Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 73

• 16 611
  • 147
  •   2
Отговори
# 45
  • Mediterraneo
Аз напоследък съм на тема цветни спирали, преди не исках дори да пробвам. Последно си взех синя и зелена на Gosh, абсолютно страхотни са. На Мейбълин лилава и бордо правят миглите супер, но цвят никакъв. С една поръчка ми пратиха малка кафява спирала на Есенс, бива, но ми се искаше повече цвят и там. С кафеви очи съм.

# 46
Дам, слагам обаче аз наблягам на сенки, молив, но не съм много по цветните. Кафява спирала по-скоро за ежедневие.
Обичам да експериментирам със сенки😀
Но най-малко съм ползвала син цвят, така и не мога да се възприема с него. Нещо тюркоазено по-може.
Даже на фотосесията на бременни облякох и една синя рокля с идеята да видим просто като цвят как е, ми не е моето.
Но мастилено синьо тъмно е топ✌

# 47
Аз пробвала съм от цветните само кафява, бургунди и с брокат. От всичко това редовно ползвам само кафявата - просто за всеки ден, когато нямам сериозен грим. Бургунди е окей, но все пак не е съвсем моето - стигна ми само да се позабавлявам. Спиралата с брокат не ми допадна - при определена светлина блести интересно, но когато се гледам в огледалото, изглежда сякаш миглите изобщо не са боядисани.
Очите ми са кехлибарени на цвят.

# 48
Коя е тази с брокаг? Черна ли е?

# 49
# 50
  • Свети Влас
Азара, лилавата изобщо не се вижда на очите ви, нежна е, но на вас според мен ще ви отива нещо бордо или кафяво.

# 51

А, извинявай 🤪 Не е черна, а изцяло блестяща. Казах, че е черна, защото я нанасях върху обикновена спирала.

# 52
Зависи от светлината с лилавата, но и не е някаква много биеща на очи. Вътре вкъщи например трудно се вижда.
😄

# 53
  • Mediterraneo
И навън толкова се вижда, нито лилавата, нито бургунди дават някакъв цвят.

# 54
Ми да, то е по-скоро за акцент отколкото за драматичен вид както например светлосинята и светлозелената/тюркоазената.

# 55
И аз имах една кафява не помня на коя марка, Есенс май беше, хвалена тук във форума. И тя не се различаваше на очите и не можеше да каже друг, че си с кафява спирала.

# 56
  • Пловдив
Азара., много хубави очи имате.

# 57
Момичета, може ли някой, който е ползвал дезодоранти Dove, да каже кой от всички видове мирише като класическия сапун на марката?

# 58
  • Свети Влас
Мисля, че е този. Псл имам с краставицата. Много хубаво мирише и с крушата също.

# 59
  • Deutschland
Фа вероятно сменят опаковки. Не купих, защото имам в наличност доста от старите версии.

Общи условия

Активация на акаунт