го оставям. Решавам да тръгна без телефон, защото закъснявам и стигам до колата супер изнервена. Виждам, че го държа в ръката си заедно с ключа на колата и под калъфа за документи.
Когато бързам съм тотално блокирала. Joy

Общи условия

Активация на акаунт