Номинации за най-голяма муня (тема 13)

• 59 184
  • 735
  •   3
Отговори
# 615
Идея за такива непотопяеми ъъъъ...кораби. Може водата да не е много, но се изсипва от  максимално високо, заради височината на водния стълб. Да има някаква полза от ученото по физика.
На мен ми е ясно защо. Въпросът беше "как", в чужд дом, в който не мога да започна да оправям налягането на казанчето и както вече разказах, издирвах легени, за да плисна точно със сила от горе.

# 616
Това с щолена ме подсети за една моя мунщина. Трябва да излизам и си търся портмонето. Никъде го няма. Сетих се, че преди час съм ходила до магазина, извадих нещата и го видях. Пак го търся. Няма го. Накрая погледнах в хладилника и го видях в една чантичка с домати, прибрани в долното чекмедже за зеленчуци.😶‍🌫️

# 617
  • София
Отново в темата - отивам днес на свиждане в болницата на мой близък, обещах да му занеса някои неща, а и да взема едни изследнания. На входа трябва да обуя калцуни - оставям телефона и торбата на един шкаф, обувам се, взимам торбата отивам към стаята.   След малко отивам до стаята на сестрите за изследвания и си търся телефона за да ги снимам, но уви - телефона го няма. Сестрата ми казва, че са намерили един телефон и тяхна колежка е тръгнала към стаите да пита, чий е. Хуквам обратно към стаите и виждам една жена, която държи протегната ръка с телефон. Хвърлям се към нея и заявявам "Това е моят телефон, благодаря" и съм готова да го взема. При което жената подскача ужасена и отговаря, че това си е нейния телефон, как така ще ми го даде. В този момент се отваря врата и излиза друга жена, която поглежда и казва много мило: "Спокойно, ето го вашия телефон, успокойте се инфаркт ще получите" Как ли съм изглеждала?!
За мое оправдание, знаете какво е да загубиш телефон No Mouth

# 618
Веднага щях да и кажа, че ако получа инфаркт,ще съм на правилното място.
Ние днес сме двойка муни.
Пак с тая печка. Joy ММ пържи филии и какво е намалял котлона на най-ниската степен, не го знам, но не го беше спрял до края. Аз пък точно там посягам да взема нещо и почти си подпалвам ръкава. Joy
Днес излиза и ми вика, след 1 час спри яденето. Понеже знае че съм муня, след 1 час ми пише " спри яденето". Отивам, той не го е пускал. Аз уж го пускам. Прибира се той и... Да, и двамата ни сме го пуснали.

# 619
  • Fairbanks, Alaska
Добре се посмях с този "кораб".
Това ме подсеща за 1 филм, в който героинята извади кораба, понеже не намери друг изход. Joy
Кой е този филм?

# 620
Добре се посмях с този "кораб".
Това ме подсеща за 1 филм, в който героинята извади кораба, понеже не намери друг изход. Joy
Кой е този филм?
Не се сещам. Joy Мъчих се да го търся.
Но съм гледала подобна сцена на 911 сериала.

# 621
И аз тука да ни изложа семейно
Детето си купи безжична мишка.
Вади я от кутията, аз изхвърлям опаковката. Вече ще я свързваме, няма USB. Питам детето имало ли е в кутията, казва нямаше. Естествено извадих от коша, кутията да проверя - няма. Предположихме че го е изпуснала в колата (usb-то), защото първо там отваря мишката. Ходи до колата, вика - няма.
Пита ме детето какво да я прави тази мишка, викам хвърляй я и тя вика поне батерията да си приберем, дава ми да отворя капака и аз съзрявам там usb-то в една ниша си стои. 🤭

# 622
И така, муни,
Миналата седмица имаше черен петък във ВМФ. Имах допълнителна отстъпка. Буквално се нагрухтях.
Плячката пристигна заедно с още един пакет. Докато се суетя да плащам, оставих за удобство пакетите един върху друг върху кофата за боклук. Използвах преглед за горния и изтичах вкъщи детето да мери дреха от пакета преди училище. ВМФ кашона мъжът ми го намери преди малко самотен и нещастен върху кофата.
П.п. Оф. Поръчала съм различен тиган от тоя дето исках.

Последна редакция: пт, 21 ное 2025, 13:13 от Spensa

# 623
Кажи, че кашонът е намерен пълен, щото с тези цени, дори и намалени...Simple Smile

# 624
Да, непокътнат е:), леко мокър, но неразпечатан.
Ама съм спала и при поръчката явно. Както писах, единият от тиганите ( реално, заради който поръчах) е различен Simple Smile) от това, което си мислех.
Кажи, че кашонът е намерен пълен, щото с тези цени, дори и намалени...Simple Smile

# 625
Е, дай сега да видим и тигана, че съвсем любопитно стана Simple Smile (може и в темата за съдовете или тук в скрит текст, знам ли...)
От мен един пресен съвет по пресен повод - не си слагайте покривките за пране в СМ! Навреме видях, че нещо не пасва в чекмеджето и го зае цялото, ама можеше и да е късно Simple Smile

# 626
Какво е CM?
Ето това дойде.
Скрит текст:
Аз си мислех, че съм поръчала без покритие. 

# 627
А ВМФ какво е?

# 628
  • Варна
СМ, предполагам, е съдомилна машина в този случай.
ВМФ са  марка съдове за готвене, WMF .

# 629
Пеева, благодаря, че си ме отменила и по двата въпроса Yellow Heart
Скрит текст:
В този тиган/тава ястието (каквото и да е) става с вкус почти като от керамичен гювеч при бавно готвене, направи си в него оссо буко, няма да сгрешиш.

Общи условия

Активация на акаунт