Номинации за най-голяма муня (тема 13)

• 34 525
  • 431
  •   1
Отговори
# 330
Редовно поливам едно изкуствено цвете, много старателно.

# 331
Полях 3 саксии от цветята си със спрайт!!!

Подхранила си ги, аз редовно поливам цветята с остатъци от лимонада, фанта и други безалкохолни. От захарта растат като луди.

# 332
Майка ми преди време поля мушкатата с домашна ракия в бутилка от кока кола 2 л, уж предведливо скрита в мокрото от баща ми. Че като ги поляла, след това доляла вода в бутилката Simple Smile

# 333
  • София
Следвам една арабко-американка във фейса. Дизайнерка, ала бала. Та тя като слага цветя във ваза, понякога точно Спрайт налива във водата.

# 334
  • Майничка
Преди 100 години, като подготве, живях една година на общежитие. В коридора имахме фикус, точно до занималнята на ношия клас. Този дзвер колко загорели сухи супи е изял, колко пъти са го "кръщавали" момчетата, че тоалетните на етажа бяха дамски, а разни чайове, нес кафета дори не ги броя! Тлъстееше и зеленееше като невидял.
Само 5 години по-късно ми се случи да го видя - ошмулен, залинял. Ама така е, като са го оставили на гòла вода.

# 335
Или най-накрая някой е уцелил нещо да му сипе дето да го мори Joy

# 336
  • Майничка
Прясна-прясна: наблизо, в едно бивше офисче, направиха бокс нау. Миналата седмица минах оттам, видях витрината, фиксирах клавиатурка до вратата и реших да пробвам. Поръчах си нещо, пристигна в петък, срок на вземане - днес до 9:01.
Вчера не успях, та сутринта, още преди кафето, реших да прескоча набързо. Отварям вратата, клавиатурката писука подканящо, набирам шестцифрения код - греда още на четвъртата цифра. Повтарям, пак греда. Натискам отдолу за изчистване - не се изчиства, продължава да писука. При вглеждане, забелязвам, че от шестте налични точки, четири светят. Решавам, че или аз, или някой преди мен е прецакал клавиатурата, започвам да се оглеждам за телефон за повреди ... и виждам централно солидна, метална клавиатура, с надпис "Въведете кода си тук".
Та някъде сигурно има запис как полузаспала лелка се мъчи да препрограмира клавиатурата за СОТ.😶

# 337
   Преди кафето не трябва да се прави нищо. Прибирала съм се вкъщи с кошницата от кварталния минимаркет.

# 338
gargamela, ти изби рибата 😆

# 339
Е аз съм бъркала BoxNow със SameDay. Усетих се, че нещо не е наред, като видях, че на клавиатурата липсват букви, а в PIN-a има. Добре, че са наблизо едно до друго. Та вече на вярното място, ошашавена щях да си забравя третия чифт обувки - помислих, че не са го доставили. Добре, че погледнах по-добре в голямата клетка, стоеше кротко навътре в отделен плик.

# 340
  • Street of Dreams
   Преди кафето не трябва да се прави нищо. Прибирала съм се вкъщи с кошницата от кварталния минимаркет.
Това и аз съм го правила!

# 341
Добре де,не ви ли гледаха странно и въпросително минувачите по улиците?! LaughingJoy

# 342
В чужбина на никой не му пука. И по пижама съм ходила за цигари - нулев интерес.
В Европа имам наблюдения за някои държави само.
Нямам мунски изцепки скоро и това ме притеснява.🤣

# 343
   Те, минувачите може и да са гледали, но аз не съм била достатъчно събудена тогава да ги гледам тях. Само веднъж се случи. Моят мъж тогава ми вкара допълнителен стрес. Оставих кошницата у нас, а той се сетил откъде може да е и я върнал. Като се прибрах, я нямаше и почнах да се чудя дали въобще се е случило това или съм го сънувала. Направо се притесних за менталното си здраве. Иначе ги помолил да не ми слагат още снимката на таблото с опасните крадци. Ако повторя, тогава вече да я слагат.

# 344
  • Street of Dreams
Добре де,не ви ли гледаха странно и въпросително минувачите по улиците?! LaughingJoy
Ми...аз съм си интровертна Муня и хич не гледам как ме гледат минувачите по улиците. Отделно че е в чужбина и е съвсем възможно никого да не съм впечатлила. Ивекс е права. Тази кошница ми се размотаваше една година из кухнята, защото все забравях да я върна.

Общи условия

Активация на акаунт